Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Taky souhlasim, letos sem měl na lodi dědu, kterej na to úplně kašlal, celou dobu na lodi jen něco jedl, kouřil, pil kafe atd...
Vždy gumu jen pustil na dno, nechal vymotat pár desítek metrů a pokračoval v konzumaci, bylo úplně jedno co tam dal a nachytal největší ryby.
A s těma dřevěnejma rukama to znam, protože je mam určitě já:-D:-D
Odpovědět
Jo jo ty dřevěný ruce mám občas taky.Kluci kolem chytaj a já tam mužu házet co chci a nic.Ale takovej den má asi každej co?
Odpovědět
Tady po tomto roku jsem na to asi přišel, jak ty gumy vodit ale...
Je zvláštní, že si ty dřevěné ruky vyberou za pobyt všichni do jednoho...ten den bych překousal i prut(vázka, nedaří se navázat uzel, píchnu si háček do prstu,vysypu všechny karabinky do lodi, kousne mě treska....a ryba mě ignoruje)
...I muži mají své dny...:-D
Odpovědět
Informace Lokta - 4. den
Vítr kolem 6-7 m/s pod mrakem ke konci lovu vytrvalý deštík. Uloveny 2 krásné 80+ obecné, dva polaci 80+ a 3 halibuti.
Metrovka 2 ks - 89 cm a 69 cn
MifakM 1 ks - 121 cm (konečně první ryba přes metr - trofejka)
Vše ostatní puštěno. Nebyl to sice žádný rybářský orgasmus, ale mne osobně tento den potěšil víc než kterýkoliv jiný.
Fotky dodám později
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Informace Lokta - 4. den
Vítr kolem 6-7 m/s pod mrakem ke konci lovu vytrvalý deštík. Uloveny 2 krásné 80+ obecné, dva polaci 80+ a 3 halibuti.
Metrovka 2 ks - 89 cm a 69 cn
MifakM 1 ks - 121 cm (konečně první ryba přes metr - trofejka)
Vše ostatní puštěno. Nebyl to sice žádný rybářský orgasmus, ale mne osobně tento den potěšil víc než kterýkoliv jiný.
Fotky dodám později[/citace]
Jak si psal,že pučuješ ten prut. Co kdyby si nám raději pujčil celého metrovku :-D:-D:-D ? Halibuty zjevně velmi přitahuje 8-)Jakou má voňavku ???:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahojte norkovia ! Vrátili sme sa z Rorvik Rorbuer, super rybačka, perfekné počasie. Úlovky boli primerané, väčšinou do 100 cm ( hlavne obecky a polaky ). Nad 100 cm asi 4-5 ks a 2 ks halibuty ( 84 a 88 cm ).
Odpovědět
Ešte jedna poznámka: Excelovali Honzove jigi a gumy, 90% rýb sme chytili na jigi 40-80 g.null
Odpovědět
to rativ1: Díky za připomenutí vzpomínek z let předešlých. Na toto místo jsme jezdili
3 roky a kluci tam odjíždí v sobotu ráno.
Ať jim můžu předat nějaké info,kde byly letos top místa???
Díky Naki
Rorvik 2010
Odpovědět
Krásná akce prutu SavaGear Bushwacker 40-60 g při vylovování halibuta 121 cm.
Halík byl za 20 min v lodi.
Odpovědět
Je vidět, že jsi šikula :-D:-D:-D
Tak ať se i nadále daří 8-)8-)8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...