Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 2,036)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Dorsak: moc pěkný.Tolik hezkých mníků jsem najednou ještě neviděl.Je vidět že umíš.Gratulace.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Maro45 však jim (mníkům) od 7 května taky uhodneš. Jen aby tam něco zbylo na červen pro nás. Jinak pěkný výřad pro nabuzení ostatních.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Dorsak napsal: jak prd….asi se mu ty ryby už nechtělo tahat…stejně jako nám.

…pěkně jste jim dali…kolik toho bylo dohromady? skoro metrák, ne?

toru
    Člen
    (3 odpovědí)

Dorsak napsal:

další pińďa…. 17 kg

Tak to je mazec jen tak dál.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,zeptám se ještě jednou – nevíte někdo o uzavírce za Strynem dál po 15 ,udájně je tam nějaká blbá uzavírka a pouští to vždy po 4 – 5 hodinách ??!!!!

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Ahoj, my jsme nic nepotkali (ale jeli jsme to v jednu ráno), jenom šílenou sněhovou bouři.

jinak počasí se pořád honí, dost fouká a jdou vlny od moře. Podstatnější je že jsou tu jen mrňavé ryby (hlavně keller). Zato je dost mníků okolo 1m a jeden ze včerejšího večera 134cm / 13kg, kterého chytil kámoš Steve na Giantgighead s modrobílou gumou a s masem na trojháku.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

jjo jo díky,uvidíme…já bych tam měl být v pátek před obědem.S tím počasím mě trošku děsíš,přitom jejich server ukazuje polojasno,vítr 1 – 2 m/s a celý týden beze srážek.Ale já se teda dívám na Urke,třeba je to trochu víc schované než jste vy.Kde vlstně přesně jsi??

Díky Ota

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

2 Doršák

Jak tak koukam, připravoval jsem se na mníky zbytečně, už na nás nic nezbyde…:-|:-S:-P:-P

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo…..

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Dorsak napsal:

To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo…..

Prý si lapnul 13 nebo 17kg mníka ???8-)

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Pravidelné hlášení z Titranu: Na Branbaken najelo neskutečné množství malých kellerů a za nimi pomalu stejné množství obecňaček.Všechno 80 cm – 1m a cpou se kellery jedna báseń.vytáhli jsme dvě 15kg a každá v sobě měla 3 pěkné kellery a stejně byli žravé.Většina šla zpátky vodě.největší problém byl dostat to pod neskutečné množství kelírků.Foto přidám v zápětí.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo…..

😐 Tak to jsi mě uklidnil 😛 45cm keler, to už je slušná nástraha… tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky…:-)

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To kikibut: jo jo, ale Honza Míšek mě trumfl, jeho měl 23 kg.Ale na Orklakenu.Dnes na BB jen 11 kg leng.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kliknis napsal:

Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo…..

Tak to jsi mě uklidnil 45cm keler, to už je slušná nástraha… tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky…

45cm úplně v pohodě !!!

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

2 kikibut

Já vždy chytal jen na filetky, ale je fakt, že to zas neni tak velký.. Máš recht..8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...