Za pár hodin vyjíždíme - Tromso,zahájit sezónu.Mějte se tady fajn a doufám,že budou nějaké informace.
Za pár hodin vyjíždíme - Tromso,zahájit sezónu.Mějte se tady fajn a doufám,že budou nějaké informace.
Jiran napsal:
Záchranné vesty by měly být podmínkou vybavení na každé lodi dle počtu rybářů ...
ne, ze by "mely byt podminkou" , zachranne vesty JSOU povinne vybaveni lodi !!!!!! a plovouci oblek nenahrazuje povinnost mit zachrannou vestu na lodi. Nemusi byt oblecena, ale na lodi musi byt tolik vest, kolik je tam osob. Pri horsim pocasi nebo pri jizde neni nikdy naskodu mit vestu oblecenou.
Jen zachranna vesta (nebo integrovana vesta v obleku) zarucuje polohu oblicejem nad vodu, ale o tomhle tu bylo samostatne tema a probiralo se to mnohokrat.
Na druhe strane - jak je videt, opakovani nikdy neni dost.
Odpovědět
[citace]janka napsal:
Jiran napsal:
Záchranné vesty by měly být podmínkou vybavení na každé lodi dle počtu rybářů ...
ne, ze by "mely byt podminkou" , zachranne vesty JSOU povinne vybaveni lodi !!!!!! a plovouci oblek nenahrazuje povinnost mit zachrannou vestu na lodi. Nemusi byt oblecena, ale na lodi musi byt tolik vest, kolik je tam osob. Pri horsim pocasi nebo pri jizde neni nikdy naskodu mit vestu oblecenou.
Jen zachranna vesta (nebo integrovana vesta v obleku) zarucuje polohu oblicejem nad vodu, ale o tomhle tu bylo samostatne tema a probiralo se to mnohokrat.
Na druhe strane - jak je videt, opakovani nikdy neni dost.
[/citace]
Jani, nemyslel jsem naše lodě.;-)
Odpovědět
Něco jsem zaslechl o zvýšené aktivitě celníků na švédsko-norských hranicích tento týden. Jedeme v úterý tak mě to zajímá. Jaké jste měli zkušenosti ti co jste tudy jeli v posledních dnech?
Odpovědět
Pozor!
Zaplavy v Norsku - i cesta Rv3 je zasazena na nekolika mistech.
Kdo ted jedete, sledujte dopravni omezeni a uzavirky
http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?WT.ac=knapp_forside_trafikkmeldinger
Odpovědět
[citace]Hoop napsal:
No to je radost 3ka je uzavřená[/citace]
Jak jsem pročítal norské noviny, tak už na těch místech, kde došlo k poškození silnice Rv3, pracují. Díry zasypávají kameny, dávají tam roury. Oni jsou šikovní a minimálně prozatimně to opraví tak, aby se dalo jezdit. Nemějte tam strach, budete se moct vrátit zpět do ČR a uvolnit místo nám - čekatelům :-D
Odpovědět
V pátek vyrážíme na Otroyu tak doufám že nebudou nějaké komplikace po cestě.Jedem přes Dombas tak kdyby někdo tudy projížděl a byly tam nějaké problémy dejte vědět.Díky.
Odpovědět
To PEN:
Ze soboty na neděli Blomsoy (cca 500km na Trondheim, blízko Sandnessjoen), smíšená posádka Hoop/Hyse+1CZ+1SK....
vláčecí eldorádo...doufám, že se dostaví i polaci...placku 80cm
mám z minulého roku - můžu už jenom překvapit o pozlobit
tu halibutí bandu co jede po nás na Loktu:-D...
Odpovědět
Hoope,dnes se kluci vrácí z Vikny a superlativy jen hážou. Byl jsem tam s nimi 2 výpravy, tak jsem je celkem poznal. Hlásí tresku 115cm a halíka něco přes 2Okg. Jinak to prý byl nejlepší rok co se ryb týče,tak to snad potvrdíš i ty. Šťastnou cestu a plno ryb, už se taky těším do Norska.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...