Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Aktuálne ze Soroya: Právě teď se kluci vrátili z moře a poslali mě náhernou tresku obecnou 150cm 31kg. Kluci jsou původem Slováci a ptají se, zda na Slovensku někdo eviduje úlovky slovenských rybářů v Norsku. Pokud ne, budu je evidovat já jako v Československu.
posielam Tresku 150cm 31kg chytena v 140 metrovej hlbke o 15:00 dnes na pilker.
Tahal som ju z vody cca 20 min
s pozdravom Tomaš Kavulek
Odpovědět
Velká gratulace. Moc pěkné úlovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo a kdy a kdo začne tahat Halibuty???? :-)
Odpovědět
. Z Domoyi- Gjestebrygge, 28,5kg, 170cm...přepište rekordy...Veká gratulace Kubovi..
Odpovědět
Tak to tedy gratuluji, to se jen tak nevidí. Na jaké hloubce a na jaký systém byl mník chycen?
Odpovědět
Parádní mník , gratuluji . Je možné podrobnější info o lovu.
Odpovědět
Honzo zdar,super úlovky.Čím ty ryby krmíš,snad ne halibut peletama.Čau Fridass.
Odpovědět
To Honza: Jak dopadli Pazderovci, vím, že Zbíječka nejela a co Josef a Kája??? Nachytali alespoń limit?
Odpovědět
Ahoj všem zítra odjíždím na soroy tak budu informovat.
Dávejte na sebe pozor a ahoooj.
To Sim zavolám ti co cesta atd. zdar
Odpovědět
To Miky:
ahoj Miky, cele tvoji partě přeji hodně úlovků a dávej sem informace. hlavně opatrně!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Čau Michale, pazerovci nachytati, kdo jiný než néé oni, škoda "Mníčího démona a postrachu dívčích postýlek" Dejvické zbiječky že nedorazil..Karel poslední den ztratil velkého mníka, spadl mu cca dvacet metrů pod lodí po dvaceti minutové zdolávačce. Na Hitře se ustálilo počasí a ryby berou, hezký polaci devadesátky, tresek málo ale na Podkově už jsou černé "lafety", dneska doktoři-veterináři zabodovali 114 a117cm, včera dopo polakama a večer jsem jim "přičaroval" mníčka..:)
Odpovědět
Honzíku, timing je dokonalej, ještě dvě tři takový zprávy od tebe a toho příštího čtvrtka se nedočkám ve zdraví. Prosím tě - připrav se na to, že mi vyčaruješ taky nějakýho toho mníčka anebo ještě spíš 100+ polaka :) Tak příští týden na viděnou!
Odpovědět
Těma zprávama mě zabíjíte :-), ještě 10 dnů. Hezky to na Hitře připravte.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...