Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Norsko- Smola - Jostolen.

Vážení rybáři, pokud se rozhodnete pro návštěvu na ryby bohaté lokality, pak se o Vás budou starat zkušení delegáti. Poznáte je snadno podle přložených fotografií.

[citace]Vasek napsal: To Honza Dufek: Dejte už s tím pokoj, kdo to má ještě těch 13 dní vydržet..! Ti keleři jsou neskuteční! Blahopřeji a tiše závidím.

Na jaký vercajk a jak dlouho takový obludy zdoláváte?[/citace]

..na kelery jsme vzali SG MP 2,40m/150gr navijáky osazené 50lb Tufline..takový keler je na čtvrt hodiny i déle...:-):-):-):-)

[citace]Jostolen napsal: Norsko- Smola - Jostolen.

Vážení rybáři, pokud se rozhodnete pro návštěvu na ryby bohaté lokality, pak se o Vás budou starat zkušení delegáti. Poznáte je snadno podle přložených fotografií. [/citace]

Přemýšlel jsem o Smole, ale když jsou tam mimozemšťani, tak jí vynecham...:-D:-D:-D

Tak jsem zpet.Vymeny turnusu byvaji velmi narocne,Znamena to dve noci beze spanku,dny bez oddychu a pak jeden den na regeneraci.Kluci uz byli na vode,ale nedalo se mi vsechno zdokumentovat kvuli pracovnim povinnostem.Takze dnes jsem poprve videl ulovky z Hitry a neda se jinak jen pogratulovat a tesit se na to,ze podobne ulovky budeme mit i my.Dnes nase parta vyjela na Orklaken protoze to pocasi dovolilo.Nekteri tam byli na kutru a jini na nasich lodich.Ryby moc aktivni nejsou,ale ulovky byli solidni.Parta z kutru nestihla pri lovu

zdokumentovat nic,protoze bojovali s rybami a par ulovku nafotili az po prijezdu

To Kliknis

asi se tam taky zacnu bat .. nastesti to nejsou delegati pro vsechny hosty ;-) :-D

Sory zase mi to uletelo

Na nasich lodich jsme take nezaznamenali nejake extra ulovky.Bylo hodne polaku okolo 80 cm ,keleru a obecnacek okolo 8o cm.Za zminku stoji dors 110 cm a par okouniku

...ještě jeden keler z našeho lovu, včera se jich chytlo jen pár, hezká obecňačka 12kg (onďas) a začínají se chytat makrely....:-)

kamarád psal z Korlinu, že včera něco málo nalovil. Největší keler ale jen 101 :-?

Hitra/Dolmoy:..včera již nebyly takové žně jako předevčírem, ale poslední lodě které vydržely až do pozdních hodin metrovky přivezly...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!