Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 2,036)
  • Autor
    zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

To kveta90.

No ruce se koupit nedají, ale chce to cvik…….;-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Jindrich:halík vzal na 12 cm twister hnědé barvy s 25 g hlavičkou.V pondělí ho Vláďa dostal taky na hnědou barvu ripera a mě vyjel za tím samým riperem.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

HITRA u CK EDEN

Chytačka dobrá . Ten kdo jede na vláčení do 30m doporučuji dost gum šedých, hnědých, modrých a hlavičky 20- 40g podle tahu vody. Hlavně ripery a ZOOM gumy hnědé a modré-ty letos dost chytají a styl chytání na ně je hodně zábavnej. Vždy lehké podrbání a pak to hlavně polaci nasají a začne tanec…… Dneska zataženo takže vyjíždíme a určitě to bude paráda. Pokud neee tak máme tak super posádku že si to užijem i tak. Pokud smích prodlužuje život tak tady budem zlobit v Norsku ryby do sta let Čus Vláďa ZERP a MÁRA45 + Radek LOSÍK 😛

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

007krivanek napsal: A u Honzy dnes nic ?

Dedo 145 má taky výpadek. Že by problém s PC ?

..včera jsme byli chytat s klukama-slovákama co jsou tady poprvé, na tresky fungoval oranžový riper s červenou šedesátkou…pěkná chytačka, hezké odpoledne, tresky jsou na mělčinách a zobou asi krabíky, jsou jich plné…

…dám sem fotky úlovků o kterých si myslím že by stálo za zveřejnění, rvát sem každý den deset fotek jakýkoliv hlavně aby tam “něco bylo” to nechám na jiných… :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

zerp napsal: HITRA u CK EDEN

Chytačka dobrá . Ten kdo jede na vláčení do 30m doporučuji dost gum šedých, hnědých, modrých a hlavičky 20- 40g podle tahu vody. Hlavně ripery a ZOOM gumy hnědé a modré-ty letos dost chytají a styl chytání na ně je hodně zábavnej. Vždy lehké podrbání a pak to hlavně polaci nasají a začne tanec…… Dneska zataženo takže vyjíždíme a určitě to bude paráda. Pokud neee tak máme tak super posádku že si to užijem i tak. Pokud smích prodlužuje život tak tady budem zlobit v Norsku ryby do sta let Čus Vláďa ZERP a MÁRA45 + Radek LOSÍK

…krásný ryby, to se hned pozná rybí “šestý” smysl…:-)

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Wachy napsal:

Taky se letos přidávám do klubu umělců….

Loni se mi stalo to samé, při vytahování pilkru sebou Polak začal mrskat a já si zaťal jedn hák do malíčku, ale zevnitř od posledního článku prstu až ke špičce. Byl tam zaražený až po oblouček.Jenže jsme byli asi 10km od břehu. Vozím s sebou na vyprošťování háčků z ryb zahnuté kulaté knipexky, takže po krátkém váhání, než stačila rána přijít pořádně k sobě jsem je vzal, palcem stejné ruky pořádnšě přitlačil malíček těsně pod vpichem háčku a kleštěma chytil háček v obloučku a zatlačil ho směrem do prstu aby se co nejvíc uvolnil protihrot a raz dva tři škub a byl venku.

Chvílu bylo krve jako z pracete, ale Ben má v každé lodi lékárničku, takže jsem si ránu ošetři zalepil náplastí a chytalo se dál. Mimo jiné ta níplast vydržela na prstě cely tři dny přes veškeré chytání a kuchání ryb. S našema náplastma se mi to nedařilo ani jeden den a to používán ty které jsou určeny do vody.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Po delsi odmlce ktera byla zpusobena pracovnim vytizenim se znovu hlasim z Titranu.Po velmi spatnem pocasi se den pred odjezdem minuleho turnusu vitr utisil,takze jsem se rozhodl,ze odevzdavani lodi nebude tak jak byva zvykem ve 14,00 hod ale nechal jsem chlapy jezdit az do vecera.Tim jsem si na sebe upletl bic,ale stalo to za to.Ti,kteri jeste nemeli nachytano to dohnali a ti kteri meli, tak se venovali lovu velkych ryb.Byl to vydareny den, I kdyz odevzdavani lodi,doplnovani benzinu a organizacni zalezitosti mi nedvolili povenovat se dokumentovani ulovku a trvalo to az do pulnoci.Pak odjezd na letiste,rano prijezd noveho turnusu.Tolik na vysvetleni .

Takze sapon neco z uplynulych 2 dnu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nekteri se vratili az za tmy

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Jini drive a to s dorsem 122cm a 17,5 kg

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Bohuzel to nejde poslat.doufam,ze majitel fotky to napravi a zverejni ji sam .I ostatni,kteri nestihli fotky stahnout slibili, ze po prijezdu domu je zverejni.Tento turnus to bude asi obtiznejsi,protoze tu mam mnoho uplnych novacku,takze se budu vicemene venovat jejich zacviku a vyuce zakladu lovu na otevrenem mori.Doufam,ze i oni se poradne rozbehnou a uvidme hodne peknych ryb

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

prochor52 napsal:

Tady na Klevsetu kromě sněhu padaly i kroupy, honilo se to celou neděli, v noci dokonce v kopcích hromy a blesky. Ale ryby šly jak zběsilé, byl to keleří masakr, většina ryb 60-70 cm, ale přišly i ryby kolem metru, nej 102 cm a 8 kg. K tomu polaci, dorši…V pondělí se počasí otočilo, bylo krásně a dobrý vítr, ale ryby nešly, až odpoledne se to vylepšilo – takže kdo byl trpělivý, chytil. Povedlo se i pár pěkných štikozubců, největší 88 cm.

Vlado, pekna rybka na novacka:-)

Jak se dari Jirkovi?

Zdravi Franta K.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Averoy

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Averoy

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

janka napsal:

Averoy

Ahoj napsal bys něco víc k lovu těch platýzů? Taky bych se o nějakýho chtěl pokusit, díky

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Kapitan-lipanek napsal:

Ahoj napsal bys něco víc k lovu těch platýzů? Taky bych se o nějakýho chtěl pokusit, díky

NapsalA 😀 Janka je dáma 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...