Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2011

Smola Vanoce a novy rok

Odpovědět

[citace]Pafka napsal:

2 Beda

Zbyla nějaká? Přivezeš za týden? [/citace]

Ne ne to už bude snězená:-D

[citace]kaqpa napsal:

Halík přežil bez problému cestu ve fólii?[/citace]

Halibut byl zamrazen celý, potom zabalen do bublinkové folie a do stretch folie. Převezen bez problémů.

Teda řeknu Vám, vy jste dneska zábavný jak Vágner v reklamě ČSOB. Koukejte sem při neděli vrazit aspoň nějaký fotky nebo čtvrtej díl Expedice Lokta.

Stepe MEGA LOOOOOOL s tím Vágnerem. Tak jsem se nenasmál už dlouho :-D :-D

Pokud mne počty neklamou kluci vydávají články 1x týdně a to buď v pondělí, nebo nejpozději v úterý

To MifakM: Vidíš to, já se těšil, že přijedu do Lhoty a na stěně bude vypreparovanej halibut, pak koukám, oni ho na návsi porcujou, no dobrá bude asi nad pokladnou v krámu viset aspoň vypreparovaná kostra halibuta. Udělali z ní polívku. Tak na co se mám těšit, na pondělí do práce? Jsem rád, že tě to pobavilo a chlapi ze Lhoty tohle snad také vezmou s nadhledem. :-D

to step: Sranda musí být. MikafM to pochopil zprávně, každý týden 1 nový článek. Dopisovatelů je naštěstí dost, takže už máme čtení na celou zimu. Máte se na co těšit!

[citace]Sim napsal:

kaqpa napsal:

Halík přežil bez problému cestu ve fólii?

Halibut byl zamrazen celý, potom zabalen do bublinkové folie a do stretch folie. Převezen bez problémů.[/citace]

Ahoj Michale, to rybě nevadí když ji jednou zamrazíš pak rozmrazíš naporcuješ a znovu zamrazíš ?8-)8-)

Tak to nevím, halibut se k tomu nestihl vyjádřit.

Podle mě to trochu je znát na kvalitě masa,ale já si myslím jím kluci podarovali kámoše a příbuzenstvo ve vsi:-)takže ho asi na zamražení moc nezbylo!!:-P

Asi to bude jako s každým zmrazeným - rozmrazeným a znova zmrazeným masem. Trochu se zhorší kvalita, ale maso bude určitě jedlé :-) Nebál bych se toho. Určitě bude chutnější, než chlazené maso z Makra :-) :-)

Tromso

V tromso halibuti stále berou, není škoda sedět doma a čekat na příchod zimy?

2 SIM

tak jedem? V kolik se stavíš? :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!