Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Treska 41.36kg 160cm ulovena blízko Andottskalen /Knottskallen.
Odpovědět
To je flák to není chycený na prut! To je masakrrrrr.....obecňačka jako prase!
Odpovědět
To snad ani neni pravda co v tom mori zije za hovada... nadhernej kousek, jen nevim co bych s tim delal na prutu... :D
Odpovědět
Podle kutru a profi výbavy rybářů na fotce tipuji chycení do sítě, ne na prut. Ale ryba je to slušná, když nejdou větší, bereme i takové :-)
Odpovědět
Máte recht bylo to do sítí. Docela se divím, že udělali fotku, protože pro tyto lidi je to jen kus masa horší kvality. Určitě to není vážený soupeř a vysněný úlovek.
Odpovědět
Nebylo by dobré k fotografiím psát, zda byly uloveny do sítě, na šňůru nebo na prut? Část lidiček to tady mate do té míry, že jsou schopni dokonce gratulovat k úlovku rybářům, kteří ještě do Norska letos nedorazili. Včera se v Zanzibaru fotili turisti s halibutem 63 kg, kterého sem přivezl rybářský kutr, který byl ráno sbalit tenatové sítě po noční šichtě. Fotka spokojeného rybáře se taky někde jistě brzy objeví. Je to asi marketingově účinné, ale přijde mi to trapné.
Odpovědět
Nějak se mě to nezdá, těch třicítek tam teď pokosili až moc. My jsme se nedostali loni přes dvacet. Buďto jsme jezdili po špatných místech, a nebo to neumíme jako oni. Budem tam za týden a jsem zvědav jestli trefíme alespoň 25+. Tady to vypadá jednoduše, ale v reálu je to pěkná klika, když se trefí takovej parník!
Odpovědět
Tak tady tak projíždím ty letošní úlovky,nepamatuji z dřívjejška takový fláky-ten metrákovej ďas,50 kg halibut a ty dorše,to je k neuvěření!!A to je půlka března....snad nachytaj hodně rybek i norští profíci a uklidní se vztahy mezi nima a komerčníma,potažmo náma.I když ta závist mezi nima bude asi pořád.
Odpovědět
Ahoj všichni norci,jsou to fakt krásné ryby!!!!!!!!!!!Jen doufám, že mi tam nějakou takovou nechají až do července :-)
Odpovědět
Michale mám aktualní fotky ze Soroye, hlavně se teple oblečte!!!!
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...