Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

to kulik:budu rád když dorazíš a mapy určitě nějak pořešíme.

Maro. Myslím, že po pokecu, jakmile dáme společně mapy dohromady, tak si hned jednu objednávám.

Měli to pouze na telefonu.

Moc hezké. Já chci také takového 8-O

Co se dá dělat, je to fakt tuňák :-P:-P:-P:-P

Došky

Jo je to Bonito:-D krásná rybka,děkujem za foto8-)!!!!

s mapama je to těžké. Pokud budeš na super místě ve špatnou hodinu, tak stejně nic nechytneš.

Co ale nedokážu pochopit. Stále jezdí spousta lidí, kteří mlátí železem o dno, protože se jim tam náhodou před 20 lety připletla jedna metrová obecná! Pořád vůbec nedokáží změnit styl, přizpůsobit se počasí, rybám... prostě tragédie. :-D

Mr. Kocka. Také se s takovými lovci setkávám. Když jim např. vidí co vezu gum a pod. jsou překvapeni. Stejně si jedou po svém. Prostě to chce kreativitu.

[citace]respi napsal:

Jo je to Bonito krásná rybka,děkujem za foto!!!![/citace]

Loni koncem léta se také pár tuňáků chytlo...

Varberg, lokalita Bua . Ryba zabrala na wobler bomber 15A, při přívlači ze břehu. Souboj trval přes 40minut.

Lovec Lars-Eric Brattstrom

[citace]kim napsal:

Mr. Kocka. Také se s takovými lovci setkávám. Když jim např. vidí co vezu gum a pod. jsou překvapeni. Stejně si jedou po svém. Prostě to chce kreativitu. [/citace]

Nejhorší je, když si pak tito "umělci" stěžují, že v místě kde chytají nejsou ryby. :-x:-x:-x:-x:-P:-P:-P:-P

Došky

[citace]kulik napsal:

To Mifák M: Asi ano. WP je jistě nejlepší a nejpřesnější způsob nejetí na místo lovu. Mapa a jistě i v elektronické podobě mi umožní si hledat vlastní teorie horkých míst a pak je v praxi vyzkoušet, ale i vést si záznamy v průběhu roku a sledovat jejich úspěšnost, phyby a pod. Připouštím i to, že to může být i faktem, že jse ročník 48. Samozřejmě přijmu rád jakoukoliv pomc či radu o okolí Hitry, Dolmoya a Froya (Froyfjordu). Vlastním Garmina muvi 550 a když jsem se zde dotazoval ohledně námořních map, tak mi Kim přislíbil určitou pomoc, ale stále mám pochybnosti o tom zda muvi 550 bude přijatelným zařízením pro přesné a nezkreslené zobrazení námořních map a nebo si budu muset pořídit Garmina 421 nebo 620.[/citace]

Pro Kulika: NUVI 550 je naprosto dostačující navigace. Mám ji 3 roky - 6 x Norsko a funguje naprosto přesně. Mapa Bluechart je stajná v této navigaci jako v 421 či 620. Letos jsme měli na lodi Garmin GPSmap 421 a srovnával jsem to s mojí NUVI 550 a je to naprosto stejné. Pouze se s těma přístrojema jinak pracuje. Takže buď klidný a důvěřuj 550- je skvělá.

Ty bonita jsou fakt pěkný, na lehkou vláčku to může bejt super sportovní ryba :)

...včerejší večerní polaci 95,96cm...(foto je z kamery a podvečer, takže se předem omlouvám za kvalitu)

(takže fotky sem nelezou,Duke prosím promázni to, dík.)

To Zdeneko: Děkuji za informaci. Jsem moc rád, že to někdo vyzkoušel a funguje to. Ještě jednou díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!