Smola Vanoce a novy rok
[citace]Sim napsal:
Havoya - nový rekord lokality Halibut 239cm 191kg !
[/citace]
Ty bláho to je Halibut jako krááávvvaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Od počátku norské sezony je dle mého názoru víc než jasné, že se stane sezonou halibutů. Snad to tak mohu nazvat. Opravdu nádherné úlovky a to nemusí jít jen o rekordy. Díky Simovi a všem ostatním přispěvatelům (zprávy a fota) se samozřejmě budeme těšit na příští rok. Někdy v únoru nás začně "obtěžovat" norská horečka, ale tu máme všichni rádi. Těšíme se až ji dostanem. Důležité je, že se pouze a jenom v Norsku nechá úspěšně léčit. Současně mě potěšilo foto polární záře.
Odpovědět
Michale, Ty jsi mi nedávno v telefonu radil místa na Lysoysundetu, nemáš tam nějakou zaručenou trefu do černýho, teď se odtamtud hlásí " tulák-Mára" a prý to tam stojí za...
Díky
Jinak jsem ten notebook vyřešil, nahráli jsme tam Garmina ze 620.
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
Michale, Ty jsi mi nedávno v telefonu radil místa na Lysoysundetu, nemáš tam nějakou zaručenou trefu do černýho, teď se odtamtud hlásí " tulák-Mára" a prý to tam stojí za...
Díky
Jinak jsem ten notebook vyřešil, nahráli jsme tam Garmina ze 620.[/citace]
Čtu to tady, že je to teď s rybama špatný. Márovi těžko něco radit, když objeli všechno a netrefili nic ani na Melštajnu, tak teď už zbývá jen čekat, že se změní sponí proud a najedou makrely a za nima ostatní ryby.
:-S Kde nic není, ani smrt nebere.
Odpovědět
No jo, o teorii spodních proudů jsem toho slyšel dost, ale řekni mi ze zkušenosti, kterých máš požehnaně, za jak dlouho se může a taky nemusí spodní proud měnit.Při představě, že budeme na Márově místě za cca 14 dnů a furt ty proudy půjdou špatně, tak .....:-S:-S:-S
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...