Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Aktuální informace z Norska 2013

Za pár hodin vyjíždíme - Tromso,zahájit sezónu.Mějte se tady fajn a doufám,že budou nějaké informace.

Odpovědět

Aktuálně za 18 dnů 2 hodiny a 56 min do odjezdu na Loktu.

Dnes poslední schůzka party před odjezdem, kde domluvíme poslední úkoly, předáme si poslední informace a rozdáme trika.

Včera jsem aktualizoval cestovní navigaci, aby nedošlo k nějakému faux-pas po cestě. Aktuálně mám v navigaci mapy 2012/4Q tak by vše mělo fungovat tak jak má :-)

To PEN:

Rozkaz kapitáne...:-D počítám s tím, že souběžně doplním i Blomsoy

a to kompletním všeobecným popisem + ryby

[citace]Hoop napsal: Blomsoy - dneska azuro, vzdálenější lovište,minimální drift, ale Polackové šílenství...

Pro zbytek pobytu máme v plánu prohnat okouníky, kočky a halibundusy...a občas polacky...to nás baví....ten zvuk protáčejícího

navijáku a špička prutu u hladiny...[/citace]

Hoope ty mne normálně týráš :-D:-D:-D

Gratuluji ke skvělým úlovkům! Už aby chom taky zažily ty výpady poláčků...souhlasím že je to prostě BOMBA ten pocit !

Jinak k tomu videu utoku halibuta na zdolaneho polaka - do 3 minut co zajel zase do hloubky tak mel Honza zaber ktery se nedal udrzet a asi po 20 vterinach se "vypl" ale po vytazeni nastrahy byl hak v rovine. Predpokladam tady ze to byl asi "on"

muj vcerejsi ulovek

a dnesni krasné raaaano.

Ahoj Petre. Za tým halíkem ti nemusí byt smutno. Prajem ,aby vám došiel iný - tento mal určite besnotu ked vyjel po takém kelerovy...;-)

[citace]Hyse napsal:

a dnesni krasné raaaano.[/citace]

Tedy Hyse to je, ale paráda vy jim dáváte do těla a já mám problém se na to dívat kurňa těch 18dní asi nedám jen tak dál a dávej obrázky a povídání co se do nás vejde.

Klobouk dolů holt kdo umí ten umí.

Čau Jarda.

[citace]Hyse napsal:

Jinak k tomu videu utoku halibuta na zdolaneho polaka - do 3 minut co zajel zase do hloubky tak mel Honza zaber ktery se nedal udrzet a asi po 20 vterinach se "vypl" ale po vytazeni nastrahy byl hak v rovine. Predpokladam tady ze to byl asi "on"

muj vcerejsi ulovek

[/citace]

Pěkná bedýnka, zooomíci fugujó!

To Hoop: pěkný ryby

Podle datumu to určitě stíháš na sraz. Těším se, že na kolínku pokecáme

Tak už máme nachystáno na vodu, povečeříme a kolem 21 hodiny pojedem na zkušební smočení vercajku. Další info dám zítra, už jsem 3 dny nespal. Na Loppě panuje krásné a teplé počasí, tak uvidíme, jaká bude aktivita ryb.

Všem ahoj přeje celá banda

Naki vkládám ve Vás důvěru. To proto, že letos jak je zřejmé to v Norsku jde. Což o ten spánek dle mých zkušeností tolik nejde, ale nejhorší je, že se do těla dá zima. Což se ovšem druhý den již neutralizuje. Očekávám a nejen já příznivé zprávy. Užijte si to.

[citace]Naki napsal:

Tak už máme nachystáno na vodu, povečeříme a kolem 21 hodiny pojedem na zkušební smočení vercajku. Další info dám zítra, už jsem 3 dny nespal. Na Loppě panuje krásné a teplé počasí, tak uvidíme, jaká bude aktivita ryb.

Všem ahoj přeje celá banda[/citace]

Naki, hodně úspěchů tobě i celé bandě. :-D:-D:-D:-D

Naki Petr přeje Petrů zdar:-D

V Norsku panuje stále krásné počasí..

Alta včera...

:-(chlapi buďte tam co nejdéle,:-)tady je sodoma,potopa,hnus!!!!:-S

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.