Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

[citace]mara45 napsal: info z Hitry:pěkně fouká,tak sedíme na chatě u vínka.Přidávám pár fotek.Jednu jsem dal včera omylem stejnou,jako v úterý.[/citace]

Pěkná šedesátečka ;-)

to MifakM:jestli myslíš tu fotku polaka,co jsem tam dal dneska,tak měl 86 cm.

To Dedo 145: Sorry ,ale až teď jsem ji našel.někde mezi 3-23 vláknem jsi se dožadoval fotky z Kočičárny.....

Teď mi poslal kamarád fotku z Vikny,obecňačka 17kg.

...dnešní ďasík 15kg, bez pár cm metr...:-)

...z dnešních pěkných ryb stojí za zmínku keler 105cm, obecná 92cm a halík 90cm/6,5kg....a vlastně i ten velký ďas...takže celkem slušnej den..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ten ďas pěkná potvora .Nač byl uloven,myslím nástrahu.

[citace]Harty napsal: Ten ďas pěkná potvora .Nač byl uloven,myslím nástrahu.[/citace]

...pilkr s masem na cca sto metrech mezi Dolmoy a Froyou..

A co mníci.Snad už si je nevychytal.Si nás nabažil tak jsme se na ně trochu připravili.Narychlo fosforoví 750g.

...jen co půjde vítr pod trojku, tak jedeme...zatím se Pazderovci baví přívlačí...momentka přímo z vody...:-)

Letos to okolo Hitry jde. Mám tel. informace. Doufám, že to vydrží. Možná je to tím, že mezi množstvím ostrovů a ostrůvku nelze využít komerční lov pomocí velkých sítí. Dle sdělení úlovky v 85% na přívlač.

to Kim:chytáme jen na přívlač a ryby berou v 15-20 metrech,někdy i hlouběji.Chytilo se za tím docela dost halíků.každý den je minimálně jeden.Dnes docela foukalo a párkrát nám sprchlo i s krupkama.Ryby jen menší.Zkoušeli jsme plotny a mělčinovky na Froyafjordu a nic moc.Ryby to nedobíraji a dost padaji.Zítra se chystáme doleva k ostrůvkům na polaky.

[citace]mara45 napsal: to Kim:chytáme jen na přívlač a ryby berou v 15-20 metrech,někdy i hlouběji.Chytilo se za tím docela dost halíků.každý den je minimálně jeden.Dnes docela foukalo a párkrát nám sprchlo i s krupkama.Ryby jen menší.Zkoušeli jsme plotny a mělčinovky na Froyafjordu a nic moc.Ryby to nedobíraji a dost padaji.Zítra se chystáme doleva k ostrůvkům na polaky.[/citace]Ahoj jaké nástrahy používáte?Barvy?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.