Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 2,036)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Jsem z Českých Budějovic a okolí Hitry a Dolmoy mám poměrně dobře zpracované. Dále mám na své GPS uložená místa kde ryby opravdu jsou.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Kim:jestli chceš,tak ti tu mapu nechám udělat.Kolega,co mi ji dělal za to chtěl 300,- Kč.Jsou to vlastně 3 mapy formátu A3 a zalaminovaný.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Husky. Já jsem z Prahy, ale přemýšlím o výletě na sraz Norků na Moravu, určitě se zúčastním srazu v Praze, od 15.4.2013 do 27.4.2013 budu v lázních Třeboň (Aurora) a i jindy se určitě najde chvíle na setkání. Můj mobil je 725291373. Budu se těšit na nové informace.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Mara: Přijdu na sraz 14.8. a přinesu to co mám za mapy já a rád bych se podíval na Vaše. Možná bych se přidal ke Kimovi s přáním o zajištění těchto Vašich map.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…včerejší makrelení…od pidi nástražek až po pěkné “kilovky”…

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To: Hoza Dufek: Gratulace, moc hezký obrázek.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 kulik

Jak říkám, možností je plno, ale nejpohodlnější se mi prostě zdají ty waypointy v GPS 🙂 I do GPS myslím (do některých modelů) si můžeš psát poznámky k danému místu, případně doplnit později v PC verzi.

A počkejte až se Vám sejde několik map z jedné lokality od různých skupin. Některé místa budou společná, ale přibude plno dalších “exkluzivních”, to pak nebudete vědět co dřív zaznamenat 🙂

Ono někdy méně je i více 😉

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

honza dufek napsal:

…včerejší makrelení…od pidi nástražek až po pěkné “kilovky”…

Krásné kousky, nepotkali jste tam nějaké tuňáky bonito? Včera jsem tady měl kluky, co se vrátili z Trondheimského fjordu a mezi makrelama ulovili 6ks tuňáků 50-60cm cca 3kg.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To kulík: Na srazu na Moravě jsem již přihlášen. Můžeme se setkat kdykoliv, jak to bude vhodné. Klidně na srazu v Praze, nebo v době pobytu v Třeboni. Mám mapy celého okolí Hitry a Dolmoy. Mám i odkazy na elektronické mapy na webu. Na nich se dá najít prakticky vše. Když k tomu přidáme své zkušenosti, musí to vyjít. 😉

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Mifák M: Asi ano. WP je jistě nejlepší a nejpřesnější způsob nejetí na místo lovu. Mapa a jistě i v elektronické podobě mi umožní si hledat vlastní teorie horkých míst a pak je v praxi vyzkoušet, ale i vést si záznamy v průběhu roku a sledovat jejich úspěšnost, phyby a pod. Připouštím i to, že to může být i faktem, že jse ročník 48. Samozřejmě přijmu rád jakoukoliv pomc či radu o okolí Hitry, Dolmoya a Froya (Froyfjordu). Vlastním Garmina muvi 550 a když jsem se zde dotazoval ohledně námořních map, tak mi Kim přislíbil určitou pomoc, ale stále mám pochybnosti o tom zda muvi 550 bude přijatelným zařízením pro přesné a nezkreslené zobrazení námořních map a nebo si budu muset pořídit Garmina 421 nebo 620.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Husky: Souhlasím a dám vědět zda se mi podaří udělat si čas a přijet do Prušánek.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Fakt tuňáci 😀 v Tr.fjordu,sakra to je lákadlo8-) Michale fotečka by nebyla???:-|

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tuňáka Bonito – Sarda sarda (nepravý tuňák) znám, ale nikdy jsem neslyšel že by se dal chytit v Norsku! Pokud se kluci nemýlili, je to potěšující zpráva. Pokud mne paměť neklame, je to ryba spíše Středomořská, mimo jiné vhodná jako nástraha pro trolling. Máte někdo zkušenosti s touto rybou v Norsku?

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To kulik. Pokud to vyjde, budu se těšit. Při vínečku to půjde skoro samo.

Peter Heyder
    Účastník
    (93 odpovědí)

:-PAhojte Norkovia s chytaním tuňakov mám skúseností,chytali sme ich ccca 3 kg vo fjorde Finoj klasicky na menší pilker.4.augusta ideme do Lauvsnes a uvidíme ako to pôjde s rybami ,ale určite budú aj huby,čučoriedky a brusnice

Peter:-x

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...