Smola Vanoce a novy rok
Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu(pobřeží u ostrova Vega). Počasí vcelku přijatelné, vyjeli jsme každý den. Pokuta v Německu za příliš tmavé fólie na předních oknech 105,- EUR, jinak pohoda. Rybky brali, ale většinou jen v menších velikostech oproti minulým rokům. Mník se nechytil ani jeden, okouníků jen pár malých. 2 menší halíci do 70cm, jeden metrový se vyvadil. Kočka pouze jedna. Makrely a sledi náhodně po pár kusech. Nej polak 81cm, keler 96cm, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku). Hřibů všude mraky. Všem kdo ještě letos jedou hodně zdaru!
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu(pobřeží u ostrova Vega). Počasí vcelku přijatelné, vyjeli jsme každý den. Pokuta v Německu za příliš tmavé fólie na předních oknech 105,- EUR, jinak pohoda. Rybky brali, ale většinou jen v menších velikostech oproti minulým rokům. Mník se nechytil ani jeden, okouníků jen pár malých. 2 menší halíci do 70cm, jeden metrový se vyvadil. Kočka pouze jedna. Makrely a sledi náhodně po pár kusech. Nej polak 81cm, keler 96cm, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku). Hřibů všude mraky. Všem kdo ještě letos jedou hodně zdaru![/citace]
Ahoj, to jste fakt uvláčeli i lososa?
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Nazdar Norci! V neděli návrat z Visthusu, obecná 122cm/15kg (chycena na vláčku)...[/citace]
Gratuluji ti krásný úlovek, jak hluboko to bylo? A na co skočila?
Odpovědět
A to vypadá spíše na morčáka(mořský pstruh):-? ta obecňačka je pěkná:-P na co přišla? Houbičky taky supr:-P čirůvky nebo lysohlávky...cha,cha!
Odpovědět
Lososa jsme nechytli, odkoupili jsme 12ks(pro každého jednoho) přímo ze sádek. Při přepočítávání ceny jsme podali 2 lahvinky Hruškové od Jelínka, tak se ani nevážilo a cena byla na čerstvého lososa supr. Jinak obecná přišla v cca 60m hloubce na 100g NOR stříbrného pilkra. Metrového kelera i obecnou už mám, jenom toho halíka jsem ještě na udici neměl! Ale ještě není všem výpravám do Norska konec :-E V listopadu snad ve sklípku zdar!
Odpovědět
2 kaqpa
Na kolik vás tedy těch 12 lososů přišlo?
Jestli chceš halíka, jeď s náma příští rok :-)
Add sraz ve sklepě... je potřeba poslat zálohu!
Odpovědět
12ks za 900,- NOK. Asi záleží na jakého rybáře zrovna narazíš. Ohledně zálohy jsem ti chtěl psát soukromou zprávu, ale předběhl jsi mě. Dávám dokupy lidi a zítra bych měl posílat. Přijel jsem v neděli, tak moc nestíhám. Kam vůbec razíte příští rok? Taky sháníme novou lokalitu, ve Visthusu jsme byli už po čtvrté, tak by to chtělo změnu.
Odpovědět