Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska

Editoval Duke: Odkaz do staré diskuze tohoto téma

Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá v AURE u (Travel-Support).Jestli jste někdo přijeli dejte echo.Odjí?dím v pátek 28.Psal jsem to u? jednou ale zrovna to tady změnili.Předem dík.

Odpovědět

To Cica.

Bohuzel mi nejde odtud primo odeslat mail, proto prosim, ozvete se mi prosim do zitrka na muj mail - janaseitz@centrum.cz budeme asi ve stejne dobu v Norsku a pokud to bude mozne, docela rada bych se tam s vami setkala a popovidala o potapeni v okoli Kristiansundu. Diky!

ok odpoledne Vám napí?u na e-mail

Ahoj Kamarádi!

Vrátili jsme se před týdnem z Lofot. Počasí luxusní, ale ne na ryby. Ryb jsme nachytali dost. Byly to převá?ně tresky obecné 6-8kg do metru. Tři dny jsem poku?el halibuta - bez výsledně. Máčel jsem kelera a střídal to s magickým okem a ryperem 15cm. Cesta tam i zpět bez kontrol. Zkrátka vydařená dovolená. Teď zbýbá čekat na pří?tí rok, hrůza !!!

Je?tě nějaké úchvatné krajinky...

Za rok tam jedem znovu.

Posílám foto Polacka z na?í výpravy do Bjugn /stř.Norsko/. Hodně ryb jsme nachytali u ostrova Husoya převá?ně na vláčku. Pilkiny v imitaci sledě fungovaly stoprocentně.

Právě jsme dokončili preparaci loňského rekordu Leoparda.

Jak to jde teď na Hitře? V pátek jedem, dík za info.

Dnes při?lo foto pěkného Ďase

Jirka posílám fotka z letních Lofot. keleři brali jako?ílení. Mému synkovi lámali ruce...

Aktuálně ze Soroya :

Vyjeli jsme v sobotu ve 14.00 hod. z Prahy cestou dle Michala Simčo. Cesta ubíhala bez jakýchkoli problémů, jediná kontrola byla na hranicích do ?védska, ale jen jsme si popovídali o na?í cestě a jeli jsme dál. Příjezd do Oksfjordu v pondělí ráno v 5.00 hod a čekačka na první trajekt v 8.15 hod. Na chatě Hasfjord II. jsme byly v 10 hodin. Ve 13 hodin u? jsme jeli na vodu, ale 44 hodin jízdy se projevilo, tak?e chvilkama se se lodě měnily v lo?nice. Po 4 hodinách seznamování se s revírem jsme ?li konečně na odpočinek. Počasí je polojasné, vítr okolo 5 m/s, ryby zatím jen malé na hloubkách okolo 15 - 40 metrů, největ?í úlovek obecňačka 90 cm.

únava je hrozná věc :-)

Včera - treska obecná 120cm, ulovena v lokalitě Korsnesfjord - Halsa

Soroya včera ve středu polojasno, odpoledne dé??, na moři rybí ?ně, kočka 83 cm, tresky do 80 cm, velká hejna malých kelerů (akorát na gril).

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!