Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Gratuluji!! Vůbec se neni čemu divit, že jste takovou "RYBU"zapili! Metrovka je asi ten šťastný lovec, ale určitě se to neobešlo bez souhry a pomoci celé party. Takže "metrovka" to tentokrát natáhnul, můj tip je 223cm a 106kg, je vidět že fotograf to umí,,,,

[citace]JIMMI napsal:

pro ZM - to jsi nepsal ty, to jsem psal já, hned po tvém příspěvku - soudruzi z NDR udělali asi někde chybu....[/citace]

Už opraveno ;-)

To je ten alkohol... :-)

Kluci obrovská gratulace, jenom doufám že ten halík tam nezabloudil od Soroy:-D Tipnu si taky : 211 cm a 98 kg.

Pandion

To MifakM:Můj typ-204cm-94kg.

Položme si otázku : Není to náhodou fotomontáž. Jestliže ano, je velmi zdařilá. Vycházím z toho, že takového halíka by fotili někde ve filetárně a pod. Podlaha je sice z části mokrá a Metrovka také. Jeho ruce rybu drží, ale i to asi lze perfektně udělat. Nevím, musí to vyhodnotit někdo, kdo fotomontáže umí a dělá. Nemyslím si, že by takovou těžkou rybu táhli někam do kůlny s nářadím, kde by se pak fotili. Navíc je to při denním světle, nebyl důvod ji přemistit. Vizour je tam jako dekorace.

Tohle že je halibut ???? Takovýhleho malinkýho halibuta můj táta letos v červenci bude řezat filety na pořádnýho halibuta na Havoyi . A zkuste tipovat jak bude veliký . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Šestý turnus zahájil svůj rybářský pobyt v Jostolenu velice úspěšně. První posádky ,které se odpoledne vrátily z lovu, přivezly dva menší halibuty - pod 100cm, vlkouše (letos prvního) a tři tresky přes 100 cm. Ta na foto má 112cm a 13,5kg.

To MifakM a spol.: Velká gratulace, to chytit my, tak jsme na kaši až do konce pobytu a na vodu už se nedostanem..:-P

To Mifakm : můj tip 116 cm 13 kg.:-)

[citace]honzak napsal:

To Mifakm : můj tip 116 cm 13 kg.[/citace]

Pošli víc fotek ať je podle čeho posuzovat

To Honzak

Ty toužíš po té lahvince viď..:-D:-D:-D

[citace]kliknis napsal:

To Honzak

Ty toužíš po té lahvince viď..[/citace]

Jasně že ano:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Čau Jindro,tip je 196cm

Veľká gratulácia.

Nič podobné som v reále nevidel, ale myslím, že má niečo na 2 metre.

212 cm. 98 Kg.

Som strašne zvedavýýýýýýýý

Člověče Jindro ... to je macek.

Můj typ je 13 prken po 11 cm * 1,41 + nejakej ten centimetr s ocasem .... 207cm a váha bude přes metrák ... 115?

Na skype nejsi, takže Gratulace tudy!!!

M.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!