Smola Vanoce a novy rok
Já to vidím jako kus rybářské latiny a né „zamlžený foťák neb nečistota“. Na fotce je zřejmý odraz okna. Kdo to nevidí, má problém se zrakem. Latina se musí brát sportovně :-D. Každý ať si z toho vezme své. Za usměv to stojí. Ne???? :-D
Odpovědět
[citace]radek napsal:
No já nekritizuji, jen vidím co vidím. Ale jak jsem napsal:to ještě neznamená, že tato treska nebyla letos opravdu chycena. Nechci se nikoho dotknout to vůbec ne, nepatrim mezi rýpaly,spíše se já stávám terčem podobných kritik.Pokud je to v pořádku jedině dobře.Tak to prosím uzavřem a zacnem se opět věnovat tématu - Aktuálni informace z Norska 2011.
Prosím bude někdo na Soroy třetí týden v Květnu?[/citace]
Ahoj jsme na Soroy od 13 května do 20. 8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
To se tam potkáme. My 13.května vyjíždíme z domu.Doufám, že se od tebe na místě něco užitečného dozvím. Takhle na severu budeme nováčci.Tak budem asi vykulení8-O.
Odpovědět
Ahoj,fotku už opravdu uzavřem,ať vznikla jak vznikla.Já už byl vyškolen,po tom co mi přišla fotka 100kg halibuta zavěšeného na traktoru od mých drahých přátel z Norska. Prvně jsem málem spadnul ze židle,jak jsem ho viděl. Pak jsem si začal více všímat... Tak třeba tam časem bude 5m kosatka ulovena na 700g.pilkra v oblasti Soroya. Kdo ví...? Jinak za 30 frčíme na Soroya, tak určitě dám vědět,jak jsme dopadli. Přeji všem super úlovky.
Charlie
Odpovědět
Ahoj
Ta fotka, těch asi ruských rybářů, je super. Vhodný podnět na trávení volnných chvílí, když nepřeje počasí........ :-)
Monty
Odpovědět
To All: Těch 37 kg mě taky nesedí. Mám tady pár fotek z víkendu, ryby 21-25kg ulovené na Soroya v ústí Breivik fjordu.
Odpovědět
No já o víkendu dva malé kapry:-(
Chci se zeptat tady tyto jikernačky tam asi nebudou celoročně.Kdy asi bude letos končit tření? Začátek května? Nebo dříve?
Odpovědět
to Radek: Tyto tresky tam zůstávají celou sezónu, ale rozptýlý se a nejsou již koncentrované na jednom místě. Intezivně loví ryby a stěhují se za nimi. I v létě je možné trefit rybu 20kg+
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
to Radek: Tyto tresky tam zůstávají celou sezónu, ale rozptýlý se a nejsou již koncentrované na jednom místě. Intezivně loví ryby a stěhují se za nimi. I v létě je možné trefit rybu 20kg+[/citace]
Nám bude stačit když tam vydrží do poloviny května :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak o těchhle fotografií není pochyb...... je to radost kouknout se. Už abychom tam byli.......
:-P
Monty
Odpovědět