Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Zdravím,mám dotaz, jezdím od EDENU na Hitru a uvažuji o koupi mapi do garminu Muvi 55 mořské mapy, abyh lépe našel vhodná místa pro lov, mohl si označit úspěšná místa a pak se k nim snadno dostal a tak vůbec. Prosím Vás, kteří máte a využíváte tuto mapu o Vaše poznatky a případně rady kde si ji obstarat, na co si dát pozor, jak ji nejlépe využívat a pod. Díky za vše a Petrův či Poseidonův zdar. Kulik.
Odpovědět
Lokta - aktuální informace
Dobře jsme dojeli, bez problémů na silnicích. V 7:25 jsme již mluvili s majitelem u chaty.
Předání lodí proběhne kolem 10:00.
Zatím vybalujeme, chystáme si nářadí a náčiní. Hned po předání lodí na ně vyrazíme.
Vítr cca 3 m/s, polojasno, teplota 15°C - ideální počasí.
Odpovědět
Čau Jindro,jsem rád,že jste v pohodě dojeli.Už se těším na info a fotky.
P.S. Dotankováno bylo,byl jsem tam s tím osobně já.
Odpovědět
To víš NAKI, Jindra měl trochu těžší nohu a chce to svést na tebe :-D:-D:-D
Odpovědět
Dnes se připravujeme na zítřejší výměnu turnusů. Pár lodí se jelo ještě rozloučit s vodou a při tom chytili tohoto rejnoka. Nevypadá velký, ale měl 110cm a byl hezky vybarvený.
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: To víš NAKI, Jindra měl trochu těžší nohu a chce to svést na tebe [/citace]
Jojo Pafka,ten dycky neco vyvalí....:-D:-D:-D
Ale jinak hodně štěstí a spoustu ryb..
Odpovědět
Jindro, to jste stále ještě na vodě???? Co takhle první info z Lokty a fotky.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Jindro, to jste stále ještě na vodě???? Co takhle první info z Lokty a fotky.[/citace]
Teď jsme se vrátili z filetárny... už to není kam dávat, mrazák nestíhá... takže teď budeme mít asi 2 dny pauzu, než zamrzne...
A co jsme ulovili? Jen 8 ryb... Ale limit splněn...
Odpovědět
to MifakM: si děláš kozy ne, tak musíte mít 8ks cca 40kg ryb???
Odpovědět
Zkusíme spekulovat. Jestliže ulovil 8 ks dorš o délce každé z nich 100 - 105 cm, lze dovodit, ža každá měla v průměru cca 9-10 kg. Jde tedy o cca 72 kg živé váhy. Po filetování to skutečně může být 15 - 17 kg. Asi má pravdu. Však to MifakM upřesní. V tom případě by si asi kozy nedělal. Škoda, že v této době tam nerostou houby, mohli by se jim věnovat.
Odpovědět
Na Titranu vladne klid a pohodicka.Po vystridani turnusu se vse zabehlo velice rychle.Ryb je neskutecne mnoho,pocasicko uzasne,vsichni spokojeni.Staci vyjet k majaku a velke kelery,polaky a sem tem dorsik sami naskacou na nastrahy.Takze zadne vyjezdy na slavna mista ani nechystame.Davam jen par info fotecek,protoze bych se stale musel opakovat.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
to MifakM: si děláš kozy ne, tak musíte mít 8ks cca 40kg ryb???[/citace]
Ne Michale... to samosebou že ne... jen jednu.
Fotky jeste nemam kluci se oddavaji sladkemu snění a pomalu střízlivíme, takže po mě ještě nic prosím nechtějte.. tuto zprávu píšu asi 1 hod :-)
Odpovědět
Na vsech tvarich je videt spokojenost a vsichni si okamzite po prvych dnech zajistili pobyt i na pristi sezonu.Je to proste selanka.
Odpovědět
Polaci trosku ustoupili do pozadi,ale je fajn,kdyz Polacek chyti takoveho pekneho polacka
Odpovědět
Nerad ukazuji vyrady,ale pro zdokumentovani je to nekdy nezbytne.Takze takhle to vypada po prijezdu lodi
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...