Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]machal22 napsal:
To nebylo za celý den, celé odpoledne skoro nic a pak to přišlo. Během třech hodin to bylo v lodi, ale filetování trvalo déle. [/citace]
To jsem zvědav, komu se to zase nebude líbit.
Došky ;-)
Odpovědět
...před hodinou na "Podkově", stodesítka černé torpédo...(prý mám napsat že "žák předčil učitele, ale zase když je trpělivý učitel...:)
Odpovědět
Norsko- ostrov Smola - Jostolen
dnes byl u nás odpočinkový den. A tak přkládám jen několik obrázků z kempu. Nové domky pro 6 až 8 osob
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ...před hodinou na "Podkově", stodesítka černé torpédo...(prý mám napsat že "žák předčil učitele, ale zase když je trpělivý učitel...:)
.........myslíš tím toho trpělivého učitele z Hitry?:-D
Odpovědět
cau V MOJOM PRISPEVKU SOM ODOVODNIL PRECO BERU RYBARY NAVIAC RYB:ospravedlnujem sa WOHANKA-TEAM ak sa VAS to dotklo ...NAPISAL SOM...a tu lod z JO.....? MOZEM??... NIE RYBY NA LODI...bola to ironia na zaver.KAZDY rybar rozhodne co s ulovkom a MY mozeme??? iba komentovat. ESTE RAZ SA ZA NEDOROZUMENIE OSPRAVEDLNUJEM..
Odpovědět
Rybářská výprava Norsko 2012
Návrat tuto neděli 4.6 od 19.5 - 2.6. jsme navštívili lokalitu More og Romsdal u městečka Bud – Hustadvika - otevřené moře. Cesta přes Kiel - Oslo – Kiel proběhla bez „problémů“.
První týden pobytu bylo 3 dny celkem větrno 6-9m/s při teplotách kolem 8.st, ale další 3dny se vyjasnilo a při teplotách které vystoupaly až na krásných 20st. se při větru 1-3m/s dalo vyjet na otevřené moře kde se nam podařilo nachytat tresky obecné a polak od 60 do 100cm. Z 95 % chytáno přívlačí na podmořských kopcích a hranách v hloubce 10- 30m v ideáním případě pokud jsou porostlé chaluhami nebo travou.
Jig 20-60 g v červené barvě a twistery od ZOOM , především typ Magnum II , v barvě Black Sapphire a Blueberry (treska polak) a Ol´Monster v barvě Black a Black Emerald (treska obecná). Velmi dobře se osvědčil i G-tail Black a Black Pearl blue na který útočili obzvlášť agresivně.
Druhy týden se citelně ochladilo na cca 4-8st. A při síle větru 4-7 m/s jsme se „stáhli“ mezi ostrůvky za hranu otevřeného moře a zaznamenali jsme ubytek ryb i jejich velikost která byla 60-80 cm . Menší tresky do 60 cm jsme vraceli do moře.
Celkem jsme při 10 vyjížďkách nachytali ve čtyřech osobách cca 60ks tresky polak a 130 ks tresky obecné. Na halibuta a kelery co by stáli za zmínku jsme nenarazili. Letošní rok byl tedy o málo slabší než ten předešlý, ale přesto když sleduji příspěvky jiných rybářů, ktrerým počasí nijak nepřálo, tak s touto sezonou jsem velmi spokojen.
Dalo se chytat takto
Odpovědět
...výlet na mníkoviště včera v noci přinesl na vedlejší loď úlovek tresky středomořské,ulovena na hloubce cca 150 metrů na kousek makrely na návazci na mníka..
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...