Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
to Dorsak: moc pěkný.Tolik hezkých mníků jsem najednou ještě neviděl.Je vidět že umíš.Gratulace.
Odpovědět
Maro45 však jim (mníkům) od 7 května taky uhodneš. Jen aby tam něco zbylo na červen pro nás. Jinak pěkný výřad pro nabuzení ostatních.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal: jak prd....asi se mu ty ryby už nechtělo tahat...stejně jako nám.[/citace]
...pěkně jste jim dali...kolik toho bylo dohromady? skoro metrák, ne?
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
další pińďa.... 17 kg[/citace]
Tak to je mazec jen tak dál.
Odpovědět
Ahoj,zeptám se ještě jednou - nevíte někdo o uzavírce za Strynem dál po 15 ,udájně je tam nějaká blbá uzavírka a pouští to vždy po 4 - 5 hodinách ??!!!!
Odpovědět
Ahoj, my jsme nic nepotkali (ale jeli jsme to v jednu ráno), jenom šílenou sněhovou bouři.
jinak počasí se pořád honí, dost fouká a jdou vlny od moře. Podstatnější je že jsou tu jen mrňavé ryby (hlavně keller). Zato je dost mníků okolo 1m a jeden ze včerejšího večera 134cm / 13kg, kterého chytil kámoš Steve na Giantgighead s modrobílou gumou a s masem na trojháku.
Odpovědět
jjo jo díky,uvidíme...já bych tam měl být v pátek před obědem.S tím počasím mě trošku děsíš,přitom jejich server ukazuje polojasno,vítr 1 - 2 m/s a celý týden beze srážek.Ale já se teda dívám na Urke,třeba je to trochu víc schované než jste vy.Kde vlstně přesně jsi??
Díky Ota
Odpovědět
2 Doršák
Jak tak koukam, připravoval jsem se na mníky zbytečně, už na nás nic nezbyde...:-|:-S:-P:-P
Odpovědět
To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....[/citace]
Prý si lapnul 13 nebo 17kg mníka ???8-)
Odpovědět
Pravidelné hlášení z Titranu: Na Branbaken najelo neskutečné množství malých kellerů a za nimi pomalu stejné množství obecňaček.Všechno 80 cm - 1m a cpou se kellery jedna báseń.vytáhli jsme dvě 15kg a každá v sobě měla 3 pěkné kellery a stejně byli žravé.Většina šla zpátky vodě.největší problém byl dostat to pod neskutečné množství kelírků.Foto přidám v zápětí.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....[/citace]
:-| Tak to jsi mě uklidnil :-P 45cm keler, to už je slušná nástraha... tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky...:-)
Odpovědět
To kikibut: jo jo, ale Honza Míšek mě trumfl, jeho měl 23 kg.Ale na Orklakenu.Dnes na BB jen 11 kg leng.
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
Dorsak napsal: To kliknis: neboj je jich tady jako žádná léta před tím.jeden záběr za druhým, spousta se jich setřepe.Dnes jsem potratil dva, co mi šlukli kelera 45cm a toho jsem tam dal jen z principu,aby tam něco bylo.....
Tak to jsi mě uklidnil 45cm keler, to už je slušná nástraha... tos ho měl na tom nerezáku?? a já myslel, že jste dnes měnili taktiku a frčeli ste na tresky...[/citace]
45cm úplně v pohodě !!!
Odpovědět
2 kikibut
Já vždy chytal jen na filetky, ale je fakt, že to zas neni tak velký.. Máš recht..8-)
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...