Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Honzo, do pytle, přestaň mě trápit! Zítra ráno odjezd, v pátek v poledne už budu doufám na moři :)
Odpovědět
Neboj, nějaký ti tam na pátek necháme,je jich tam dost..uvidíme dneska po večerním výjezdu,trochu se kazí počásko...vypadá to na déšť, snad se to roztrhá, černý "lafety" čekajů na naše gumy..:)
Odpovědět
Super torpéda.Koupil jsem podobné gumy od Miloše a už se nemohu dočkat,až je za deset dní vyzkouším.Samozřejmě blahopřeji a přeji další.
Odpovědět
Ahoj. Nějaké čerstvé info z Hitry by nebylo? Jedeme už v pondělí.
Odpovědět
Tak jsme včera dorazili po 42 hodinách z Hasviku. Silnice suché,cesta v pohodě, žádné kontroly. Děkujeme M.Simčovi a Ahmedovi s Ornulfem,že nám vyšli vstříc při našich strastech s autem.
Odpovědět
Ahoj všem. Včera příjezd Dolmoy, Hitra. Lov černých torpéd - viz. výše - naštěstí pokračuje i po našem příjezdu. Za noc a dnešní výjezd máme 6 kelerů, z toho 4 100+, největší 109 cm, 12 kg. Počasí tady na Hitře dokonalé - slabý vítr, lece pod mrakem, kéž by to vydrželo. Zkusím sem vložit pár fotek, tak uvidíte, jestli se mi to povedlo.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...