Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

to Dorsak: moc pěkný.Tolik hezkých mníků jsem najednou ještě neviděl.Je vidět že umíš.Gratulace.

Maro45 však jim (mníkům) od 7 května taky uhodneš. Jen aby tam něco zbylo na červen pro nás. Jinak pěkný výřad pro nabuzení ostatních.

[citace]Dorsak napsal: jak prd....asi se mu ty ryby už nechtělo tahat...stejně jako nám.[/citace]

...pěkně jste jim dali...kolik toho bylo dohromady? skoro metrák, ne?

[citace]Dorsak napsal:

další pińďa.... 17 kg[/citace]

Tak to je mazec jen tak dál.

Ahoj,zeptám se ještě jednou - nevíte někdo o uzavírce za Strynem dál po 15 ,udájně je tam nějaká blbá uzavírka a pouští to vždy po 4 - 5 hodinách ??!!!!

Ahoj, my jsme nic nepotkali (ale jeli jsme to v jednu ráno), jenom šílenou sněhovou bouři.

jinak počasí se pořád honí, dost fouká a jdou vlny od moře. Podstatnější je že jsou tu jen mrňavé ryby (hlavně keller). Zato je dost mníků okolo 1m a jeden ze včerejšího večera 134cm / 13kg, kterého chytil kámoš Steve na Giantgighead s modrobílou gumou a s masem na trojháku.

jjo jo díky,uvidíme...já bych tam měl být v pátek před obědem.S tím počasím mě trošku děsíš,přitom jejich server ukazuje polojasno,vítr 1 - 2 m/s a celý týden beze srážek.Ale já se teda dívám na Urke,třeba je to trochu víc schované než jste vy.Kde vlstně přesně jsi??

Díky Ota

2 Doršák

Jak tak koukam, připravoval jsem se na mníky zbytečně, už na nás nic nezbyde...:-|:-S:-P:-P

To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....

[citace]Dorsak napsal:

To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....[/citace]

Prý si lapnul 13 nebo 17kg mníka ???8-)

Pravidelné hlášení z Titranu: Na Branbaken najelo neskutečné množství malých kellerů a za nimi pomalu stejné množství obecňaček.Všechno 80 cm - 1m a cpou se kellery jedna báseń.vytáhli jsme dvě 15kg a každá v sobě měla 3 pěkné kellery a stejně byli žravé.Většina šla zpátky vodě.největší problém byl dostat to pod neskutečné množství kelírků.Foto přidám v zápětí.

[citace]Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....[/citace]

:-| Tak to jsi mě uklidnil :-P 45cm keler, to už je slušná nástraha... tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky...:-)

To kikibut: jo jo, ale Honza Míšek mě trumfl, jeho měl 23 kg.Ale na Orklakenu.Dnes na BB jen 11 kg leng.

[citace]kliknis napsal:

Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....

Tak to jsi mě uklidnil 45cm keler, to už je slušná nástraha... tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky...[/citace]

45cm úplně v pohodě !!!

2 kikibut

Já vždy chytal jen na filetky, ale je fakt, že to zas neni tak velký.. Máš recht..8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!