Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]dedo145 napsal:
Tak to byl prvni z dnesniho dne a meril 95 cm.Potom se to rozbehlo jak na bezicim pase.Co jeden drift to minimalne jeden zaber na velkeho dorse[/citace]
Ahoj chlape, pěkně jim dáváte za uši. Jen tu smutně koukám 8-)
Odpovědět
[citace]kveta90 napsal: Zdravím a prosím, zda někdo zná a poradí dobrá místa k pěknému zalovení. Odjíždím ve středu 23.5.2012 na Hitru Grefsnesvagen. Moc děkuji.[/citace]
Zdravím, pokud se k tomu dostanu, tak vám dam dohromady nějakou mapku, kde jsme si alespoň trochu zachytali, ale bude to jen mezi ostrůvky v mělčinách, na otevřené vodě jsme byli jen jednou, takže v tom vám nepomohu. Hlavně vám držim palce, ať vyjde počasí, nám se to letos trošku pomstilo.. :-) Jinak naše nej nástraha na vláčku byla žlutozelená žába, to byla tutovka a co jsem mluvil s ostatníma, také přidávali na jakoukoliv gumu ještě jeden ocásek a fungovalo to výborně.
Odpovědět
Tak jsem na tom stejně jako halibutak (smutné koukání) - hlavně, že jsme ve středu o Hitře spolu v obchodě mluvili. Dnes v noci mě opět Honza poslal MMS jako důkaz, že ryby jdou. Mníky a dorši přes metr. Asi všichni chytli dobrou dobu. Vím, že Honza jezdí na Dolmoy proti Titranu a probírá to kolem břehů.
Odpovědět
Volné místo na Bakkan v termínu od 29.5.- 7.6.2012
tj příští neděle ze Semil, možno nabrat cestou (LBC, JBC..)
Zajistíme i parkování v Semilech-garáž.
onemocněl nám kolega.
Jedná se o chatu Arild u Bena
Máme objednány dvě lodě.
Jedeme do Norska už 15x
auto Opel Vivaro 6 míst jedeme ve čtyřech + Jetbox
další info:pp@outdoordistribution.cz
zdraví
polda
Odpovědět
Pro kim a PEN - ten materiál na vázání tělíček je chenille, dá se sehnat v prodejnách s muškařskými vázacími potřebami http://www.taimen.com/cs/cz/category/chenille-yarn/205/none/50
Odpovědět
To kliknis - moc děkuji za zprávu. Jedeme ve středu a tak napětí pozvolna narůstá. Stačí orientačně, už jsem tam byla a tak lokalitu zhruba znám. Předpověď počasí je zatím pro nás příznivá, tak snad to vydrží. Mám nový el.multík a tak bych ho ráda (a pokud možno úspěšně -cha,cha) vyzkoušela také někde v hloubkách. Tak uvidíme.
Odpovědět
Pár fotek z tohoto týdne na Saltstraumenu. Kolegovi to šlo líp před objektivem než za, takže jsem ho použil jako fotomodel... :-)
Pěkné ryby, všechno na vláčku?
Odpovědět
co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci[/citace]
Nejaky clanek se chystam napsat. Uz jsem to chtel udelat v zime, ale rikal jsem si, ze cerstve dojmy budou lepsi (ted jsem tam byl potreti). Takze jen co najdu chvilku, tak to dam dohromady... :-)
Odpovědět
To bestik : Letos na konci července se na Saltsraumen stavím, tak bych byl taky móóc vděčný za jakékoliv info.
Odpovědět
Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano[/citace]
Je tam nějaká fotka, nebo se mi jen nezobrazují? Mám pouze text.
Odpovědět
Po prijezdu jsem napocital na plotne vsech 11 lodi a vypadalo to jak africti pirati nachystani na vypad.Ale po prvnim driftu se vsechno rozptylilo a chytalo se bajecne.Dokonce to zacal Lubos ktery predevcirem nemel potrebnou kliku a vytahl svou prvni letosni metrovku
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...