Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm
Odpovědět
Dolmoy/Hitra...včera večer se povedl jen jeden keler,ale urputný bojovník ..110cm/10,5 kg...MYSTIC opět nezklamal, tentokrát v barvě cola a vzhledem k silnému driftu jsem nasadil 85gr nebarvený jig Torpedo...
Odpovědět
[citace]vogon napsal:
Opravdu krásná ryba. To si chytil za trianglem na té plošině? Kolega tam chytil podobného mníčka
[/citace]
Na plošinu nikdo kvůli větru a velkým vlnám nemohl. Mníka chytili kousek od trianglu v hlobce okolo 120m a na pilkr.
Odpovědět
Pro H. Dufka - nech tam něco pro nás - legrace. Příští úterý navečer lovíme kousek od Tebe - asi 1 km od podkovy -samozřejmě dle počasí. Vždy tam začínáme a daří se. Mám tam 3 nováčky, ať si něco první den užijí. Jinak blahopřeji k úlovkům.
Odpovědět
to Kim:když vidím ty Honzovi kelery,tak ti závidím,že jedeš a my to máme za sebou.Snad se ti vyvede lepší počasí než nám.
Odpovědět
Dlooooouho jsem na prutě neměl velkého kelera. Příští rok se tam snad konečně podívám 8-)
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Pro H. Dufka - nech tam něco pro nás - legrace. Příští úterý navečer lovíme kousek od Tebe - asi 1 km od podkovy -samozřejmě dle počasí. Vždy tam začínáme a daří se. Mám tam 3 nováčky, ať si něco první den užijí. Jinak blahopřeji k úlovkům. [/citace]
V Sobotu navečer taky. A od Honzy zase tak daleko taky nebudeme. :-):-):-):-):-) Hodně hezkých úlovků
Došky
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm[/citace]
Na Smole mají asi jiný metr mník kterého bych odhadoval tak na 170 cm a má 127 cm proti 130 cm který se chytil na Tytranu
Odpovědět
[citace]Dodo napsal:
dedo145 napsal: Vecer se vitr trochu uklidnil a dalo se vyjet i na mnicka .Tento mel presne 130 cm
Na Smole mají asi jiný metr mník kterého bych odhadoval tak na 170 cm a má 127 cm proti 130 cm který se chytil na Tytranu[/citace]
Na smole máme dobrý metr, ale také docela dobrého fotografa.
Odpovědět
To Dodo. Ja pouzivam vetsinou fotky samotnych lovcu nebo jejich kolegu.Ryby se premeruji v kempu za ucasti svedku.Tedy zadne prikraslovani,ani foceni ryby dva metry pred telem.Uvedu priklad vcerejsiho halibuta,ktery mel presne 1 metr
Odpovědět
To dedo 145
Tak se nečerti :-E . Musíš uznat, že ta fotka toho mníka je hezká. On to nikdo nemyslel tak, že bychom se museli přetahovat o to, zda se chytil větší mník na Titranu nebo na Smole. Důležité je, že se ty ryby chytají a naši a vaši klienti jsou spokojení. Já na místě Jostolena bych se taky naparoval, protože ta fotka je povedená. 8-)8-)8-)8-) Hodně štěstí při vašem rybolovu a těším se na další vaše příspěvky. :-P:-P
Došky
Odpovědět
Toto je skutecnost.Kdyz si tuto fotku porovnate s nekterym metrovym
halibutem nafocenym umeleckym zpusobem na nekterych predchazejicich strankach,bude se vam zdat uplne nicotny.Ale fotka jej nenetahne na dva metry.Tito dnesni devadesaticentimetrovi keleri by se taky dali nafotit uplne jinak,ale pro lovce je dulezita vzpominka a zazitek a ne opticky klam,kterym by klamal jedine sebe.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...