Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Dnes ráno totální bezvětří na Hitře a tak to má být do večera. Zatím je chytání super. Ze chvilku vyrážíme na vláčení a chceme nějákého halíka. Před dvěma dny nám jezdili za gumama až k lodi a byl to super zážitek i když to někdy nedobrali. Poprvé chytáme na gumy ZOOM a je to zatím dost zajímavé.Jinak to celkem bere na klasické barvy riperu jako vždy šedočerné , hnědé , ale záleží hlavně na tom jak se vodí..........takže šikovné ruce :-D TAK JDEME NA TO PÁNOVÉ.

Ahoj později Zdraví Vás Vládě ZERP s Márou a Radkem a HITROU ......

To zerp: děkujeme za příznivé zprávy ze současného stavu v okolí Hitry. Jedema za 14 dní, tak co se vám nepodaří vychytat, tak posílejte dolu, budeme kousek pod vámi. Jinak přeji ať se vám samozřejmě daří i nadále, užívejte si to a dejte ještě vědět.:-P:-P

Ještě bych potřebovala vědět jak vytvořím šikovné ruce, nešly by zapůjčit cha cha;-)

Ahoj Vlado tak koukam ze uz to rozjizdite. A jeste az to dostanete poradne do "ruky" tak to bude mazec. Predpokladam ze polaku bude kazdym dnem vice a vetsich. Jestli mas G-tail v barve black, tak ho urcite vyzkousej. Neni na nej sice takovych zaberu, ale kdyz to neco veme tak to byva poradnej kůň. Takze vydezaj.... Petr J. BB

Dobrý video, dobbrá desinfekce,krásný ryby , co víc si přát prostě pohoda.

Dobrý video, dobrá desinfekce,krásný ryby , co víc si přát prostě pohoda.

Tady na Klevsetu kromě sněhu padaly i kroupy, honilo se to celou neděli, v noci dokonce v kopcích hromy a blesky. Ale ryby šly jak zběsilé, byl to keleří masakr, většina ryb 60-70 cm, ale přišly i ryby kolem metru, nej 102 cm a 8 kg. K tomu polaci, dorši...V pondělí se počasí otočilo, bylo krásně a dobrý vítr, ale ryby nešly, až odpoledne se to vylepšilo - takže kdo byl trpělivý, chytil. Povedlo se i pár pěkných štikozubců, největší 88 cm.

[citace]prochor52 napsal:

Tady na Klevsetu kromě sněhu padaly i kroupy, honilo se to celou neděli, v noci dokonce v kopcích hromy a blesky. Ale ryby šly jak zběsilé, byl to keleří masakr, většina ryb 60-70 cm, ale přišly i ryby kolem metru, nej 102 cm a 8 kg. K tomu polaci, dorši...V pondělí se počasí otočilo, bylo krásně a dobrý vítr, ale ryby nešly, až odpoledne se to vylepšilo - takže kdo byl trpělivý, chytil. Povedlo se i pár pěkných štikozubců, největší 88 cm. [/citace]

Velká gratulace. Pěkný Štikozubec

Jak se loví štikozubci?Poraďte v jakých hloubkách a jestli je lovíte cíleně nebo jsou to náhodné záběry.Ještě jsem ho neulovil.Prý má dobré maso.-gratulace lovci.....Dnes za 9.tak pište jak na ně,Děkuji.

[citace]Harty napsal: Jak se loví štikozubci?Poraďte v jakých hloubkách a jestli je lovíte cíleně nebo jsou to náhodné záběry.Ještě jsem ho neulovil.Prý má dobré maso.-gratulace lovci.....Dnes za 9.tak pište jak na ně,Děkuji.[/citace]Ahoj já ho loni chytil ve fjordu na Hitře ve 175m.Měl 102cm.Pověsil se mi na 500g fluopilkr a podle mě to byla náhoda protože jsem ho chyt z celého zájezdu jen já.Jinak ryba je to pěkná a maso má velice chutné.Lepší než z tresky.Radost z úlovku byla pochopitelně veliká.

info z Hitry:dnes slunečno,ale trochu zima.Po ránu nefoukalo a ryby nic moc nebraly.Nakonec jsme odpoledne něco nachytali a Radek na vláčák v 22 metrech halibuta 82.Včera kolegové chytili dost doršů,polaky a jednoho halibuta a ďase.Zítra se má změnit počasí a foukat,tak uvidíme.Přikládám pár fotek

[citace]mara45 napsal: info z Hitry:dnes slunečno,ale trochu zima.Po ránu nefoukalo a ryby nic moc nebraly.Nakonec jsme odpoledne něco nachytali a Radek na vláčák v 22 metrech halibuta 82.Včera kolegové chytili dost doršů,polaky a jednoho halibuta a ďase.Zítra se má změnit počasí a foukat,tak uvidíme.Přikládám pár fotek[/citace]Ahoj na jakou nástrahu byl chycen ten halibut?Když tak foto nástrahy.Dík.

A u Honzy dnes nic ?

Dedo 145 má taky výpadek. Že by problém s PC ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!