Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Maro - s tím pokecem počítám. Honza přinese i ty jeho mouchy ukázat. Ty mouchy od Jinřicha jsou zajímavé. Ještě by nám mohl sdělit techniku lovu to za prvé. A za druhé jak je vyrábí - lepí to vteřiňákem či jinak připevňuje.
Odpovědět
to Jindrich: ty mouchy na jigové hlavičce jsou moc pěkný.Kluci z našeho klubu na něco podobného chytají u nás a maji úspěchy.Tak proč by to nemělo fungovat na severu.Hlavní je,ale asi vědět,jak je vodit.
Odpovědět
to Kim: tak až se kluci vrátí,dej vědět a posedíme.V Norsku jsem zjistil,že máme s Honzou pár stejných kamarádů.
Odpovědět
[/citace][citace]Jindrich napsal:
Můj kamarád z posádky loni chytal polaky na toto a letos bude pokračovat.Nástrahy jsou velice úspěšné.Používají se na návazích.Je to jeho vlastní výroba.[/citace]
podobne sem koupil u nas v krame a pouzivam je na pstruhy a siveny
Odpovědět
neslo by nejake video nebo fotky s navodem na vyrobu? nejlepe i popis pouzitych materialu
Odpovědět
[citace]PEN napsal: neslo by nejake video nebo fotky s navodem na vyrobu? nejlepe i popis pouzitych materialu[/citace]Mohu dodat přes SZ kontakt na obchod kam jsou tyto nástrahy dodávány a kde se mohou zakoupit.
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
neslo by nejake video nebo fotky s navodem na vyrobu? nejlepe i popis pouzitych materialu[/citace]
Stačí zagoglovat. Návodů jsou mraky.
[yt=R-xAn4tzzCc&feature=yt]R-xAn4tzzCc&feature[/yt]
Odpovědět
ta technika je celkem jasna. Ale co je to za material a jak a z ceho se da pripravit?
Odpovědět
Mám tentýž dotaz jako Pen. Peříčka mi jsou jasná, ale čím se tvoří to tělo.
Odpovědět
Turnusy na Titranu se uz vymenily takze zaciname s novou partou.Pocasi
se nam snad na delsi dobu uz umoudrilo a je to videt i na ulovcich.Dorse jsou hladove a lovi vlastne bez prestavky cely den.
Odpovědět
Tak to byl prvni z dnesniho dne a meril 95 cm.Potom se to rozbehlo jak na bezicim pase.Co jeden drift to minimalne jeden zaber na velkeho dorse
Odpovědět
Jak jste videli zadarilo se i me a dorsiku nad metr bylo dohromady 5 a nejvetsi mel 114cm a vazil 16kg.pri prolovovani hlubsich vod jsme narazili i na okounika
Odpovědět
Ti kteri vyjeli na otevrene more byli vice nez spokojeni a ti kteri brazdili tiche vody fjordu a zalivu se museli spokojit s mensimi ulovky.Ze ryby berou i vecer dokazuje i tento kousek,ktery mel 104cm
Odpovědět
Byl to nadherny den plny zazitku.Nejvice nas potesilo,ze se konecne objevila hejna vetsich keleru,kteri se drzeli ve sloupci cca 30 m nad dnem a to na hloubkach okolo 130 - 150 m.Fotky keleru se nedaly pouzit,protoze po puldennim vozeni na lodich vypadali jak harlekyni. Pokud nam pocasi vydrzi tak jak nam slibuje predpoved,tak zitra bude uskutecnena ojedinela vyprava 10 lodi na Bransbaken a doufam ze info z teto vypravy bude zajimave.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...