Smola Vanoce a novy rok
Nóóóó ale to děvče s tou obecňačkou to je nádherný:-P i holky mají své dny!:-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Senja
Srpen hlavní sezóna lovu velkého černého.
Obrovský úlovek halibuta zaskočil rybáře na Senja, majitel měl váhu pouze do 150kg, tato váha byla stržena. Halibut měl délku 245cm a tak můžeme skutečnou hmotnost jen odhadovat na 230-240kg??! Samotná hlava vážila 34kg a výšku masa měla ryba 30cm.
[/citace]
to snad není pravda....
uf,tak to bych nedal asi na prutě... :-)
Odpovědět
to Šroubek:Při tvý váze:-D by jsi na něm jezdil po moři jak na létajícím koberci,já bych byl to samý:-P taky jsem lehká váha(70)8-)
Odpovědět
[citace]respi napsal:
to Šroubek:Při tvý váze by jsi na něm jezdil po moři jak na létajícím koberci,já bych byl to samý taky jsem lehká váha(70)[/citace]
no to teda jo :-D :-D :-D,ale sů to krásné kusy...8-O,doufám,že příští rok chytnu aspoň kolem metru halibuta,doposud mám halibutí miminka,ale jednou to přijde,jak bude v Blesku fotka,že někdo jezdí v Norsku po hladině,tak to budu já na halibutovi.... :-D :-D
Odpovědět
Kurňa chlapi, neblbnite tady furt s tema halibutama, já sem ještě žádného nechytl, ale letos to určitě vyjde, snad na Lysoy.. budou i v září, nevíte někdo kde tam je píščité dno?
Jinak pokud se nemýlím, někdo tady halíky v Lysoysundetu vyndal, kde to bylo, přiznejte se, já tam budu klkidně i spát, světla, nesvětla..:-E:-E:-E
Odpovědět
2 Šroubek
Šroubku neblbni - při metrovým halíkovi by tě museli zabetonovat do lodi a i tak by mohl být problém, protože by tě přetrhl a byli by pak dva Šroubečci :-D:-D:-D
A kdo by potom pořádal sraz ve Spálově ?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...