Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
To kikibut: jeli jsem na tresky,ale po 6 hod jsme toho měli plné zuby.Toto jsem zažili jen párkrát.Evideňtně najeli a hladové.Většina jich šla zpět.Kellera jsem tam dal bo se uklidnil vítr a byla pauza na kořku.Přikládám slíbené foto
Odpovědět
a ze začátku po dvou naráz.pak jsem změnili taktiku a nástrahu.
Odpovědět
roybait prošel přes ohromnou spoustu kellerů relativně bez povšimnutí a hladce.
Odpovědět
to dorsak:tak to je letos fakt super rybačka co?My tam jedeme až v srpnu,tak doufám,že tam ještě pár mníků zůstane.
Odpovědět
No byl jsem tady v září loni a mníků jsme měli nespočet
Na polaky ani kellery jsme dnes nelíčili.Roybait jim neleze a navíc to byla těžká robota nade dnem.
Odpovědět
TO: doršák: zdarec pánové, tak koukám papačka jak se na mořské vlky sluší a patří. krása, škoda že tam nejsem s Váma. Roman
Odpovědět
To kikibut: místní ikona kutrařů Sven nám předvedl, jak z něj umě vypreparoval páteř.jednak prý nástrah intenzivněji voní a hlavně není tuhá a lépe se jim "kouše" nevím co na tom je,ale nám to funguje velice dobře.A za hlavu drží zbytek těla velice dobře.
Odpovědět
To Doršák: Už jsem to taky viděl a letos to konečně zkusim, ale když říkáš, že to funguje, tak neni co řešit8-) Díky za parádní info a ať se zadaří ještě něco hezčího..;-)
Odpovědět
To kliknis: uvidíme, předpověď není příznivá.Vypadá to, že namísto polaků a kellerů se konečně vyspíme.
Odpovědět
Ahoj páni a kluci,
denně sleduji vaše úspěchy ve všech destinacích a moc vám přeji všechny ty krásné pocity ve chvílích, kdy člověk cítí rybu na prutu. Díky vám za všechny fotky a zkušenosti které sem dáváte a tím zvedáte adrenalin nám, co jsme zatím před odjezdem. Přeji všem co nejvíce krásných úlovků a ať se vám i nadále daří.
:-):-):-)
Odpovědět
To Mara45: jezdíme se v tuto dobu už spoustu let je to vždy jistota.Jen to chce dočkat tahu těch hladných ryb z otevřeného moře.A někdy čekáme déle než by se nám líbilo.Letos je to fakt masakr.
Odpovědět