Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

• Toto téma obsahuje celkem 1,270 odpovědí. Do diskuze (187 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mirecek a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,271)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to bells – informuj, my tam jedeme za 3 tejdny. Prý vás lapli policajti a platili jste slušnýho flastra. Kolik a za co?

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to bells: teda jestli jsem to nepopletl. Jste u Georga, chata Hogset?

Roman Teisler
    Účastník
    (28 odpovědí)

to Kikibut: Dnes jsme si jeli na vodu odpočinout a byl zase brutální zážitek. Hodně ryb mezi 15-20 kg, Šikec chytil sice nejdelší tresku avšak po vytření (a taky síť), takže jsem ho hodně kilama předehnal, protože já měl březí medvědici…Užíváme si to každým okamžikem,vše OK. Zítra snad sem vrzneme nějaké fota co jsme nafotili……. má být zase krásné počasí, tak je Vám asi všem jasný, kde budeme a jak přijdeme fyzicky zrychtovaný.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Roman PE: Pozdravuju celou skupinu, jsem rád, že se Vám tak daří, během pár dní dorazí do Hasfjordu Bobo, tak budou informace ze dvou stran. Romane píšeš pěkně pozdě, já už po půlnoci spín, asi pěkně oslavujete. Koik z Vás už má osobáček???

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V Hasfjordu proběl jarní úklid, bylo postaveno nové molo pro 4 aluboaty. Sem tam si stolaři odskočili na ryby…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pavol Beleš
    Účastník
    (71 odpovědí)

20.4.2010, Kristiansund rozhranie otvoreného mora a fjordu

Čas: 16:30

Hĺbka 41

Prívlačová udica Daiwa 80 – 300 g

Naviják Daiwa GS 8 4000

Šnúra 0,16 Corastrong

Pilker : 150 g žlto-oranžový

zdolávaná cca 20 minút

Pečeň (játra) plná parazitov

Pavol Beleš
    Účastník
    (71 odpovědí)

to vydra

žiadny policajti nás nechytili a nič sme nikomu neplatili. Pri čakaní na trajekt nás kontrolovali nemeckí policajti – v podstate išlo o rutinnú kontrolu pôvodu vozidla, nič sme nevykladali a okrem dokladov od nás nič nechceli. Skontrolovali všetky dostupné označenia, slušne sa poďakovali a pokračovali ďalej. Len pre zaujímavosť – kontrolovali iba auto s Bulharskými značkami a naše – s českými značkami (auto je požičané na základe doporučenia z týchto stránok – VW Multivan – vrele odporúčam – perfektné auto a výborná cena.

Pavol Beleš
    Účastník
    (71 odpovědí)

to sim

Kde je Hasfjord?

Roman Teisler
    Účastník
    (28 odpovědí)

to SIM: Osobáček máme všichni, oslavovali bychom rádi, bohužel srkneme tak max 2-3 pivka. Jsme servaní jak řezníci z masokombinátu. Dnes jsme chytali už sportovně, s jedním trojhákem, na gumy a kočičkovali jsme. Z toho vznikli některým našim kolegům nové přezdívky . Kočkodan, Kočkoprd a Kočkomrd. Kdo je kdo ti povím až doma. Prosímtě, štengrujeme se neustále co je víc cm nebo kg? Pro mě jasná odpověď, ale Kočkoprd a Kočkomrd se pořád přou…Jinak tresky dnes o něco menší a méně. Ale asi i díky tomu, že jsme polevili. Ahoj.R.

upetra
    Účastník
    (6 odpovědí)

Ahoj, to je včerejší úlovek z Aure.

Halibut 103cm, 14kg

upetra
    Účastník
    (6 odpovědí)

Treska 118cm, 14,5kg

Petr
    Člen
    (10 odpovědí)

TO: upetra: A pak že ve středním Norsku nejsou pěkné ryby.Už se těšíme až Vás v sobotu vystřídáme. Ať se ještě daří,ale něco nám tam nechte. Tak zatím zdar.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Pro upetra.Kluci jste borcy takové uloveky jse nám v březnu u Hanse nepovedl.byly to max 70-80.Kde jste je chytily a na co?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,271)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2010

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...