Hasvik, NO
temperature icon 7°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Zdravím trochu opožděně ze středního norska. Byli jsme ve Vingsandu od 1.7.do 10.7. chytali jsme hlavně obecňačky na gumy v mělčiných. Na pilkry šli malí mníci a kolegové z ostatních chat chytali na 150m kelery, okouníky a štikozubce.My jsme měli štěstí až poslední den, kdy se nám podařilo chytit ďasa 90 cm /9kg, Štikozubce 97cm /7kg a Polaka 87cm / 7kg. Jinak ryby jsme nachytali, ale nic co by stálo za veké chlubení.

V každém případě to ale byl perfektní relax i když začátek cesty trochu zadrhnul, myslel jsem si, že 1.7. je v pondělí a tudíž odjíždíme v sobotu odpoledne. Že tomu tak nebylo jsem zjistil v pátek, když jsem byl ještě v 17.00 v prýci a kluci mě volali že sedí před barákem na schodku a nikdo jim neotvírá.:-E

Dovedete si představit ten blázinec, když se jim podařilo mě přesvědčit, že opravdu odjíždíme? Do půl deváté bylo vše v autě a vyráželi jsme, trajekt jsme stihli v pohodě, jen spoustu drobností jsem zapoměl doma a něco ještě nestihl dokoupit. Ale nakonec vše dopadlo dobře.:-D

Michal byl rychlejší, než jsem to tady dodatloval.

Radek přidává ještě jednu fotku.

Ten ďásek je děsně dobrej, doufám, že se mi něco podobnýho povede

Po delší době strávené na Titranu teď sleduji krásné úlovky z tepla domova a musím všem pogratulovat.Jsou to krásné kusy a já po týdnu doma už kuji plány jak se za 3 týdny znovu vrátím do Norska a vyrazím na moře.Až teď vidím,jak je důležité podávat čerstvé zprávy a jsem momentálně jedním z nedočkavců ,kteří čekají na všechny novinky ze země rybářům zaslíbené.Jen tak dále a hlavně více

Zdravím a opožděně hlásím návrat ze středního norska- oblast fjordy u Sunndallsory.(1.6-10.6.2012). Jako každý rok jsme cílili na štikozubce. To se plně podařilo a za týden jsme jich v 5 čapli na 200. Největší 107cm/8,4kg. Ostatní ryby taky v plné síle. Báječná rybačka a relax. Pro úspěch 17.8 repete.

to Mik:a co foto :-Dby ňáký nebylo??:-xalespoň kousek!!!:-P:-P

Ve zdraví a pohodě jsme dorazili do Česka. Poděkování pánům řidičům za příjemnou a bezpečnou jízdu. Jen točené došlo dost brzo a že nás bolely zadky, za to oni taky nemůžou, neboť to je průvodní jev každé dlouhé cesty autobusem.

Tak ahoj zase na podzim. Honza

Česká výprava za masem tzv. sportovní rybolov do sítí

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!