Hasvik, NO
temperature icon -4°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Aktuální informace z Norska 2011

Smola Vanoce a novy rok

Odpovědět

To janka: škoda, že má Fiskedirekce bordel na webu, asi předpokládají, že budeme všichni prohlížet jen norskou mutaci, protože Norske språk je naše morsmål.

Na anglických stránkách je to, co je...

Ale pokud tedy budu mít doklad (hypoteticky, bo 15 kg filetů je až až), že jsem koupil 100 kg ryb od rybáře s licencí, mohu je klidně vyvážet.

to Kejklik

ano, jen ten doklad musi byt od osoby, co ma rybarsky zivnostensky list registrovany u Fiskeridirektorat. Od pronajimatele nebo pocestneho to neplati. :-)

Bohuzel dost casto byvaji preklady nepresne nebo neco chybi. Logicky - takhle by to byl taky nesmysl. To by kazdy mohl rict, ty ryby jsem chytil pod dozorem na kutru, ale jak to celnikovi dokazat?

je fakt, ze jsem ty brozurky nikde nevidela. Mela jsem podobne, dvoujazycne nemecko - angl. ale tam se psal jen limit a nekolik min. mir. Proste o hodne strucnejsi.

Pak mam obsahlou v norstine, sesitek "Kysten er din"

O novych brozurach jsem informovala i norske pratele, tak snad se to rozsiri i po chatach.

Přátele Kamarádi tak dneska ve 13:00hod odrážíme od baráku ve Vodňanech směř Nordkapp.Auto naloženo celá posádka natěšena

Zdraví Komboj team :-D

Tak ses dočkal, my valíme až 28.6. 8-O

Pro Komboje: takový berou teď na Soroya, 31kg 150cm.

2 Komboj: Držím palce, želám šťastnú cestu, prajem perfektný rybolov a očakávam informácie o veľkej úspešnosti. Zaujíma ma všetko. Za 34 Nordkapp-Sarnes.

Chlapi, omlouvám se, že tady trošku naruším debatu o informacích ze severu, ale už si nepamatuji, ve kterém vlákně se řešilo ono možné objednání černých triček Rybolov Norsko s přezdívkou. Zajímalo by mě, jestli ta akce ještě platí a jestli se dají ještě doobjednat? Děkuji moc.

Tak to je jalovice!8-O tu bych nechtěl tahat z 200m růčo.:-(nevíš kdo byl lovec a na co přišla?

[citace]NorwayLover napsal:

Chlapi, omlouvám se, že tady trošku naruším debatu o informacích ze severu, ale už si nepamatuji, ve kterém vlákně se řešilo ono možné objednání černých triček Rybolov Norsko s přezdívkou. Zajímalo by mě, jestli ta akce ještě platí a jestli se dají ještě doobjednat? Děkuji moc. [/citace]

Trička bude možne objednat po sezóně, říjen-listopad.

Havoya

Soroya

[citace]Komboj napsal:

Přátele Kamarádi tak dneska ve 13:00hod odrážíme od baráku ve Vodňanech směř Nordkapp.Auto naloženo celá posádka natěšena

Zdraví Komboj team [/citace]

Dúfam, že cestou všetko klape tak ako má. Želám šťastný príjazd do cieľa a očakávam podrobné informácie z miesta činu :-D Za 34 NORDKAPP - SARNESPOLLEN (s Vojtkom a spol.) 8-O

Havoya

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.