Zdravím trochu opožděně ze středního norska. Byli jsme ve Vingsandu od 1.7.do 10.7. chytali jsme hlavně obecňačky na gumy v mělčiných. Na pilkry šli malí mníci a kolegové z ostatních chat chytali na 150m kelery, okouníky a štikozubce.My jsme měli štěstí až poslední den, kdy se nám podařilo chytit ďasa 90 cm /9kg, Štikozubce 97cm /7kg a Polaka 87cm / 7kg. Jinak ryby jsme nachytali, ale nic co by stálo za veké chlubení.
V každém případě to ale byl perfektní relax i když začátek cesty trochu zadrhnul, myslel jsem si, že 1.7. je v pondělí a tudíž odjíždíme v sobotu odpoledne. Že tomu tak nebylo jsem zjistil v pátek, když jsem byl ještě v 17.00 v prýci a kluci mě volali že sedí před barákem na schodku a nikdo jim neotvírá.:-E
Dovedete si představit ten blázinec, když se jim podařilo mě přesvědčit, že opravdu odjíždíme? Do půl deváté bylo vše v autě a vyráželi jsme, trajekt jsme stihli v pohodě, jen spoustu drobností jsem zapoměl doma a něco ještě nestihl dokoupit. Ale nakonec vše dopadlo dobře.:-D