Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

to bells - informuj, my tam jedeme za 3 tejdny. Prý vás lapli policajti a platili jste slušnýho flastra. Kolik a za co?

to bells: teda jestli jsem to nepopletl. Jste u Georga, chata Hogset?

to Kikibut: Dnes jsme si jeli na vodu odpočinout a byl zase brutální zážitek. Hodně ryb mezi 15-20 kg, Šikec chytil sice nejdelší tresku avšak po vytření (a taky síť), takže jsem ho hodně kilama předehnal, protože já měl březí medvědici...Užíváme si to každým okamžikem,vše OK. Zítra snad sem vrzneme nějaké fota co jsme nafotili....... má být zase krásné počasí, tak je Vám asi všem jasný, kde budeme a jak přijdeme fyzicky zrychtovaný.

To Roman PE: Pozdravuju celou skupinu, jsem rád, že se Vám tak daří, během pár dní dorazí do Hasfjordu Bobo, tak budou informace ze dvou stran. Romane píšeš pěkně pozdě, já už po půlnoci spín, asi pěkně oslavujete. Koik z Vás už má osobáček???

V Hasfjordu proběl jarní úklid, bylo postaveno nové molo pro 4 aluboaty. Sem tam si stolaři odskočili na ryby...

20.4.2010, Kristiansund rozhranie otvoreného mora a fjordu

Čas: 16:30

Hĺbka 41

Prívlačová udica Daiwa 80 - 300 g

Naviják Daiwa GS 8 4000

Šnúra 0,16 Corastrong

Pilker : 150 g žlto-oranžový

zdolávaná cca 20 minút

Pečeň (játra) plná parazitov

to vydra

žiadny policajti nás nechytili a nič sme nikomu neplatili. Pri čakaní na trajekt nás kontrolovali nemeckí policajti - v podstate išlo o rutinnú kontrolu pôvodu vozidla, nič sme nevykladali a okrem dokladov od nás nič nechceli. Skontrolovali všetky dostupné označenia, slušne sa poďakovali a pokračovali ďalej. Len pre zaujímavosť - kontrolovali iba auto s Bulharskými značkami a naše - s českými značkami (auto je požičané na základe doporučenia z týchto stránok - VW Multivan - vrele odporúčam - perfektné auto a výborná cena.

to sim

Kde je Hasfjord?

to SIM: Osobáček máme všichni, oslavovali bychom rádi, bohužel srkneme tak max 2-3 pivka. Jsme servaní jak řezníci z masokombinátu. Dnes jsme chytali už sportovně, s jedním trojhákem, na gumy a kočičkovali jsme. Z toho vznikli některým našim kolegům nové přezdívky . Kočkodan, Kočkoprd a Kočkomrd. Kdo je kdo ti povím až doma. Prosímtě, štengrujeme se neustále co je víc cm nebo kg? Pro mě jasná odpověď, ale Kočkoprd a Kočkomrd se pořád přou...Jinak tresky dnes o něco menší a méně. Ale asi i díky tomu, že jsme polevili. Ahoj.R.

Ahoj, to je včerejší úlovek z Aure.

Halibut 103cm, 14kg

Treska 118cm, 14,5kg

TO: upetra: A pak že ve středním Norsku nejsou pěkné ryby.Už se těšíme až Vás v sobotu vystřídáme. Ať se ještě daří,ale něco nám tam nechte. Tak zatím zdar.

Pro upetra.Kluci jste borcy takové uloveky jse nám v březnu u Hanse nepovedl.byly to max 70-80.Kde jste je chytily a na co?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!