Smola Vanoce a novy rok
mikulcak-Niekedy sa isto na potulkách Nórskom stretneme a zapijeme to typovanie váhy.Ja idem zajtra na Garten-výprava mimo poradia.
Odpovědět
Já blbec měl napsaný 101, pak jsem si řekl že 3 jedničky jsou hezčí ale zdálo se mě to dost tak jsem to přepsal na 91. Měl jsem se plesknout přes ruku a nechat to být na 111.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Nebyl náhodou nejblíž Šroubek se svýma 120kg ?????[/citace]
jojojo...:-)když sem si to ptohlídl a chvílu špekuloval,ta velikost toho ďasa je velká...
kdyby otevřel tlamisko,tak Šroubek zmizí jen to hvízdne...:-)
Odpovědět
Myslím že na prut by nezvládnul nikdo,8-O takovou obludu!A to byla hlubiná síť nebo normál.lovná? Jak hluboko ležel ten macas?:-|
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Nebyl náhodou nejblíž Šroubek se svýma 120kg ?????[/citace]
tak kdybych dal typ v rozmezí třicet kilo tak bych se trefil přesně...
Ale vždyť je to jedno nebo ne?:-D
Odpovědět
[citace]mikulcak napsal: Naki napsal:
Nebyl náhodou nejblíž Šroubek se svýma 120kg ?????
tak kdybych dal typ v rozmezí třicet kilo tak bych se trefil přesně...
Ale vždyť je to jedno nebo ne?[/citace]
Jasně že je to jedno,ale JAKABO taky napsal do 100kg. A to je od 1kg- 100kg. Ale jak píšeš,je to jen sranda.
Odpovědět
Našel jsem starší odkaz od Janky - Mořský ďas 99.4kg/177cm
Světový rekord Uloven do sítě, jižní Norsko - Bergen
.:-):-P
Odpovědět
Naki- Vidíš,túto fintu budem používať.Kaď sa ma niekto spýta,koľko vážim,tak mu poviem do 120kg-a to je od 1-120,nie?
Mám kámoša,ktorý je chorý a má 178kg.Vždy tvrdí,že je vyrovnaný človek,lebo vyrovnal váhu so svojou výškou.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal: Naki- Vidíš,túto fintu budem používať.Kaď sa ma niekto spýta,koľko vážim,tak mu poviem do 120kg-a to je od 1-120,nie?
Mám kámoša,ktorý je chorý a má 178kg.Vždy tvrdí,že je vyrovnaný človek,lebo vyrovnal váhu so svojou výškou.[/citace]
ale prd žádná finta,mi je to úplně jedno,kdo byl nejblíž...:-),je to sranda....nejde o nic..:-)
Odpovědět
sroubek282- Nabudúce,keď Michal dá otázku,že koľko váži ryba,mal by napísať,že koľko presne váži ryba.Videl si film "Čierni baroni".
Tam Ti povedal presne,koľko sa zmestí západonemeckých soudruhú do západonemeckého obrneného transporteru.
Tento film musí poznať každý.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
sroubek282- Nabudúce,keď Michal dá otázku,že koľko váži ryba,mal by napísať,že koľko presne váži ryba.Videl si film "Čierni baroni".
Tam Ti povedal presne,koľko sa zmestí západonemeckých soudruhú do západonemeckého obrneného transporteru.
Tento film musí poznať každý. [/citace]
neboj,neboj,viděl sem ten film mockrát...:-D,je to sranda...:-),nebudůce se nebudu angažovat..:-D
Odpovědět