Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Nejvetší úlovek. 112 cm,110 cm 110cm 108 cm

A teď nejvetší kousek.118 cm 11,5 kg

Ahoj.

Vpondělí jsme se vrátili z chaty poblíž Aure.Počasí paráda.Ryby krom 2 dnu taky.Keleři sice nej 96 ale hodne kusu kolem 90cm.nej obecnačka 110.Při cestě tam asi 1km za přechodem do norska policie,kolik vezem piva vína kořalky a cigaret?Jeli jsme v 6ti tak jsem řekl 50 piv 2lahve vína 1lkořalky a 5 kartonu cigaret.Zeptala se ještě kam jedem poděkovala a popřála nám štastnou cestu.Ta rana jak mi spadl tan kamen ze srdce musela být slyšet až v čěsku.Měli jsme všeho o dost víc šak sme kurna z moravy né.Tak těm co teprv pojedou takový zážitek i když z dobrým koncem radši nepřeju.

To Norek:Bojka a ještě zakrmená na Soroye,můj sen.Jinak přeji lepší vítr a dobrej lov.

Ahojte zo Soroye. Keď sa vrátim domov, popíšem vám podrobnejšie neuveriteľný zážitok zo zdolávani mojej životnej ryby. Michal hovorí, že budem musieť chodiť do Nórska ďaľších 5 rokov, aby sa mi to podarilo prekonať. To MifakM. Ďakujem. Držte sa.

Pozdravujem zo SOROY Dedu a tak isto aj Vojtka a ďakujem za gratulácie. Ešte máme 4 dni rybolovu a limity sú už naplnené. Zajtra vyrážame na mačky. Zatiaľ najväčšie ulovené ryby sú už na predchádzajúcej srane vyfotený halibut (zdolávaný nervy drásajúcich 30 min), treska 110 a mačka 90cm. Ahojte.

Krásna ryba. Gratulujem.
Potom popíš, ako si ho dostal.

bez komentara !!!!!!!!!!

to hlavatka: Tak to jsou ryby,smekám! Kde právě v Norsku jsi? Krásné ryby,garatuluji!!

P.S. Tak konečně Tě poznáváme i z druhé strany a jiného vlákna.

Naki

To Mirer - Krásná plachta gratuluju.

To hlavatka: krásne ryby.
Ale komentár by to chcelo - aspoň kde plávali.

Posílám pár fotek od Martina Lužného, který práve rybaří na Lopě, včera se dostali na otevřené moře naproti ostrovu Soroya, kde se jim hodně zadařilo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!