Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
...Dolmoy:...stačilo dnes klukům deset minut na "Podkově" a podařilo se keler 11,5kg a treska 12,4kg...kdo umí ten umí...:-)
Odpovědět
...a další trofejky s dnešního poledne, ve stínu 25 C a bouchaj se keleři jeden za druhým...černý MYSTIC na ně prostě funguje, o tom žádná..:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
počasí luxus, ale má se ochlazovat...tak uvidíme..8-)
Odpovědět
[citace]Jostolen napsal:
Včera jsem slíbil, že napíši něco o lodích, které jsou pro zákazníky v kempu JOSTOLEN. Jedná se o hliníkové čluny pro 4 rybáře. U nás se snažíme, pro větší pohodlí a spokojenost klientů, umisťovat na loď pouze tři osoby. Lodě jsou vybaveny 50HP dvoutaktními závěsnými motory,které dávají lodi ve skluzu rychlost přes 40km/hod. Spotřeba-podle počasí- je v průměru do 100 lt za turnus (9dní na vodě). Lodě mají 10 držáků na pruty, GPS a sonar ( v ceně), plovací vesty, kotvu,gaf, 2 bedny na ryby,rybářské mapy.
[/citace]
Zdravim,
nejsou to klasicky Kverna?
F,
Odpovědět
Dnes na Hitře uloven dobrý halík. Poslal jsem MMS Pafkovi. Já to neumím sem dát.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Dnes na Hitře uloven dobrý halík. Poslal jsem MMS Pafkovi. Já to neumím sem dát.[/citace]
Jak byl velký?:-)
Odpovědět
Neumím to z mobilu určit, ale jeví se mi na tamní poměry solidní. V sobotu se Honza vrací a to se dovím víc.
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ...a další trofejky s dnešního poledne, ve stínu 25 C a bouchaj se keleři jeden za druhým...černý MYSTIC na ně prostě funguje, o tom žádná..[/citace]
keleři se nebouchají jeden za druhým,jsou to pouze velmi ojedinělé úlovky,ti na fotkách byli chyceni hlubinnou přívlačí na 15 cm vobler černostříbrné barvy....ryby na dolmoy momentálně velmi slabé,ostatně jako celé okolí...sem tam ojedinělé úlovky obecných tresek+miliony mikrokelerů,ani z volného moře u Titranu se nic moc nevozí....v noci padla mlha,že by ji mohl Rákosníček krájet:-))))
Odpovědět
...někdo má na ně štěstí jinej zase ne....:-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
SMOLA- JOSTOLEN hlásí, že konečně připluli dospělí keleři.Zatím žádní velcí obři, ale pro začátek 95 až 105 je uspokojující.
Odpovědět
[citace]Franta napsal:
Jostolen napsal:
Včera jsem slíbil, že napíši něco o lodích, které jsou pro zákazníky v kempu JOSTOLEN. Jedná se o hliníkové čluny pro 4 rybáře. U nás se snažíme, pro větší pohodlí a spokojenost klientů, umisťovat na loď pouze tři osoby. Lodě jsou vybaveny 50HP dvoutaktními závěsnými motory,které dávají lodi ve skluzu rychlost přes 40km/hod. Spotřeba-podle počasí- je v průměru do 100 lt za turnus (9dní na vodě). Lodě mají 10 držáků na pruty, GPS a sonar ( v ceně), plovací vesty, kotvu,gaf, 2 bedny na ryby,rybářské mapy.
Zdravim,
nejsou to klasicky Kverna?
F, [/citace]
Nejsou. Jsou to lodě Kaasbøll, které se vyrábějí na Hitře. Došky
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ...někdo má na ně štěstí jinej zase ne....[/citace]
...jo to je ten klučina co to štěstí měl,na hlubinnou přívlač na podkově,ta ,,rybička´´ co drží je jedna z těch čtyřech z předchozího příspěvku:-)))))
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...