Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Dolmoy/Hitra:...noční kelerování "na Podkově",téměř dokonalý drift, parádní počasí , vítr se uklidnil téměr na minimum, zataženo pod mrakem a to je to pravé na velké "černé lafety"..nej 110,108,105cm...celkem třináct kousků..vše chytáno na přívlač pět minut od kempu, bodovaly pilkříky ICEFISH barva nehrála roli a já jsem zůstal věrný riperům (dvě metrovky)....Prostě parádní večer s velkými rybami a partou známých...a o tom to je..:-):-):-):-):-):-):-):-)

...každý jsme si chytli 100+

...zpracuji krátké video z lovu, až bude hodím to do videí..:-D

Velká gratulace,krásné ryba,jen tak dál.Ty pilkříky od ICE FISCH jsou super, loni měly velký úspěch,tak uvidím letos.

[citace]honza dufek napsal:

Dolmoy/Hitra:...noční kelerování "na Podkově",téměř dokonalý drift, parádní počasí , vítr se uklidnil téměr na minimum, zataženo pod mrakem a to je to pravé na velké "černé lafety"..nej 110,108,105cm...celkem třináct kousků..vše chytáno na přívlač pět minut od kempu, bodovaly pilkříky ICEFISH barva nehrála roli a já jsem zůstal věrný riperům (dvě metrovky)....Prostě parádní večer s velkými rybami a partou známých...a o tom to je..[/citace]

To se to chytá, když nejsou vlny. To u nás máme dost značnou spotřebu Kinedrilu.

....100+ :-):-):-):-):-):-):-)

Honziku, hezká rybička. V sobotu jsem tam. Tak se snad taky zadaří. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

v sobotu budem tiež na ostrove Garten. Dúfam, že sa také torpédy tiež pochytajú.

honzo8-) roury,roury,roury kdepak ty fajn Roury jsou:-P????????

[citace]respi napsal: honzo roury,roury,roury kdepak ty fajn Roury jsou????????[/citace]

...teď jsou keleři, mníky nechávám zatím v klidu..:-D

Smola - Jostolen

Celkem slušný mník,že? Jen trochu hubený. 127cm/10,5kg. Na hl. 120m.

Krásný kousek, na co přišel? Maso nebo pilker?

Opravdu krásná ryba. To si chytil za trianglem na té plošině? Kolega tam chytil podobného mníčka

:-D

to Jostolen

Honzíku zkus tady klukům odpovědět, kde Zdeněk chytil toho mníka. ;-);-)

Takze predpoved zase nevysla.Foukat neprestalo a planovany vylet na Ornklaken se nekonal. Dalo se vyjet maximalne na Bransbaken,kde se jeste stale drzi pekne obecnacky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!