Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
to Mifak:pošli víc fotek toho halibuta,je to teda kousek..8-O8-O8-O
Odpovědět
Na první výjezd hned takovou rybu - gratuluju a oceňuju,že víte,kam na ně.Zkrátka jste dobří a rybu jste si zasloužili.
Podle prken - 185cm/ 85kg ?
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Informace Lokta - 2. den
Jo a ještě jsem málem zapoměl, ten včerejší úlovek ...
...veliké gratulace pánové...:-P...že to ale trvalo, než to z tebe vylezlo....(sem byl napnutej jak guma v trenclach)
Doufám že už vás ta hlava nebolí nikoho....:-D:-D:-D
Pro Šroubka - řekl bych, že ta fotka je tak situována schválně, nejde z ní zachytit nějaké srovnávací míry...:-)Jde tam boxovat v širokých mantinelech - střelím ,,baj voko,, 165cm,65kg...
Odpovědět
Ahoj. Včera jsme dorazili do Aure, cesta v pohodě, kontroly žádné. První výjezd na vodu nás moc nepřesvědčil, chytlo se pár kelerů a obecňaček, vše do 70cm :-(
Dneska to zkusíme kolem Aukanu a majáku, tak se snad zadaří víc. Další info zítra touhle dobou. Včera počasí nádherné, proměnlivý vítr, večer úplné bezvětří. sluníčko, teplo. Dnes pod mrakem, lehounce krápe, bezvětří.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
to Mifak:pošli víc fotek toho halibuta,je to teda kousek..
JIMMI napsal:
Pro Šroubka - řekl bych, že ta fotka je tak situována schválně, nejde z ní zachytit nějaké srovnávací míry...
[/citace]
Přesně jak říká JIMMI... tato fotečka je na objednávku pro Vás. Fotek máme plno, videjko taky, ale necháme Vás trošičku ještě napnuté, když dovolíte. Přesná míra ještě nepadla ...
Takže každý má ještě šanci....
:-D:-D:-D:-D:-D8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Tak vyjizdka s kucharkami dopadla na vybornou.Zeny se nedaly zahanbit a behem dvou hodin chytily 2 dorse ,2 kelery a krasneho polaka
Odpovědět
Od ostatnich lovcu se mi dokumenty ziskavaji velmi tezko,protoze rybarska pohadka stale pokracuje a chlapi se vraci na zakladnu jen rychle neco snist a pak znovu na vodu.Doufam,ze do vecera neco ziskam a budu vam to moci ukazat.
Odpovědět
Muj tipje 165 64 kg ale rád budu když to bude víc blahopřeji :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
sroubek282 napsal:
to Mifak:pošli víc fotek toho halibuta,je to teda kousek..
ZMnapsal:
Pro Šroubka - řekl bych, že ta fotka je tak situována schválně, nejde z ní zachytit nějaké srovnávací míry...
Přesně jak říká ZM... tato fotečka je na objednávku pro Vás. Fotek máme plno, videjko taky, ale necháme Vás trošičku ještě napnuté, když dovolíte. Přesná míra ještě nepadla ...
Takže každý má ještě šanci....
[/citace]
Kdy jsem to napsal? K tomu loňskému?To historie,pro mě zapomenutá.
Odpovědět
pro ZM - to jsi nepsal ty, to jsem psal já, hned po tvém příspěvku - soudruzi z NDR udělali asi někde chybu....:-D:-P:-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...