Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2013

• Toto téma obsahuje celkem 309 odpovědí. Do diskuze (82 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanz a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 310)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Jiran napsal:

Záchranné vesty by měly být podmínkou vybavení na každé lodi dle počtu rybářů …

ne, ze by “mely byt podminkou” , zachranne vesty JSOU povinne vybaveni lodi !!!!!! a plovouci oblek nenahrazuje povinnost mit zachrannou vestu na lodi. Nemusi byt oblecena, ale na lodi musi byt tolik vest, kolik je tam osob. Pri horsim pocasi nebo pri jizde neni nikdy naskodu mit vestu oblecenou.

Jen zachranna vesta (nebo integrovana vesta v obleku) zarucuje polohu oblicejem nad vodu, ale o tomhle tu bylo samostatne tema a probiralo se to mnohokrat.

Na druhe strane – jak je videt, opakovani nikdy neni dost.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

janka napsal:

Jiran napsal:

Záchranné vesty by měly být podmínkou vybavení na každé lodi dle počtu rybářů …

ne, ze by “mely byt podminkou” , zachranne vesty JSOU povinne vybaveni lodi !!!!!! a plovouci oblek nenahrazuje povinnost mit zachrannou vestu na lodi. Nemusi byt oblecena, ale na lodi musi byt tolik vest, kolik je tam osob. Pri horsim pocasi nebo pri jizde neni nikdy naskodu mit vestu oblecenou.

Jen zachranna vesta (nebo integrovana vesta v obleku) zarucuje polohu oblicejem nad vodu, ale o tomhle tu bylo samostatne tema a probiralo se to mnohokrat.

Na druhe strane – jak je videt, opakovani nikdy neni dost.

Jani, nemyslel jsem naše lodě.;-)

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Něco jsem zaslechl o zvýšené aktivitě celníků na švédsko-norských hranicích tento týden. Jedeme v úterý tak mě to zajímá. Jaké jste měli zkušenosti ti co jste tudy jeli v posledních dnech?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Nekdo se ptal na Averoy ..

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Krásná placka:-D

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

a jeste jedna z AVEROY

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Byl letos někdo s Korlinem?Klidně na SZ.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Pozor!

Zaplavy v Norsku – i cesta Rv3 je zasazena na nekolika mistech.

Kdo ted jedete, sledujte dopravni omezeni a uzavirky

http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?WT.ac=knapp_forside_trafikkmeldinger

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

No to je radost 3ka je uzavřená:-?

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

Hoop napsal:

No to je radost 3ka je uzavřená

Jak jsem pročítal norské noviny, tak už na těch místech, kde došlo k poškození silnice Rv3, pracují. Díry zasypávají kameny, dávají tam roury. Oni jsou šikovní a minimálně prozatimně to opraví tak, aby se dalo jezdit. Nemějte tam strach, budete se moct vrátit zpět do ČR a uvolnit místo nám – čekatelům 😀

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Já jsem taky čekatel…dnes za 3dny:03hod:21min…:-D

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

V pátek vyrážíme na Otroyu tak doufám že nebudou nějaké komplikace po cestě.Jedem přes Dombas tak kdyby někdo tudy projížděl a byly tam nějaké problémy dejte vědět.Díky.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Hoope a kam a s kým že to jedeš?

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

To PEN:

Ze soboty na neděli Blomsoy (cca 500km na Trondheim, blízko Sandnessjoen), smíšená posádka Hoop/Hyse+1CZ+1SK….

vláčecí eldorádo…doufám, že se dostaví i polaci…placku 80cm

mám z minulého roku – můžu už jenom překvapit o pozlobit

tu halibutí bandu co jede po nás na Loktu:-D…

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Hoope,dnes se kluci vrácí z Vikny a superlativy jen hážou. Byl jsem tam s nimi 2 výpravy, tak jsem je celkem poznal. Hlásí tresku 115cm a halíka něco přes 2Okg. Jinak to prý byl nejlepší rok co se ryb týče,tak to snad potvrdíš i ty. Šťastnou cestu a plno ryb, už se taky těším do Norska.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 310)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...