Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 2,036)
  • Autor
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To kikibut: jeli jsem na tresky,ale po 6 hod jsme toho měli plné zuby.Toto jsem zažili jen párkrát.Evideňtně najeli a hladové.Většina jich šla zpět.Kellera jsem tam dal bo se uklidnil vítr a byla pauza na kořku.Přikládám slíbené foto

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

a ze začátku po dvou naráz.pak jsem změnili taktiku a nástrahu.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

roybait prošel přes ohromnou spoustu kellerů relativně bez povšimnutí a hladce.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to dorsak:tak to je letos fakt super rybačka co?My tam jedeme až v srpnu,tak doufám,že tam ještě pár mníků zůstane.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

To Doršák

A Polaci nebo velký keleři ani zmíňka??

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

brali jej z první…:-D

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

a foto s dedo145

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

No byl jsem tady v září loni a mníků jsme měli nespočet

Na polaky ani kellery jsme dnes nelíčili.Roybait jim neleze a navíc to byla těžká robota nade dnem.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (63 odpovědí)

TO: doršák: zdarec pánové, tak koukám papačka jak se na mořské vlky sluší a patří. krása, škoda že tam nejsem s Váma. Roman

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To kikibut: místní ikona kutrařů Sven nám předvedl, jak z něj umě vypreparoval páteř.jednak prý nástrah intenzivněji voní a hlavně není tuhá a lépe se jim “kouše” nevím co na tom je,ale nám to funguje velice dobře.A za hlavu drží zbytek těla velice dobře.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

To Doršák: Už jsem to taky viděl a letos to konečně zkusim, ale když říkáš, že to funguje, tak neni co řešit8-) Díky za parádní info a ať se zadaří ještě něco hezčího..;-)

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To kliknis: uvidíme, předpověď není příznivá.Vypadá to, že namísto polaků a kellerů se konečně vyspíme.

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Ahoj páni a kluci,

denně sleduji vaše úspěchy ve všech destinacích a moc vám přeji všechny ty krásné pocity ve chvílích, kdy člověk cítí rybu na prutu. Díky vám za všechny fotky a zkušenosti které sem dáváte a tím zvedáte adrenalin nám, co jsme zatím před odjezdem. Přeji všem co nejvíce krásných úlovků a ať se vám i nadále daří.

:-):-):-)

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Mara45: jezdíme se v tuto dobu už spoustu let je to vždy jistota.Jen to chce dočkat tahu těch hladných ryb z otevřeného moře.A někdy čekáme déle než by se nám líbilo.Letos je to fakt masakr.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...