Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 2,036)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Take pohled do filetarny byl nadherny

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Neda mi jeste se nevratit k mnickovi,protoze moravaci mi poskytli tyto pekne zabery.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

I vazeni bylo ponekud slozitejsi

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

OD TE DOBY NAM VSAK FOUKA A PRSI ALE ZITRA SE TO UZ MA ZKLIDNIT ASI NA 7M/S takze doufam,ze do konce turnusu se jeste neco nalovi

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Dedo:pěkná roura8-)a ti doršáci taky,v kolika metrech ti mníčci leželi? :-|alespoň ve 100m co???:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

2 respi- je to z Orklakenskeho mnikoviste 105m hluboko,dorsaci na hrane z 80 do 180m vsechny z jednoho mista.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..po větrném dnu zase super úlovky…doršák je ze včerejška, 111cm na červeného ripera, keleři dnes odpoledne, kdy konečně padl vítr na přijatelný vánek..keleři 9kg,10,5kg a 12kg….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…zase ta “Podkova”..:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…belgičani..:-D

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

honza dufek napsal:

…belgičani..

Ahoj Honzo, jak ti jdou mníci ? každým dnem čekám fotku, ale asi je dost práce, co ? tak ať se daří.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…moc práce…není čas, snad příští týden se jim začnu věnovat:-)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…a ještě jedna tečka před spaním..večerní chytání , keleři se opravdu vrátili a nej dneška 117cm a 14,5kg….už se těším na zítřek, má jít jen čtyřka a podmrakem, takže už teď brousím jigy…:-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (63 odpovědí)

honza dufek napsal:

…stodesítka obecná…

Honzo, nikdo by nemohl nepředpokládat, že by to nebylo chyceno na Mystic. To je snad jistý ne ?

Tvoje gumy jsou super.

Je tak ?

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Dedo:tak jsem to odhadl přesně:-) Na Bakkanu v Zoo leželi taky ve 100-105m.8-):-P tak jen do nich!!!

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Dovolím si kolegové vyslovit můj soukromý názor (tedy neobjektivní – nepotvrzený z více zdrojů) na jarní část norské rybařiny. Mám za to, že se dařilo až v červnu. Jsem však přesvědčen, že to bylo zejména počasím. Ještě počátkem června byly noci mrazivé + větry a pod. Všichni se snaží mít své nádobí a nástrahy v nejlepším stavu, ale asi příroda se postavila proti. Na druhou stranu mám pocit, že se makrely letos objevily nejméně o týden dříve. Vycházím z toho že předešlé roky byly úlovky v dubnu a květnu bohatší. Pomíjím štikozubce, kteří ke tření připlouvají až v srpnu. Za pár dní vyrážejí kolegové na Dolmoya a jsem zvědav jak dopadnou. Kolegové co byli na Lofotech také doplatili na počasí a ryby se jim objevili jen dva dny. Snad se to příští jaro napraví.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...