Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 2,036)
  • Autor
    halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Čauky dědku, pěkně jim dáváte za uši 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Jeste tu mam jednu pripominku z predvcerejsiho vyletu na Bransbaken.Konecne se postestilo i me a na jednu montaz jsem vytahl dva dorse 95 101 cm.Bohuzel jsem poprve nevzal fotak,Takze mi zustala jen vzpominka a zklamani z vysledku,protoze jsem si myslel ze to konecne tento rok bude prvni dvacitka.Podle makacky z 80 m to tak vypadalo.Ale kolega na vedlejsi lodi fotak nezapomnel,takze jeho ulovek je zdokumentovan.Dorsik mel 108 cm a 10kg

martin
    Účastník
    (56 odpovědí)

pěkné:-D

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Hakelestranda včera

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Dnes dopoledne jsme dorazili na Hitru.Po ceste docela zima az minus 4 a padal snih.Docela fouka,ale chceme to jet zkusit.K veceru se to ma trochu uklidnit.Zitra ma foukat malo,tak vyrzime na cely den.Pokud neco nachytame,tak podam info.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…dnešní menší nehoda jednoho z hostů….au au au…:(

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Info z Hitry:Odpoledne jsme vyjeli na vodu,sice foukalo,ale chytat se dalo.Brali nám polaci a doršové 70-80.Nejv polak byl 88 cm a dorš 80.Dvakrát nám nástrahu u lodi nedobral halík až Vláďa pak jednoho 80 chytil a jeden mu ještě spadnul.Večer se voda krásně uklidnila a brali polaci u mělčinovek.Foto hodím až zítra,jdeme spát ať mužem ráno vyrazit.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…včera večer se to krásně uklidnilo a na záběrech to bylo znát…doršík 102/10kg…a chyceny včera 2 MAKRELY..!!!!!!!!

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

polak 88

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

První den chytání jako testovací byl super. Na vláčení okolo 10-25m s hlavičkama okolo 25- 50g podle tahu vody. Nejlepší barvy gum modrá od ZOOM a klasický riper hnědý a šedý okolo 15 cm. Jako vždy se potvrdilo že je lepší chytat na vlasec než na šňuru. Testovali jsme NEW naviják od SPRO a předčil naše očekávání jedná se o ZALT-ARC xs. Super chod a brzda je bomba. Cena je taky velice příznivá na to že je dělaný na moře vyjde podle velikosti okolo 2.6OO.-

Ulovky viz. foto Mára 45

Ahoj a další info. večer . ZERP

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

zerp napsal: První den chytání jako testovací byl super. Na vláčení okolo 10-25m s hlavičkama okolo 25- 50g podle tahu vody. Nejlepší barvy gum modrá od ZOOM a klasický riper hnědý a šedý okolo 15 cm. Jako vždy se potvrdilo že je lepší chytat na vlasec než na šňuru. Testovali jsme NEW naviják od SPRO a předčil naše očekávání jedná se o ZALT-ARC xs. Super chod a brzda je bomba. Cena je taky velice příznivá na to že je dělaný na moře vyjde podle velikosti okolo 2.6OO.-

Ulovky viz. foto Mára 45

Ahoj a další info. večer . ZERP

Ahoj a lokalita?A počasí?

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Jindrich:Jsme na Hitře u CK Eden Dolmsundet.

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Vidím, že zde přibývá chycených prstů na háky, můžete mi někdo říct,jak hák vyndáte bez lékařské pomoci,vždyť se musí tkáň potrhat,když ho chcete vytáhnout, nebo ho uštípnete a propíchnete skrz? Ještě se mi to naštěstí nestalo, tak se ptám, abych věděl co dělat kdyby náhodou.Díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...