Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 2,036)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to kulik:budu rád když dorazíš a mapy určitě nějak pořešíme.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Maro. Myslím, že po pokecu, jakmile dáme společně mapy dohromady, tak si hned jednu objednávám.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Měli to pouze na telefonu.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Moc hezké. Já chci také takového 😯

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Co se dá dělat, je to fakt tuňák :-P:-P:-P:-P

Došky

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Jo je to Bonito:-D krásná rybka,děkujem za foto8-)!!!!

Petr ŠEBESTA
    Člen
    (217 odpovědí)

s mapama je to těžké. Pokud budeš na super místě ve špatnou hodinu, tak stejně nic nechytneš.

Co ale nedokážu pochopit. Stále jezdí spousta lidí, kteří mlátí železem o dno, protože se jim tam náhodou před 20 lety připletla jedna metrová obecná! Pořád vůbec nedokáží změnit styl, přizpůsobit se počasí, rybám… prostě tragédie. 😀

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Mr. Kocka. Také se s takovými lovci setkávám. Když jim např. vidí co vezu gum a pod. jsou překvapeni. Stejně si jedou po svém. Prostě to chce kreativitu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

respi napsal:

Jo je to Bonito krásná rybka,děkujem za foto!!!!

Loni koncem léta se také pár tuňáků chytlo…

Varberg, lokalita Bua . Ryba zabrala na wobler bomber 15A, při přívlači ze břehu. Souboj trval přes 40minut.

Lovec Lars-Eric Brattstrom

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

kim napsal:

Mr. Kocka. Také se s takovými lovci setkávám. Když jim např. vidí co vezu gum a pod. jsou překvapeni. Stejně si jedou po svém. Prostě to chce kreativitu.

Nejhorší je, když si pak tito “umělci” stěžují, že v místě kde chytají nejsou ryby. :-x:-x:-x:-x:-P:-P:-P:-P

Došky

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

kulik napsal:

To Mifák M: Asi ano. WP je jistě nejlepší a nejpřesnější způsob nejetí na místo lovu. Mapa a jistě i v elektronické podobě mi umožní si hledat vlastní teorie horkých míst a pak je v praxi vyzkoušet, ale i vést si záznamy v průběhu roku a sledovat jejich úspěšnost, phyby a pod. Připouštím i to, že to může být i faktem, že jse ročník 48. Samozřejmě přijmu rád jakoukoliv pomc či radu o okolí Hitry, Dolmoya a Froya (Froyfjordu). Vlastním Garmina muvi 550 a když jsem se zde dotazoval ohledně námořních map, tak mi Kim přislíbil určitou pomoc, ale stále mám pochybnosti o tom zda muvi 550 bude přijatelným zařízením pro přesné a nezkreslené zobrazení námořních map a nebo si budu muset pořídit Garmina 421 nebo 620.

Pro Kulika: NUVI 550 je naprosto dostačující navigace. Mám ji 3 roky – 6 x Norsko a funguje naprosto přesně. Mapa Bluechart je stajná v této navigaci jako v 421 či 620. Letos jsme měli na lodi Garmin GPSmap 421 a srovnával jsem to s mojí NUVI 550 a je to naprosto stejné. Pouze se s těma přístrojema jinak pracuje. Takže buď klidný a důvěřuj 550- je skvělá.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Ty bonita jsou fakt pěkný, na lehkou vláčku to může bejt super sportovní ryba 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…včerejší večerní polaci 95,96cm…(foto je z kamery a podvečer, takže se předem omlouvám za kvalitu)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

(takže fotky sem nelezou,Duke prosím promázni to, dík.)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Zdeneko: Děkuji za informaci. Jsem moc rád, že to někdo vyzkoušel a funguje to. Ještě jednou díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,471. až 1,485. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...