Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,684)
  • Autor
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Spíš mě udivuje, že se nebojel takovou masařinu převážet. My když vezeme 18-20 kg navíc v 5-6 lidech, prdel nám svaká 5 roxor až na hranici.Já bych se z toho asi zcvoknul.Pamatuju min rok, když jsme se při cestě tam v celništi vyměnili v pořadí projíždějícich aut s Ducatem nejakých Poláků a hned jsme šli na rentgen.Samozřejmě jsme měli nějakých 50 pi a 3-4 l tvrdého nad limit, tak celá naše skupina se v těch cca minus 5 st.C klepala, jako by bylo -50. A To jsme se to dozvěděli od kámoše, že má takové nadnormativní zásoby až v průběhu cesty. Nakonec to dopadlo dobře, i když to na rentgenu viděli.Sami vysvětlili, že to bylo cílenéí na ty Poláky ( otázka na celnici :” vezete vodku” stála za všechny komentáře).

Já bych měl strach vézt cokoliv přes 20 kg, neboť věřím, že do 20 to ukecám, nemám váhu, blablabla…

Jsou to hovada, kteří ale dělají velmi negativní reklamu nejen rybářům, ale hlavně nám Čechům.To bych se potom nedivil, kdyby se na nás zaměřili stejně jako na Němce a Poláky.

mates77
    Člen
    (24 odpovědí)

Nechtěl jsem to tady rozmazávat, ale loni při odjezdu z Kvenvaeru(asi každý ví jaká tam byla cestovka)jistí prominetni nakládali každý 7 beden po 25 kg do vleku. Tak si spočítejte kolik toho bylo ve čtyřech lidech.No a delegáti jim to ještě vozili k sobě do mrazáků, protože v kempu už neměli místo.Někdo bere Norsko jako slušný business.Jak někdo psal pokutu a zákaz vstupu na 100 let.:-S

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

mates77 napsal:

Nechtěl jsem to tady rozmazávat, ale loni při odjezdu z Kvenvaeru(asi každý ví jaká tam byla cestovka)jistí prominetni nakládali každý 7 beden po 25 kg do vleku. Tak si spočítejte kolik toho bylo ve čtyřech lidech.No a delegáti jim to ještě vozili k sobě do mrazáků, protože v kempu už neměli místo.Někdo bere Norsko jako slušný business.Jak někdo psal pokutu a zákaz vstupu na 100 let.

to je málo na 100 let,navždy,bych jim to napařil….kretéénůůům…:-E

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Pro Breka: Jak pokračujete?

Jedeme příští týden, tak se potkáme. Už začínají brát?

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

No napadla mě taková věc.Mylím si, že by bylo dobré se nějakým veřejným spůsobem za tyto zloděje omluvit.Například se pokusit napsat do těch novin aby omluvu zveřejnili.Aby taky věděli, že nejsme všichni stejní. Předpokládám, že by nás bylo hodně kteří by s tím souhlasili.Ovšem já by jsem to z jazykových důvodů asi moc dobře nezajistil. Co vy na to? Jste pro? Je někdo ochoten do toho jít?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Vaeroy

Halibut 18.5kg 117cm

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Krásné ryby,doufám že letos se povede něco i nám…

S těmy 500ti kg mě to dost rozhodilo,letos jedem poprvé autem a už vydím jak se po nás budou noři koukat a říkat si něco o “nenažraných češích”…To nám zas někdo udělal “reklamu”…:-x:-E

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (1 odpovědí)

hmmmm polak czech niemiec to zlaezy od czlowieka

D

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to: radek,

je to vůbec možný, vypadá to jako inkvizice, komu tím chceš vlézt do řiti?! Jestli se cítíš provinile tak se omlouvej třeba ministerstvu války a netahej do toho ostatní. Vypočítavý patolízalsví a sprosté urážení, ty kluky vůbec neznám,neobhajuji je, udělali kravinu a zaplatili za ní, ale nikoho nezabili. Hlavně neříkejte, že vám jde o to co si o nás myslí Norové, pravda je jiná,jde o celníky a filcung,pokud se držím pravidel- nemám problém. Apro, nebyli první, ani poslední.

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

Víš co, jestli se ti to nelíbí tak aspoň piš slušně.Jaké patolízalství a sprosté urážení?Koho tady chceš oslnit ty machře.Vzhledem k tomu že se nikdo neozval, tak to asi nebyl dobrý nápad.To je celé.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To je vopravdu jak u blbejch na zahradě.Dal bych jim doživot. zákaz do Norska a pokuta je v pořádku.Někteří lidé jsou neponaučitelníí.Loni jsem v naší partě řekl že nikoho kdo má víc jak 15kg nevemu do auta abyl klid.:-P a letos bych to udělal znova ale nejni to potřeba páč jedem 4 normální lidi.Takovej bejval na tomhle přechodu klídek.Ach jo 😕

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

radek napsal:

No napadla mě taková věc.Mylím si, že by bylo dobré se nějakým veřejným spůsobem za tyto zloděje omluvit.Například se pokusit napsat do těch novin aby omluvu zveřejnili.Aby taky věděli, že nejsme všichni stejní. Předpokládám, že by nás bylo hodně kteří by s tím souhlasili.Ovšem já by jsem to z jazykových důvodů asi moc dobře nezajistil. Co vy na to? Jste pro? Je někdo ochoten do toho jít?

Naprosto s tebou souhlasím. Od takových je třeba se distancovat. Ne všichni smýšlejí a jednají jako oni.

Mě vždycky záleží na tom, co si kdo o mě myslí. A proč by si o mě měl někdo myslet něco co sám nedělám, ale bohužel jsem ze stejné země.

Myslím, že by bylo fajn, kdyby Norové věděli, že u nás jsou lidé, kteří s tímto naprosto nesouhlasí.

Nebo se tady někdo chce dobrovolně přiřazovat k té naší tmavé menšině, která má tuhle nálepku totálních zlodějů, nesmazatelně přišitou?

A nakonec – tohle množství nikdo nemá pro vlastní spotřebu, ale na prodej.

To by bylo keců a odsouzeních, kdyby tady někdo napsal, že si z některého našeho revíru odnášel např 200kg ryb za 1 docházku.

Naše vody jsme si zplundrovali a tak půjdeme tam, kde je ruka otevřená.

Přesně tihle lidi by tam nikdy nejeli. Kdyby se z Norska ryby vozit vůbec nemohli. Jen tak dál…. brzy tomu tak bude…..

Fakt díky..

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Přesně jak píše Vlkouš tady nejde o koníček ale o kšeft.Klíďo to podepíšu :-S:-S:-S:-S

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 1,684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...