Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,684)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tromso

Loď průvodce Per Jonanssona

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Loď průvodce Per Jonanssona

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Nevite nekdo jak je s tou predpovedi, na yr.no a i storm.no hlasi od rana 8/ms a tady se sotva pohne listek. Tak nevim jestli mame vyjet nebo neeee.Nemate nekdo naky tip na lepsi predpovedi. Letos se jim to na vyse uvedenych servrech fakt moc nedari.

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

to Hyse – tyhle stránky asi taky znáš – http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=136232 – je tam 13 lokalit v Norsku, zkuste si to porovnat s jinými předpověďmi, ale nejlepší předpověď je stejně pohled z okna……..:-)

Z druhé strany ten vítr aspoň rozehnal a odehnal mračna kouře a popela z Islandské sopky…..:-(

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Tak dnes pozastavili letecký provoz Dánové i Norové! Sopka chrlí popel a kouř čím dál tím víc.A je to tam znát? Ten popílek je už i na moři? to by bylo na prd co?:-|:-(

Vlastimil Havlas
    Účastník
    (32 odpovědí)

…Lety už byly zrušeny nejen ve Velké Británii, zejména ve Skotsku, ale také v Irsku, Norsku a Švédsku. Naopak Island mohl kvůli příznivým větrům lety obnovit, včetně hlavního letiště Keflavík….(novinky.cz)

My máme odlet za 29 dní, tak to jsem zvědav, jak to letos dopadne:-(

Mira
    Člen
    (8 odpovědí)

A jak top vypada s pocasim, koukam na predpoved pro Smolu a na tyden nic moc, doufam ze to do 6.6. da dohromady, dneska ma byt 13m/s

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Taky ten sopečný prach sleduju, ale kdybych měl jet do Norska na kole a s respirátorem a ne letecky, tak prostě pojedu 😀 . Ještě měsíc a trochu ……8-)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Titran-Froya:…dnes v nárazech vítr 28 m/s, momentálně “jen” 20m/s 🙁

Mira
    Člen
    (8 odpovědí)

To je slusny, to asi bude pekne jeste zitra houpat,

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Kolegové mám prosbu nejede někdo z Vás v nejbližší době na Loppu? Konkrétně do Sør-Tverrfjord nebo do Sandlandu. Případně na Soroy to mě stačí nechat v oksfjordu v krámu a oni už mě to hodí na trajekt. Pokud ano a měl by místo na jednu tašku s potravinami s pár osobními věcmi muže se mě prosím ozvat? Nejlépe přes soukromou zprávu. Je to na revanš příště pomohu zas já Vám. Předem děkuji.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 ZAPA

myslím že máte “plnou schránku” v soukromých zprávách. Je totiž omezený jen určitý počet zpráv a další se nedoručí. Zjistil jsem to tak, že jsem Vám posílal zprávu, ale doručena nebyla. Prosím pomažte si staré zprávy a jestli máte trochu času podívejte se mi na ty lokality o které jsem Vás prosil

😉

Zdeněk
    Člen
    (1 odpovědí)

jsme v oblastí Averoya,vítr od rána kolem 25m/sec,skoušeli jsme to z mostu mezi mořem a fjordem,jsme rádi že nás to nesfouklo,zítra má být vítr jen 7m/sec,já tomu moc nevěřím

Michal
    Účastník
    (14 odpovědí)

Lofoty-Ure,počasí střídavé,přes den většinou vítr 6-8m/s navečer bezvětří.Ryby totální bída,bez větších úspěchů.Vše hrozně malé.Zkoušena různá doporučená místa…

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Koukám žádné zprávy z Nordkappu jak to tam jde.Ještě 16 8-)To už jde.:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...