Editoval Duke: Odkaz do staré diskuze tohoto téma
Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá v AURE u (Travel-Support).Jestli jste někdo přijeli dejte echo.Odjí?dím v pátek 28.Psal jsem to u? jednou ale zrovna to tady změnili.Předem dík.
Editoval Duke: Odkaz do staré diskuze tohoto téma
Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá v AURE u (Travel-Support).Jestli jste někdo přijeli dejte echo.Odjí?dím v pátek 28.Psal jsem to u? jednou ale zrovna to tady změnili.Předem dík.
To mikr ano je to přesně ona bohu?el jsem ji nenafotil .ale ten popis sedí naprosto přesně .proplouvali pod hejnem makrel .Na echolotu se jevily jako keleři .mám je doma jsem zvědav jestli budou k jídlu .stáhnul jsem tu drsnou ků?i jako na?eho okouna .?lo to dobře .
Děkuji jance za informaci
Odpovědět
Kapitán Mark /SOROYA/ mě poslal fotky z minulého týdne, kdy ukončil sezónu.
Treska 141cm 22kg
Odpovědět
Ta treska z volného moře na poslední fotce má kolem ocasu smyčku z lana - jaký je důvod ? Pomůcka při vytahování ryby přes bord lodi ?
Odpovědět
Na té smyčce ji vá?ili, aby se neporanila a mohla se je?tě potom vyfotit.
Odpovědět
Soroya dnes.
Počasí velmi větrné, ale přesto jsme na?li chvilku, kdy se dalo vyjet. Dnes se povedlo pár klerů přes 12kg. Obecňačky do 9kg.
Odpovědět
A máme zde čerstvou aktualitu, kterou přinesl policista Steinar. Sámové zde shroma?ďují soby pro přepravu na pevninu, trochu předtím slavili a dnes se s vrtulníkem zamotali do vysokého napětía zřítili se na skály. Celý ostrov odstavili na pár hodin od elektrického proudu. Na?těstí se nikomu nic nestalo, jen to odskákala ta helikoptéra. Alkohol jako mo?nou příčinu ne?těstí, Steinar vyloučil.
Odpovědět
Ahoj Michale, co to má znamenat? To jste ulovili vrtulník pomocí speciální Vietnamské zbraně ZDBTPSV(zvlá?tě dlouhá bambusová tyč, pro srá?ení vrtulníků)? Doufám,?e se nikomu nic nestalo, proč k tomu něco nenapí?e??
Odpovědět
Dnes tady bylo soustu fízlů kvůli tomu vrtulníku. Přijeli i experti z Alty, proto?e to chtějí pořádně vy?etřit. Sámové asi přijdou o nějaké dotace kvůli této nehodě.
Rybolov
Dnes ráno ?lo opět vyjet. Standovi se na 140 metrech povedl halibut 27 kg 129 cm. Brali i tresky nej 130cm 18kg. na kelery jsme dnes nenarazili. Limit u? máme nachytaný, teď u? jen nějakou trofejku, ale má se zkazit počasí, tak asi teď posedíme trochu na baráku. Stejně máme ruce jako jeřáby, tak?e malá pauza přijde vhod. V?e uloveno na ?védský pilkr se třpytkou.
130cm 18kg
Odpovědět
Teda chlapci v?echna čest.Krásný ryby gratuluju.A přeju lep?í počásko.Zdar
Odpovědět
Ahoj rybáři, musím Vám v?em jen gratulovat!!!!!!!!!!!!!moc krásné ryby? Kde a na co byl chycen ten pěkný halibut?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...