Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (celkem z 1,684)
  • Autor
    kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu(pobřeží u ostrova Vega). Počasí vcelku přijatelné, vyjeli jsme každý den. Pokuta v Německu za příliš tmavé fólie na předních oknech 105,- EUR, jinak pohoda. Rybky brali, ale většinou jen v menších velikostech oproti minulým rokům. Mník se nechytil ani jeden, okouníků jen pár malých. 2 menší halíci do 70cm, jeden metrový se vyvadil. Kočka pouze jedna. Makrely a sledi náhodně po pár kusech. Nej polak 81cm, keler 96cm, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku). Hřibů všude mraky. Všem kdo ještě letos jedou hodně zdaru!

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

kaqpa napsal:

Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu(pobřeží u ostrova Vega). Počasí vcelku přijatelné, vyjeli jsme každý den. Pokuta v Německu za příliš tmavé fólie na předních oknech 105,- EUR, jinak pohoda. Rybky brali, ale většinou jen v menších velikostech oproti minulým rokům. Mník se nechytil ani jeden, okouníků jen pár malých. 2 menší halíci do 70cm, jeden metrový se vyvadil. Kočka pouze jedna. Makrely a sledi náhodně po pár kusech. Nej polak 81cm, keler 96cm, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku). Hřibů všude mraky. Všem kdo ještě letos jedou hodně zdaru!

Ahoj, to jste fakt uvláčeli i lososa?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

kaqpa napsal:

Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku)…

Gratuluji ti krásný úlovek, jak hluboko to bylo? A na co skočila?

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A to vypadá spíše na morčáka(mořský pstruh):-? ta obecňačka je pěkná:-P na co přišla? Houbičky taky supr:-P čirůvky nebo lysohlávky…cha,cha!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tromso

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Havoya

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Lososa jsme nechytli, odkoupili jsme 12ks(pro každého jednoho) přímo ze sádek. Při přepočítávání ceny jsme podali 2 lahvinky Hruškové od Jelínka, tak se ani nevážilo a cena byla na čerstvého lososa supr. Jinak obecná přišla v cca 60m hloubce na 100g NOR stříbrného pilkra. Metrového kelera i obecnou už mám, jenom toho halíka jsem ještě na udici neměl! Ale ještě není všem výpravám do Norska konec :-E V listopadu snad ve sklípku zdar!

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 kaqpa

Na kolik vás tedy těch 12 lososů přišlo?

Jestli chceš halíka, jeď s náma příští rok 🙂

Add sraz ve sklepě… je potřeba poslat zálohu!

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

12ks za 900,- NOK. Asi záleží na jakého rybáře zrovna narazíš. Ohledně zálohy jsem ti chtěl psát soukromou zprávu, ale předběhl jsi mě. Dávám dokupy lidi a zítra bych měl posílat. Přijel jsem v neděli, tak moc nestíhám. Kam vůbec razíte příští rok? Taky sháníme novou lokalitu, ve Visthusu jsme byli už po čtvrté, tak by to chtělo změnu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,426. až 1,440. (celkem z 1,684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...