Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Aktuální informace z Norska 2013

Za pár hodin vyjíždíme - Tromso,zahájit sezónu.Mějte se tady fajn a doufám,že budou nějaké informace.

Odpovědět

Namsen - Akvarium lososů

Byly jste tam, nebo jste se stejně jako my jen před ním vyfotili?

Odtud je to do Sandnessjoen už jen kousek cca 250 km :-D

Takže předpokládám že za chvilku budeš dávat už něco z vody... jsem jak na trní jak to tam jde 8-O8-O8-O

Halo, tady Blomsoy. Hoop popisoval utrapy cesty, ja prihodim neco z dneska. Zacinaji celkem slusne polaci dnes ceklem asi 25 ponechanych kousku plus cca 20 obecnych. Ryby pod 50 sly zpatky do vody. Moje osobni bedynka....

A Hoopuv polacek na Ol monster-Black Emerald

Zdravim Zerpa, Maru a ostatni na Hitre doufam ze vam to jde stejne dobre. Tady je pocasi taky luxus vitr 1-3m a asi 22 stupnu.

[citace]Hyse napsal:

Zdravim Zerpa, Maru a ostatni na Hitre doufam ze vam to jde stejne dobre. Tady je pocasi taky luxus vitr 1-3m a asi 22 stupnu. [/citace]

Napiš kolik je stupňů venku a nepiš nám, kolik máte stupňů na chatě 8-O

jinak pěkný polaci. Petrův zdar ze Zličína 8-)

[citace]Hyse napsal:

A Hoopuv polacek na Ol monster-Black Emerald[/citace]

Ja myslel že s Váma jel Hoop a on nakonec Bruce Willis...:-D:-D:-D

[citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hoop napsal: [/citace][citace]Hyse napsal: Halo, tady Blomsoy. Hoop popisoval utrapy cesty, ja prihodim neco z dneska. Zacinaji celkem slusne polaci dnes ceklem asi 25 ponechanych kousku plus cca 20 obecnych. Ryby pod 50 sly zpatky do vody. Moje osobni bedynka.... [/citace] Zdravím ZOOMÁKY... A HELE TEN KULÍŠEK JE BOMBA !!!!!NĚKDE MNĚ HO TAKY KUP. ČUS :-D:-D:-D

Zdravíme Zerpáky H(Ch)itráky,

nám jdou polaci i na zelené gumy.

Na VIP twistry mě přišli akorát "márové 45 nebo 46cm"....:-D

Testujeme BrushHog - pracovně nazvané "strašidlo"... a všímají si toho standardně obecňačky a dokonce i polaci....

Hope, ses nepochlubil, že vážeš streamry 40 + :-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.