Smola Vanoce a novy rok
Ahoj,
chystáme se do středního Norska koncem dubna. Jak to touto dobou vypadá na silnicích? Myslíte že je šance dojet tam na letních gumách, nebo je to jednoznačně na zimáky? Krom toho nevíte jak to tam momentálně vypadá s rybama? Na severu je to evidentně v pohodě, my bychom rádi spíš na menší hloubky a na lehčí pilkrování a vláčení. Nemáte někdo info z More og Romsdal, okolí Alesundu? Díky za reakce.
Krab
Odpovědět
vd Ahoj.
Chodím cestovkou, pozri http://www.narybydonorska.sk/
Odpovědět
To Krab
V kazdem pripade si nechte zimni pneu. Momentalne to ve strednim a jiznim Norsku vypada tak, ze kvuli silnemu vetru nejezdi trajekty, Color line trajekt mezi Norskem a Danskem se dnes po hodine jizdy vratil zpet do pristavu - vitr az 25 m/s. Trajekty mezi Nemeckem a Svedskem dnes taky spis nejezdily nez jezdily a co udelal vitr v Nemecku na dalnici jste mozna videli ve zpravach.
Jak to bude vypadat koncem dubna se ted neda rict.
Odpovědět
Paní Janka
a jak řeší trajektové společnosti tyto případy, když nemohou vyjet a pasažéři mají zaplacené lístky dlouhodobě dopředu?
Odpovědět
musi to odplavat .. :-D
jedou bud pozdeji a nebo dostanou penize zpet. Vse se resi podle aktualni situace.
Dnesni situace je takova, ze trajekty, jelikoz je patek, byly plne, takze vypadek zpusobil u nekterych lidi prodlouzeni dovolene.
Odpovědět
Ahoj.Tak jsne mohly dnes odpoledne poprvé z fjojdu na moře.zatim jsme se rozkoukávaly.Chytily jsme 4-70 a pár menších.Doufáme že nezačne zase foukat a bude se to jen a jen zlepšova.
Odpovědět
Pošlete nějaké info ze Soroye...... Podle www.yr.no je super počasí....tak jestli vyjde troška času tak dejte vědět.....
:-P
Odpovědět
Pani Janka to jste mi radost s tema gumama neudelala dnes jsem dal letni jedem 29.4.,ale mam radost s tech lodnich listku na srpen dik
Odpovědět
Čekám na info ze Soroya od urbisexxx, chlapi,jak se tam máte a jaké je počasí. Diky,
Charlie
Odpovědět
Tak se nám dnes konečně povedla trošku větší treska.97cm ,9kg chycena ve fjordu na vláčku na 125g mega jig s gumou.Tady je šťastný lovec.
Odpovědět
To Treska008
To je prima, ze mate radost. :-)
Chtela jsem se tu rozepsat, jak mi lidi klouzali koncem kvetna na letnich pneu a 500 km jeli 14 hodin, ale co uz ted. Pak mi jen vypraveli, ze mysleli na me a na me doporuceni jet se zimnima a prihodit do kufru retezy... :-) Jeli na Smölu, takze zadny velky sever .. ale mozna to byla taky vyjimka... letosni zima je ale nejaka dlouha, takze sledujte kamery a pocasi a kdyz tak je na cestu rychle zase prehodite .. :-)
Odpovědět
kara1111: uz jsme zpet doma, rybolov v pohode, sice jsme nedostali zadnou 30+ , ale i tak si kazdy vylepsil osobni rekord....kazdopadne nova zkusenost, pristi rok jedeme znova..lode luxus 135HP, pocasi OK, jen jeden den jsme sedeli na chate...pokusim se nahrat nejake fotky
Odpovědět
urbisxxx: Luxusní fotečky, dík za ně... Vyrážíme za pár hodin, nemůžu se dočkat až smočím prut...sakra to rybaření je droga...
:-D
Odpovědět
To urbisxxx:
Fakt pěkné fotky a úlovky.... my to máme za 16. Už se taky nemůžeme dočkat až pofičíme.
Jestli můžeš, napiš, jak se dařilo. Jsem zvědavý, jestli jste vyzkoušeli i vláčku, lov na těžko anebo jen pilkrování......
:-P
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...