Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]Preparator napsal:
Sim napsal:
Kolik měl? 12kg?
Ahoj, měl 14,5 Kg a 113 cm.[/citace]
tak ještě spousty takových stíhaček...:-):-):-),krása...
Odpovědět
Parádní kelírek:-D žeby noční souboj? narazili jste na hejno nebo jedinec???8-)Přeji ještě hafo takových!!!:-P
Odpovědět
[citace]respi napsal:
Parádní kelírek žeby noční souboj? narazili jste na hejno nebo jedinec???Přeji ještě hafo takových!!![/citace]
Bylo to hejno u hrany podmořského kopce, ale bohužel pak začalo foukat asi 10/s a my museli odjet, ale o tom norsko je, ne :)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Preparator napsal:
Sim napsal:
Kolik měl? 12kg?
Ahoj, měl 14,5 Kg a 113 cm.
tak ještě spousty takových stíhaček...,krása...[/citace]
Děkuji
Odpovědět
Blahopřeju, nádherná rybka!!!
Věřím, že nám přineseš štěstí na Bakkanu a ukážeš nám to:-D:-D:-D
Pandion
Odpovědět
Nádhera. A ti polaci od holek prostě bomba. Tohle jsou moje cílové ryby
Odpovědět
[citace]Pandion napsal:
Věřím, že nám přineseš štěstí na Bakkanu a ukážeš nám to
Pandion[/citace]
Preparator jede s tebou na Torfride?
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Pandion napsal:
Věřím, že nám přineseš štěstí na Bakkanu a ukážeš nám to
Pandion
Preparator jede s tebou na Torfride?[/citace]
Rád bych ale ještě je to otevřené :)
Odpovědět
To Sim a Preparátor
Nechtěl jsem Sime chatu rušit a chci dostát svému slovu. Jede Zabjan a asi nepotvrzeně Preparátor. Já tu cestu nezruším i kdybych to měl doplatit ze svého a jet ve čtyrech lidech. Nechci na tebe Preparátore tlačit, ale pomohlo by nám tvoje konečné rozhodnutí. Kontaktuj prosím Honzu, nebo dej vědět do SZ.
Pandion
Odpovědět
[citace]Pandion napsal:
To Sim a Preparátor
Nechtěl jsem Sime chatu rušit a chci dostát svému slovu. Jede Zabjan a asi nepotvrzeně Preparátor. Já tu cestu nezruším i kdybych to měl doplatit ze svého a jet ve čtyrech lidech. Nechci na tebe Preparátore tlačit, ale pomohlo by nám tvoje konečné rozhodnutí. Kontaktuj prosím Honzu, nebo dej vědět do SZ.
Pandion[/citace]
Ahoj, jsem domluvený s Honzou, že jak se vrátím, tak za ním zajedu a proberem to. Jel bych rád, ale nevím, zda budu ještě moct a to zjistím až se vrátím, odsuď to nevyřeším. Samozřejmě poku´d by se našel někdo kdo by jel v žádném případě nechci místo blokovat.
Hoď mi prosím do SZ přěsně termín, cenu a info. Lodě, odkaz a pod. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj Michale, posílám pár fotek z Vingsandu, nebralo to tam zrovna zázračně, ale nachytali jsme jako vždy.
Nejúspěšnější byl tradičně poslední den, kdy kamarád chytil ďasa na 200m asi 90 cm 9kg. samozřejmě jsme se s ním všichni vyfotili. Bylo to v tom týdnu, co jsi byl se Šroubkem na Soroy.
Ahoj Radek K.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...