Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Mám dotaz.
Jak to vypadá na Titranu-jsou makrely?Dnes vyrážíme z Prahy.
Díky za info
Aubi
Odpovědět
Rybáři konečně našli sami sebe a nejen to. Našli také ta správná místa na pěkné mníky.
Ti dva větší na fotce mají 121cm a 120cm. Chyceni na hloubce okolo 100m na makrelí hlavu - ta mníkům obvzlášť chutná.
Odpovědět
Po nějaké době se zase mohu ozvat, neboť internet už zase funguje - sláva. Máme tady 8. turnus a tak se zatím seznamují s vodou a taky s vlnami. A taky se chytili 2 halibuti. Toho včerejšího mi snad ze skromnosti utajili ale toho dnešního jsem ještě před rozporcováním stačil vyfotit. Není to žádný velikán (106cm/14,5kg), ale potěší. V pořadí je ten dnešní třicátý.
Odpovědět
Na Titranu uz taky zacal fungovat internet,takze zpetne se loucim se starou partou,ktera v posledni den zaznamenala pekne lovky.
Odpovědět
Nekteri se zamerovali na severni plotny cca 2km od brehu a celkem jim to vychazelo
Odpovědět
Ja jsem dostal zase na starost uplne novacky a po prvnich dvou dnech zaucovani a vyzbrojovani jsme vcera v idealnim pocasi navstivili Ornklaken.Ted uz by nikdo nerekl ze jsou to novackove,protoze kazdy uz ma na svedomi nekolik metrovek
Odpovědět
...Dolmoy/Hitra:...najeli hejna makrel, už je nechce nikdo ani vidět, natoš je cíleně chytat...mezi Hallarevet a Edoyarevet se tento týden nachytali pěkní štikozubci,na Podkově nej treska 112cm a pár kelerů okolo metru...a halík 11kg
Odpovědět
Ja uz jsem si myslel,ze mam zaprahnuteko halika,ale byli to dva metrovi dorsi a jeden z nich byl chyceny za bricho
Odpovědět
Kdyz uz meli chlapi chycene kazdy dve metrovky a par devadesatek,zavelel jsem k utoku na mnicky.Moc se jim z dorsoviste nechtelo,ale i na mnikovisti je cekaly prijemne zazitky.Tento mnicek mel 130 cm.
Odpovědět
I nase doprovodna lod tahala jednoho mnika za druhym,vsechny okolo 130cm
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...