Hasvik, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2011

Smola Vanoce a novy rok

Odpovědět

to Sten76:jak je to s trnem nevím?ty naši rejnoci se mrskali hezky,ale nikdo z násnemyslel na to,že by mohli být jedovatí!!Jeden nám tím trnem na ocasu při zdolávání přesekl vlasec kousek od lodi.Je docela ostrej.Podívám se na ty rejnoky do nějaké knihy.

Ty rejnoky jsme pouštěli,proto že nám je bylo líto zabít a hlavně ani nevím,co se z nich jí??

Mára

Nemusím nutně sníst věše co ulovím, o čemž svědčí moje zatím živá manželka:-D

Přesto bych si rejnoka dal. Jednou jsem rejnoka jedl na Malorce. Domorodci tomu říkali Ratjada nebo tak nějak. Byl upravený jako přírodní řízek obalený jen v hladké mouce.

Byla to opravdu pochoutka. Pokud si to ještě pamatuju dobře, tak kasické rybí kosti to nemělo. Místo nich spíš taková jemnější chrupavka.

To SIM:

Tak doufejme, že Posejdon pošle na prut něco obdobného i našim barvám.

Alf

....dnešní počasí na Titranu naprosto luxusní, téměř bezvětří a polojasno, vyrazili jsme na Ornklakken, práskli jsme první polaky, ale menší, ty velcí jsou prý podle kutraře Svena Vigga ještě ve tření na hloubce. Podařily se pěkné tresky do metru, parta na kutru trefila metrové kelery(nej 107cm), hodně lengů kolem 100-120cm a pěkné tresky, zatím nevytřené...

Rybám zdar a norským obzláště...Honza Dufek..

Přátelé -Kristiandsund - Feskerbja,podejte někdo nějakou zprávu ať se srdce potěší a mozek zatemní.Jedeme 13.5. a nemám žádné zprávy o stavu.

Dík Kvlada

Soroya

To mara45: budeš hodnej, když zjistíš nějaké info. Nerad bych se nechal bodnout :-)

wow, to jsou rybky:-P kolik vážila? 30+ ?

Havoya

Havoya

To SIM:

Michale máš info kolik ta poslední treska vážila? Nádhera.........

Monty

Nevím jestli to patří zrovna sem ale dá se říct, že je to aktuální.Jak je možné, že je už hodně dlouho na stránkách upoutávka na Soroya Vagan od 10.7. do 20.7. Tedy dva turnusy? Jinak Soroya Vagan - za 22 !!!:-D

to monty: Přesná váha uvedena nebyla.

to radek: Proč ti to přijde divné, Holanďani zrušili rezervaci a požádali mě, jestli jim to nepomohu prodat, aby nepřišli o zálohu. Říkal jsem jim, že už je to hodně pozdě, každý už má jasno, kam letos pojede, tak jim to asi propadne.

No nic mi nepřijde divné.Jen jsem si toho všimnul.Tvoje odpověd´je výztižná. Kdo chtěl jet, už má jasno.

[citace]oniknady napsal:

Aktuální zprávy z Nordkapp: Super počasí, sluníčko, vítr minimální, teplota nad nulou. Ryby berou jak divé, hloubky 70-150m. Každé ponoření pilkeru znamená rybu na lodi! Ryby 80-??cm, hodně metrovek.[/citace]

Tak co se děje kluci na Nordkkapu, vím že jste tam a žádná zpráva, neberou?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!