Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
A překrásní keleři,takový chlapáci8-)to musel bejt tanec a fofr ty torpéda zastavit!!8-)Asi jste trefili pěkný hejno stejnejch(velkejch kusanců:-D:-D8-)
Odpovědět
[citace]respi napsal:
No hoši gratulace to se povedlo,překrásný mňoučci na makrelky(mražený přivezený??) nebo na čerstvé z moře? Ty roury to maj rády když to trochu voní..!!![/citace]
to respi
Na čerstvý z moře.
Došky ;-);-);-);-);-)
Odpovědět
Míra,Karlos,Václav: tiše z Chorvatska závidím,zde se loví jen ,,akvarijní rybky,,no tak příště..
Odpovědět
Pánové gratulace k těm krásným kelerům. Jsou z Podkovy nebo odjinud? Podlehli masu nebo gumám od H.Dufka.Tak ještě hodně takových.
Odpovědět
Máme s Márou dvě uvolněná místa na srpen na Titran busem. Skvělé místo rok vyprodané a zamluvené i na rok 2013. Jede i kuchařka takže starost s jídlem odpadá. To nejduležitější je ale super parta co jede. Posledních 14 dní v srpnu. 14.990.- 8-O
foto.www.rybarskepotreby-zerp.cz
Odpovědět
Ahojte , chceme jet koncem září na Smolu do oblasti okolo městečka Smola .
Máte někdo zkušenosti z této oblasti?
http://www.dancenter.de/norwegen/ferienhaus/nordliches-fjordnorwegen/more-omsdal/smola/24186
Odpovědět
17.O7.2012, uloven v Kristiandsund Moost, Štikozubec 102 cm, 10,6 kg, nástraha filet z Makrely v hloubce 84 m.
Odpovědět
Kurňa krásný kousek:-Dgratuluji!! 8-)skoro jako u nás candáti z Nechranic:-P:-P8-)
Odpovědět
[citace]Leo napsal:
Míra,Karlos,Václav: tiše z Chorvatska závidím,zde se loví jen ,,akvarijní rybky,,no tak příště..[/citace]
Já jsem si říkal, že mě na těch fotkách někdo chybí, momentálně se trápím podobně jako ty. :-E
Odpovědět
Ta naše parta na Alcatrazu nezná výmluvu: "dneska to moc funí" ale jde na to. Jen ti polaci jim moc nejdou. Asi to bude tím, že s kilovým pilkrem se špatně vláčí.
Tuhle jen v té zelenině vyfotili a pustili.
Odpovědět
Tento měl 134cm a ten co není z čiré jejich skromnosti na fotce měl 125.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...