Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Tak ti Honzo "pěkně děkuju". Poprvé jsem k tobě s Kolíňáky nejel a takový kusy! No vytiskl jsem foto a dnes budu machrovat za ně v místní hospodě! Pozdravuj je a příští rok snad zbyde i pro mě!:-)

Sim a spol. Cau, slavime hokejovy titul, pijeme Fousofku, preju obrovske ulovky. Za tyden razime, neco nam tam nechte. Az najdes poradny ryby, nahod bojku, zakrm a my pak budem capat ;-) Zdravi Fous a spol

Zdar Honzo, to je naprostá invaze kelerů na Hitře. Kolik jich tam ještě může být? Jinak my se vrátili v pořádku v pátek odpoledne domů, cesta v pohodě, jen ve Švédsku pod Oslem jedna uzavírka za druhou (ale jeli jsme v noci, tak to jelo) a pak klasika, největší zácpy z celé cesty v Čechách, jednak objížďka dálnice v Ústí a pak Praha.

Test plovoucího suchého obleku URSUIT.

Troháček prošel skrz, zpět to bylo horší.

Soroya

Slovenská radosť 141cm 31kg, uloven na Megajig 650g+ umělý ryper 20cm, v hloubce 45m.

Fousi: Ryby máš nachystaný na známých místech, dal jsem tam bojku a nakrmil. Z Hasfjordu to vem prudce doprava a po 3km budeš na místě.

2 Mirer :

GRATULUJI  K ULOVKU!!!

Ahoj Michale,jak se daří Borisovi a Norkovi? Poslední zprávu od Borisa mám,že dostal pěkného halibuta. A co Norek,asi víš,jakou měli strastiplnou cestu na sever.Ale brali to v pohodě,tak snad se jim už do třetice nic nestane. Přeji všem na Soroy hodně úlovků.

Naki

Sim! Supr,ďík za bojku a zakrmení

To Fous: U tý Simovy bójky jsme to rozkrmili kukuřicí a halibutpeletama. Máš se na co těšit.Včera se tu otočil vítr a ryby přestaly kousat. Zatím máme obecný 116, 112, 106, 103 ........,

Tak včera návrat z Hitry,Kvenvaer.Velice ůspěšná výprava,spousta doršů,kelerů taky hodně a povedly se moc pěkný.Největší 114cm,111cm a pak další 100+.Halibut 80cm a jeden menší,polaků letos málo,alespoň mys se do nich moc netrefily.Na hloubkách nějaký lumbové a 3 žraloci máčka skvrnitá.Ryby jsme ke konci pouštěly a to hodně.Už jsme si jen vybíraly.Mrazáky naplněny k prasknutí,už ani nemrazily:-)Počasý vyšlo skvěle,takže jsme mohly jezdit i na velice vzdálené loviště.Jinak nej ryba turnusu byl keler 121cm a 16kg.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!