Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 2,036)
  • Autor
    halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

dedo145 napsal:

Tak to byl prvni z dnesniho dne a meril 95 cm.Potom se to rozbehlo jak na bezicim pase.Co jeden drift to minimalne jeden zaber na velkeho dorse

Ahoj chlape, pěkně jim dáváte za uši. Jen tu smutně koukám 😎

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

kveta90 napsal: Zdravím a prosím, zda někdo zná a poradí dobrá místa k pěknému zalovení. Odjíždím ve středu 23.5.2012 na Hitru Grefsnesvagen. Moc děkuji.

Zdravím, pokud se k tomu dostanu, tak vám dam dohromady nějakou mapku, kde jsme si alespoň trochu zachytali, ale bude to jen mezi ostrůvky v mělčinách, na otevřené vodě jsme byli jen jednou, takže v tom vám nepomohu. Hlavně vám držim palce, ať vyjde počasí, nám se to letos trošku pomstilo.. 🙂 Jinak naše nej nástraha na vláčku byla žlutozelená žába, to byla tutovka a co jsem mluvil s ostatníma, také přidávali na jakoukoliv gumu ještě jeden ocásek a fungovalo to výborně.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak jsem na tom stejně jako halibutak (smutné koukání) – hlavně, že jsme ve středu o Hitře spolu v obchodě mluvili. Dnes v noci mě opět Honza poslal MMS jako důkaz, že ryby jdou. Mníky a dorši přes metr. Asi všichni chytli dobrou dobu. Vím, že Honza jezdí na Dolmoy proti Titranu a probírá to kolem břehů.

polanecky petr
    Člen
    (75 odpovědí)

Volné místo na Bakkan v termínu od 29.5.- 7.6.2012

tj příští neděle ze Semil, možno nabrat cestou (LBC, JBC..)

Zajistíme i parkování v Semilech-garáž.

onemocněl nám kolega.

Jedná se o chatu Arild u Bena

Máme objednány dvě lodě.

Jedeme do Norska už 15x

auto Opel Vivaro 6 míst jedeme ve čtyřech + Jetbox

další info:pp@outdoordistribution.cz

zdraví

polda

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

Pro kim a PEN – ten materiál na vázání tělíček je chenille, dá se sehnat v prodejnách s muškařskými vázacími potřebami http://www.taimen.com/cs/cz/category/chenille-yarn/205/none/50

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

To kliknis – moc děkuji za zprávu. Jedeme ve středu a tak napětí pozvolna narůstá. Stačí orientačně, už jsem tam byla a tak lokalitu zhruba znám. Předpověď počasí je zatím pro nás příznivá, tak snad to vydrží. Mám nový el.multík a tak bych ho ráda (a pokud možno úspěšně -cha,cha) vyzkoušela také někde v hloubkách. Tak uvidíme.

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

Pár fotek z tohoto týdne na Saltstraumenu. Kolegovi to šlo líp před objektivem než za, takže jsem ho použil jako fotomodel… 🙂

Pěkné ryby, všechno na vláčku?

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

PEN napsal:

co nejaky blizsi popis rybariny v Saltraumenu by nebyl, nebo treba clanecek? Uz nekolik let se tam chystam, ale co se informaci tyce jsou pouze strohe a navic si dost protireci

Nejaky clanek se chystam napsat. Uz jsem to chtel udelat v zime, ale rikal jsem si, ze cerstve dojmy budou lepsi (ted jsem tam byl potreti). Takze jen co najdu chvilku, tak to dam dohromady… 🙂

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To bestik : Letos na konci července se na Saltsraumen stavím, tak bych byl taky móóc vděčný za jakékoliv info.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

2 bestik: Pěkné ryby, všechno na vláčku?

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

dedo145 napsal: Tak se zacala invaze na Bransbaken rekla pani Millerova.Takto podobne zacina Svejk a takto doslovne to vypadalo vcera rano

Je tam nějaká fotka, nebo se mi jen nezobrazují? Mám pouze text.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Po prijezdu jsem napocital na plotne vsech 11 lodi a vypadalo to jak africti pirati nachystani na vypad.Ale po prvnim driftu se vsechno rozptylilo a chytalo se bajecne.Dokonce to zacal Lubos ktery predevcirem nemel potrebnou kliku a vytahl svou prvni letosni metrovku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...