Hasvik, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Zdravím,mám dotaz, jezdím od EDENU na Hitru a uvažuji o koupi mapi do garminu Muvi 55 mořské mapy, abyh lépe našel vhodná místa pro lov, mohl si označit úspěšná místa a pak se k nim snadno dostal a tak vůbec. Prosím Vás, kteří máte a využíváte tuto mapu o Vaše poznatky a případně rady kde si ji obstarat, na co si dát pozor, jak ji nejlépe využívat a pod. Díky za vše a Petrův či Poseidonův zdar. Kulik.

Lokta - aktuální informace

Dobře jsme dojeli, bez problémů na silnicích. V 7:25 jsme již mluvili s majitelem u chaty.

Předání lodí proběhne kolem 10:00.

Zatím vybalujeme, chystáme si nářadí a náčiní. Hned po předání lodí na ně vyrazíme.

Vítr cca 3 m/s, polojasno, teplota 15°C - ideální počasí.

Čau Jindro,jsem rád,že jste v pohodě dojeli.Už se těším na info a fotky.

P.S. Dotankováno bylo,byl jsem tam s tím osobně já.

To víš NAKI, Jindra měl trochu těžší nohu a chce to svést na tebe :-D:-D:-D

Dnes se připravujeme na zítřejší výměnu turnusů. Pár lodí se jelo ještě rozloučit s vodou a při tom chytili tohoto rejnoka. Nevypadá velký, ale měl 110cm a byl hezky vybarvený.

[citace]Pafka napsal: To víš NAKI, Jindra měl trochu těžší nohu a chce to svést na tebe [/citace]

Jojo Pafka,ten dycky neco vyvalí....:-D:-D:-D

Ale jinak hodně štěstí a spoustu ryb..

Jindro, to jste stále ještě na vodě???? Co takhle první info z Lokty a fotky.

[citace]Naki napsal:

Jindro, to jste stále ještě na vodě???? Co takhle první info z Lokty a fotky.[/citace]

Teď jsme se vrátili z filetárny... už to není kam dávat, mrazák nestíhá... takže teď budeme mít asi 2 dny pauzu, než zamrzne...

A co jsme ulovili? Jen 8 ryb... Ale limit splněn...

to MifakM: si děláš kozy ne, tak musíte mít 8ks cca 40kg ryb???

Zkusíme spekulovat. Jestliže ulovil 8 ks dorš o délce každé z nich 100 - 105 cm, lze dovodit, ža každá měla v průměru cca 9-10 kg. Jde tedy o cca 72 kg živé váhy. Po filetování to skutečně může být 15 - 17 kg. Asi má pravdu. Však to MifakM upřesní. V tom případě by si asi kozy nedělal. Škoda, že v této době tam nerostou houby, mohli by se jim věnovat.

Na Titranu vladne klid a pohodicka.Po vystridani turnusu se vse zabehlo velice rychle.Ryb je neskutecne mnoho,pocasicko uzasne,vsichni spokojeni.Staci vyjet k majaku a velke kelery,polaky a sem tem dorsik sami naskacou na nastrahy.Takze zadne vyjezdy na slavna mista ani nechystame.Davam jen par info fotecek,protoze bych se stale musel opakovat.

[citace]Sim napsal:

to MifakM: si děláš kozy ne, tak musíte mít 8ks cca 40kg ryb???[/citace]

Ne Michale... to samosebou že ne... jen jednu.

Fotky jeste nemam kluci se oddavaji sladkemu snění a pomalu střízlivíme, takže po mě ještě nic prosím nechtějte.. tuto zprávu píšu asi 1 hod :-)

Na vsech tvarich je videt spokojenost a vsichni si okamzite po prvych dnech zajistili pobyt i na pristi sezonu.Je to proste selanka.

Polaci trosku ustoupili do pozadi,ale je fajn,kdyz Polacek chyti takoveho pekneho polacka

Nerad ukazuji vyrady,ale pro zdokumentovani je to nekdy nezbytne.Takze takhle to vypada po prijezdu lodi

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!