Smola Vanoce a novy rok
Nevite nekdo jak je s tou predpovedi, na yr.no a i storm.no hlasi od rana 8/ms a tady se sotva pohne listek. Tak nevim jestli mame vyjet nebo neeee.Nemate nekdo naky tip na lepsi predpovedi. Letos se jim to na vyse uvedenych servrech fakt moc nedari.
Odpovědět
to Hyse - tyhle stránky asi taky znáš - http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=136232 - je tam 13 lokalit v Norsku, zkuste si to porovnat s jinými předpověďmi, ale nejlepší předpověď je stejně pohled z okna........:-)
Z druhé strany ten vítr aspoň rozehnal a odehnal mračna kouře a popela z Islandské sopky.....:-(
Odpovědět
Tak dnes pozastavili letecký provoz Dánové i Norové! Sopka chrlí popel a kouř čím dál tím víc.A je to tam znát? Ten popílek je už i na moři? to by bylo na prd co?:-|:-(
Odpovědět
...Lety už byly zrušeny nejen ve Velké Británii, zejména ve Skotsku, ale také v Irsku, Norsku a Švédsku. Naopak Island mohl kvůli příznivým větrům lety obnovit, včetně hlavního letiště Keflavík....(novinky.cz)
My máme odlet za 29 dní, tak to jsem zvědav, jak to letos dopadne:-(
Odpovědět
A jak top vypada s pocasim, koukam na predpoved pro Smolu a na tyden nic moc, doufam ze to do 6.6. da dohromady, dneska ma byt 13m/s
Odpovědět
Taky ten sopečný prach sleduju, ale kdybych měl jet do Norska na kole a s respirátorem a ne letecky, tak prostě pojedu :-D . Ještě měsíc a trochu ......8-)
Odpovědět
Titran-Froya:...dnes v nárazech vítr 28 m/s, momentálně "jen" 20m/s :-(
Odpovědět
Kolegové mám prosbu nejede někdo z Vás v nejbližší době na Loppu? Konkrétně do Sør-Tverrfjord nebo do Sandlandu. Případně na Soroy to mě stačí nechat v oksfjordu v krámu a oni už mě to hodí na trajekt. Pokud ano a měl by místo na jednu tašku s potravinami s pár osobními věcmi muže se mě prosím ozvat? Nejlépe přes soukromou zprávu. Je to na revanš příště pomohu zas já Vám. Předem děkuji.
Odpovědět
2 ZAPA
myslím že máte "plnou schránku" v soukromých zprávách. Je totiž omezený jen určitý počet zpráv a další se nedoručí. Zjistil jsem to tak, že jsem Vám posílal zprávu, ale doručena nebyla. Prosím pomažte si staré zprávy a jestli máte trochu času podívejte se mi na ty lokality o které jsem Vás prosil
;-)
Odpovědět
jsme v oblastí Averoya,vítr od rána kolem 25m/sec,skoušeli jsme to z mostu mezi mořem a fjordem,jsme rádi že nás to nesfouklo,zítra má být vítr jen 7m/sec,já tomu moc nevěřím
Odpovědět
Lofoty-Ure,počasí střídavé,přes den většinou vítr 6-8m/s navečer bezvětří.Ryby totální bída,bez větších úspěchů.Vše hrozně malé.Zkoušena různá doporučená místa...
Odpovědět
Koukám žádné zprávy z Nordkappu jak to tam jde.Ještě 16 8-)To už jde.:-D:-D:-D
Odpovědět