Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Nedejte se mylit casem a datem.Musim fotografovi rici at si ho opravi anebo smaze.Dalsi lovci se vratili po nocni.
Odpovědět
Doufam,ze v dalsich dnech se situace zlepsi a konecne bude zase nejaka metrovka.Sorry,ted mi spolubydlici krici,ze metrovka uz byla,takze zitra[vlastne dneska[vam ji predstavim jako vcerejsi.Tak jsem se do toho zamotal,ale je to pochopitelne,kdyz fungujete 24 hodin a jenom hodiny na stene rozhoduji,jestli je den anebo noc a pulnoc oddeluje dnesek a vcerejsek.
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?[/citace]Ano v Norsku se i letos musí poušťět všechny tři druhy žraloků.
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?Ano v Norsku se i letos musí se poušťět všechny tři druhy žraloků.[/citace]
já stejně slyšel, že to neni k jídlu nic moc ...
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?Ano v Norsku se i letos musí se poušťět všechny tři druhy žraloků.[/citace]
Ahoj, i tak jak je již psáno ,,, většina těchto žraloků má problém s ledvinama a jejich maso je cítit močí (info od kamaráda jenž ho má od norského kapitána kůtru)
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal: Jindrich napsal:
Kapitan-lipanek napsal: jak je to tento rok s ostrouny, musí se pouštět?Ano v Norsku se i letos musí se poušťět všechny tři druhy žraloků.
já stejně slyšel, že to neni k jídlu nic moc ...[/citace]Maso ze žraloka skutečně není žádný šlágr.
Odpovědět
Vcerejsi nocni lovci znovu neupravili datum na svem fotaku,ale presto si myslim,ze i jejich ulovky jsou vhodne k zverejneni
Odpovědět
Nejlepe by bylo,kdybych stihal zaznamenavat ulovky primo na mori.
Odpovědět
Dnesni den nas privital cerstvou 11-kou,takze kazdy brousil hacky a more se vyjizdelo az ve vecernich hodinach.Doufam,ze zase bude po navratu lodi co ukazat.Pobyt se lovcum neuprosne chyli ke konci,limity jsou uz nachytany a tak se jezdi vicemene za trofejkami.Na to vsak toto promenlive pocasi nedava velike sance i kdyz ....
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...