Smola Vanoce a novy rok
Mno to JE papuchálek jako sviň :-)) DOufám, pokud se nedejbože chytil za vlasec či nástrahu že byl zase bez vážného poranění vypuštěn do volné přírody... Když jsem je na Islandu viděl v supermárketu zamražené jako unás kuřta, chtělo se mi brečet.. :-( Inu jiný kraj jiný mrav...8-O
Odpovědět
...ale koukám, ta nebohá rybička si asi vzala příliš velké sousto ...:-)) Kdyby to takhle fungovalo unás, už vidím jak chytám kapra 35 na celou šumavu :-D Už stříhám metr, ještě 14 dnů a vyrážíme...:-))
Halibutům zdar...
Mára:-)
Odpovědět
Máro, hlavně nezapomeň poslat info, jak to je na Lysoysundetu, kolikátého odjíždíte? Kdyžtak pošlu telefon, hodil bych s Tebou řeč, jak to tam vypadá, atd
Odpovědět
for Leiter,
jasný, písni mi nějaký tlf... asi na soukromou zprávu.. ne..?? Odjíždíme nejspíš 3.9. ráno, nebo 2.9 v poledne.. to by mělo výhodu nočního trajektu ale nevím jak to bude časově. Každopádně tam jsme od 4 do 10 nebo 11... prostě do soboty... tak dám vědět.. Včera už jsem plundroval Raven Fishing, zítra mířím do dalších obchodů.... ve finále splundruju svoji peněženku :-D:-)
Halibutům zdar.
Mára
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...