Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

[citace]dedo145 napsal:

Tak to byl prvni z dnesniho dne a meril 95 cm.Potom se to rozbehlo jak na bezicim pase.Co jeden drift to minimalne jeden zaber na velkeho dorse[/citace]

Ahoj chlape, pěkně jim dáváte za uši. Jen tu smutně koukám 8-)

[citace]kveta90 napsal: Zdravím a prosím, zda někdo zná a poradí dobrá místa k pěknému zalovení. Odjíždím ve středu 23.5.2012 na Hitru Grefsnesvagen. Moc děkuji.[/citace]

Zdravím, pokud se k tomu dostanu, tak vám dam dohromady nějakou mapku, kde jsme si alespoň trochu zachytali, ale bude to jen mezi ostrůvky v mělčinách, na otevřené vodě jsme byli jen jednou, takže v tom vám nepomohu. Hlavně vám držim palce, ať vyjde počasí, nám se to letos trošku pomstilo.. :-) Jinak naše nej nástraha na vláčku byla žlutozelená žába, to byla tutovka a co jsem mluvil s ostatníma, také přidávali na jakoukoliv gumu ještě jeden ocásek a fungovalo to výborně.

Tak jsem na tom stejně jako halibutak (smutné koukání) - hlavně, že jsme ve středu o Hitře spolu v obchodě mluvili. Dnes v noci mě opět Honza poslal MMS jako důkaz, že ryby jdou. Mníky a dorši přes metr. Asi všichni chytli dobrou dobu. Vím, že Honza jezdí na Dolmoy proti Titranu a probírá to kolem břehů.

Volné místo na Bakkan v termínu od 29.5.- 7.6.2012

tj příští neděle ze Semil, možno nabrat cestou (LBC, JBC..)

Zajistíme i parkování v Semilech-garáž.

onemocněl nám kolega.

Jedná se o chatu Arild u Bena

Máme objednány dvě lodě.

Jedeme do Norska už 15x

auto Opel Vivaro 6 míst jedeme ve čtyřech + Jetbox

další info:pp@outdoordistribution.cz

zdraví

polda

Pro kim a PEN - ten materiál na vázání tělíček je chenille, dá se sehnat v prodejnách s muškařskými vázacími potřebami http://www.taimen.com/cs/cz/category/chenille-yarn/205/none/50

To kliknis - moc děkuji za zprávu. Jedeme ve středu a tak napětí pozvolna narůstá. Stačí orientačně, už jsem tam byla a tak lokalitu zhruba znám. Předpověď počasí je zatím pro nás příznivá, tak snad to vydrží. Mám nový el.multík a tak bych ho ráda (a pokud možno úspěšně -cha,cha) vyzkoušela také někde v hloubkách. Tak uvidíme.

Pár fotek z tohoto týdne na Saltstraumenu. Kolegovi to šlo líp před objektivem než za, takže jsem ho použil jako fotomodel... :-)

Pěkné ryby, všechno na vláčku?

co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci

[citace]PEN napsal:

co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci[/citace]

Nejaky clanek se chystam napsat. Uz jsem to chtel udelat v zime, ale rikal jsem si, ze cerstve dojmy budou lepsi (ted jsem tam byl potreti). Takze jen co najdu chvilku, tak to dam dohromady... :-)

To bestik : Letos na konci července se na Saltsraumen stavím, tak bych byl taky móóc vděčný za jakékoliv info.

2 bestik: Pěkné ryby, všechno na vláčku?

Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano

[citace]dedo145 napsal: Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano[/citace]

Je tam nějaká fotka, nebo se mi jen nezobrazují? Mám pouze text.

Po prijezdu jsem napocital na plotne vsech 11 lodi a vypadalo to jak africti pirati nachystani na vypad.Ale po prvnim driftu se vsechno rozptylilo a chytalo se bajecne.Dokonce to zacal Lubos ktery predevcirem nemel potrebnou kliku a vytahl svou prvni letosni metrovku

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!