Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Nejvetsi dos mel 112 cm

Dalsi Bransbakenak -metr

Mimo toho i sem tam nejaky kelirek

Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm

Dolmoy/Hitra...včera večer se povedl jen jeden keler,ale urputný bojovník ..110cm/10,5 kg...MYSTIC opět nezklamal, tentokrát v barvě cola a vzhledem k silnému driftu jsem nasadil 85gr nebarvený jig Torpedo...

[citace]vogon napsal:

Opravdu krásná ryba. To si chytil za trianglem na té plošině? Kolega tam chytil podobného mníčka

[/citace]

Na plošinu nikdo kvůli větru a velkým vlnám nemohl. Mníka chytili kousek od trianglu v hlobce okolo 120m a na pilkr.

Pro H. Dufka - nech tam něco pro nás - legrace. Příští úterý navečer lovíme kousek od Tebe - asi 1 km od podkovy -samozřejmě dle počasí. Vždy tam začínáme a daří se. Mám tam 3 nováčky, ať si něco první den užijí. Jinak blahopřeji k úlovkům.

to Kim:když vidím ty Honzovi kelery,tak ti závidím,že jedeš a my to máme za sebou.Snad se ti vyvede lepší počasí než nám.

Dlooooouho jsem na prutě neměl velkého kelera. Příští rok se tam snad konečně podívám 8-)

[citace]kim napsal:

Pro H. Dufka - nech tam něco pro nás - legrace. Příští úterý navečer lovíme kousek od Tebe - asi 1 km od podkovy -samozřejmě dle počasí. Vždy tam začínáme a daří se. Mám tam 3 nováčky, ať si něco první den užijí. Jinak blahopřeji k úlovkům. [/citace]

V Sobotu navečer taky. A od Honzy zase tak daleko taky nebudeme. :-):-):-):-):-) Hodně hezkých úlovků

Došky

[citace]dedo145 napsal: Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm[/citace]

Na Smole mají asi jiný metr mník kterého bych odhadoval tak na 170 cm a má 127 cm proti 130 cm který se chytil na Tytranu

[citace]Dodo napsal:

dedo145 napsal: Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm

Na Smole mají asi jiný metr mník kterého bych odhadoval tak na 170 cm a má 127 cm proti 130 cm který se chytil na Tytranu[/citace]

Na smole máme dobrý metr, ale také docela dobrého fotografa.

To Dodo. Ja pouzivam vetsinou fotky samotnych lovcu nebo jejich kolegu.Ryby se premeruji v kempu za ucasti svedku.Tedy zadne prikraslovani,ani foceni ryby dva metry pred telem.Uvedu priklad vcerejsiho halibuta,ktery mel presne 1 metr

To dedo 145

Tak se nečerti :-E . Musíš uznat, že ta fotka toho mníka je hezká. On to nikdo nemyslel tak, že bychom se museli přetahovat o to, zda se chytil větší mník na Titranu nebo na Smole. Důležité je, že se ty ryby chytají a naši a vaši klienti jsou spokojení. Já na místě Jostolena bych se taky naparoval, protože ta fotka je povedená. 8-)8-)8-)8-) Hodně štěstí při vašem rybolovu a těším se na další vaše příspěvky. :-P:-P

Došky

Toto je skutecnost.Kdyz si tuto fotku porovnate s nekterym metrovym

halibutem nafocenym umeleckym zpusobem na nekterych predchazejicich strankach,bude se vam zdat uplne nicotny.Ale fotka jej nenetahne na dva metry.Tito dnesni devadesaticentimetrovi keleri by se taky dali nafotit uplne jinak,ale pro lovce je dulezita vzpominka a zazitek a ne opticky klam,kterym by klamal jedine sebe.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!