Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2011

Smola Vanoce a novy rok

Odpovědět

To je průšvih,zítra tama máme jet.

Fandím paní Jance má chladnou hlavu a zachovává si přehled. Ve světě není nic černobílého. Je vžda třaba hled PŘÍČÍN A NÁSLEDEK - TEDY PŘÍČINNOU SOUVISLOST. PANÍ jANKO DĚKUJI.

To Petras - pokud mozno se Oslu vyhnete. Vsechny cesty kolem centra jsou momentalne uzavreny. Kdo vi, jak to bude zitra. Momentalne je situace v Oslu dost nejasna a lide jsou sokovani. Vetsi objizdkou se urcite vyhnete neprijemnostem nebo pripadnemu zdrzeni.

Je take mozne, ze okoli Tyrifjorden, kde doslo k prestrelce, a tedy E16 smer Honefoss, bude pod kontrolou.

To Kim

Ja dekuji vam

Ono to bude autobusem na Halsu až v neděli večer,zítra se odjíždí,tak uvidíme.

Další info

Sem tento příspěvek chtěl dát do zajímovastí,ale jak to čtu tak sem ho dal zde...

Tak další tedy k tomu útoku v Oslu je tady :

Útok v Oslu

Bohuzel je zatim 17 mrtvych a hodne zranenych, mezi nimi i tezce.

Blondak je od deviti u vyslechu. Neustale naskakuji aktualni zpravy, ale nic konkretniho o tom, kdo za vsim stoji a proc. V tom se norske zpravy lisi od ceskych. Zatim stale nejsou znamy spojitosti.

V kazdem pripade chci timto vyjadrit velkou ucast a bohuzel i soustrast.

To je hrozný! Vybíjet se na dětech,natuty za toho hajzla Ládina.80mrtvých,postřílených a utopených.Budou velký komplikace při cestách na naše krásná místa. hrůza!

To Janka - ovplyvnili tieto smutne udalosti v Norsku aj odchody trajektov? Nasa skupina odchadza az za 3 tyzdne ale urcite ide aj niekto skor.

Svět se zbláznil:-|:-?:-(

Alexsk

Trajekty jezdi jak maji.

2 KIM Já jsem ji chytil mna přívlač minulí rok a je to ropušnice, na Soroy jich je hodně!!!

Já také jako každý civilizovaný člověk odsuzuji terorismus ale...

Podle mě je to jen zku.....politika,kdyby se amíci nesr... do těchto zemí tak by byl klid,ropa je holt ropa a bez ropy to prostě "nejede".

Kdybych sem se narodil v Afghánistánu a odmalička mi místo učení říkaly že usa jsou okupanti,teroristi,že je čest umřít a vzít ssebou pokud možno nejvíc nevěřících nebo američanů tak bych asi byl v očích civilizovaného světa také "teroristou".

To respi-svět jde prostě do prde..

:-P:-(:-x

TO MIKULČÁK JESTLI SIS NEPOFŠIMNUL TAK TO HOVADO BYL ČISTOKREVNEJ NOR;-);-)

Čistokrevnej Nor z rozvrácený rodiny kterýmu prdlo v kouli!!!!:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!