Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Aktuálne ze Soroya: Právě teď se kluci vrátili z moře a poslali mě náhernou tresku obecnou 150cm 31kg. Kluci jsou původem Slováci a ptají se, zda na Slovensku někdo eviduje úlovky slovenských rybářů v Norsku. Pokud ne, budu je evidovat já jako v Československu.

posielam Tresku 150cm 31kg chytena v 140 metrovej hlbke o 15:00 dnes na pilker.
Tahal som ju z vody cca 20 min

s pozdravom Tomaš Kavulek

Velká gratulace. Moc pěkné úlovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo a kdy a kdo začne tahat Halibuty???? :-)

. Z Domoyi- Gjestebrygge, 28,5kg, 170cm...přepište rekordy...Veká gratulace Kubovi..

Tak to tedy gratuluji, to se jen tak nevidí. Na jaké hloubce a na jaký systém byl mník chycen?

Parádní mník , gratuluji . Je možné podrobnější info o lovu.

Honzo zdar,super úlovky.Čím ty ryby krmíš,snad ne halibut peletama.Čau Fridass.

To Honza: Jak dopadli Pazderovci, vím, že Zbíječka nejela a co Josef a Kája??? Nachytali alespoń limit?

Ahoj všem zítra odjíždím na soroy tak budu informovat.

Dávejte na sebe pozor a ahoooj.

To Sim zavolám ti co cesta atd. zdar 

To Miky:

ahoj Miky, cele tvoji partě přeji hodně úlovků a dávej sem informace. hlavně opatrně!!!!!!!!!!!!

Čau Michale, pazerovci nachytati, kdo jiný než néé oni, škoda "Mníčího démona a postrachu dívčích postýlek" Dejvické zbiječky že nedorazil..Karel poslední den ztratil velkého mníka, spadl mu cca dvacet metrů pod lodí po dvaceti minutové zdolávačce. Na Hitře se ustálilo počasí a ryby berou, hezký polaci devadesátky, tresek málo ale na Podkově už jsou černé "lafety", dneska doktoři-veterináři zabodovali 114 a117cm, včera dopo polakama a večer jsem jim "přičaroval" mníčka..:)

Honzíku, timing je dokonalej, ještě dvě tři takový zprávy od tebe a toho příštího čtvrtka se nedočkám ve zdraví. Prosím tě - připrav se na to, že mi vyčaruješ taky nějakýho toho mníčka anebo ještě spíš 100+ polaka :) Tak příští týden na viděnou!

Těma zprávama mě zabíjíte :-), ještě 10 dnů. Hezky to na Hitře připravte.

Prokrmíme ti to tam :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!