Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Tak ti Honzo "pěkně děkuju". Poprvé jsem k tobě s Kolíňáky nejel a takový kusy! No vytiskl jsem foto a dnes budu machrovat za ně v místní hospodě! Pozdravuj je a příští rok snad zbyde i pro mě!:-)
Odpovědět
Sim a spol. Cau, slavime hokejovy titul, pijeme Fousofku, preju obrovske ulovky. Za tyden razime, neco nam tam nechte. Az najdes poradny ryby, nahod bojku, zakrm a my pak budem capat ;-) Zdravi Fous a spol
Odpovědět
Zdar Honzo, to je naprostá invaze kelerů na Hitře. Kolik jich tam ještě může být? Jinak my se vrátili v pořádku v pátek odpoledne domů, cesta v pohodě, jen ve Švédsku pod Oslem jedna uzavírka za druhou (ale jeli jsme v noci, tak to jelo) a pak klasika, největší zácpy z celé cesty v Čechách, jednak objížďka dálnice v Ústí a pak Praha.
Odpovědět
Soroya
Slovenská radosť 141cm 31kg, uloven na Megajig 650g+ umělý ryper 20cm, v hloubce 45m.
Odpovědět
Fousi: Ryby máš nachystaný na známých místech, dal jsem tam bojku a nakrmil. Z Hasfjordu to vem prudce doprava a po 3km budeš na místě.
Odpovědět
Ahoj Michale,jak se daří Borisovi a Norkovi? Poslední zprávu od Borisa mám,že dostal pěkného halibuta. A co Norek,asi víš,jakou měli strastiplnou cestu na sever.Ale brali to v pohodě,tak snad se jim už do třetice nic nestane. Přeji všem na Soroy hodně úlovků.
Naki
Odpovědět
To Fous: U tý Simovy bójky jsme to rozkrmili kukuřicí a halibutpeletama. Máš se na co těšit.Včera se tu otočil vítr a ryby přestaly kousat. Zatím máme obecný 116, 112, 106, 103 ........,
Odpovědět
Tak včera návrat z Hitry,Kvenvaer.Velice ůspěšná výprava,spousta doršů,kelerů taky hodně a povedly se moc pěkný.Největší 114cm,111cm a pak další 100+.Halibut 80cm a jeden menší,polaků letos málo,alespoň mys se do nich moc netrefily.Na hloubkách nějaký lumbové a 3 žraloci máčka skvrnitá.Ryby jsme ke konci pouštěly a to hodně.Už jsme si jen vybíraly.Mrazáky naplněny k prasknutí,už ani nemrazily:-)Počasý vyšlo skvěle,takže jsme mohly jezdit i na velice vzdálené loviště.Jinak nej ryba turnusu byl keler 121cm a 16kg.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...