Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Jeste tu mam jednu pripominku z predvcerejsiho vyletu na Bransbaken.Konecne se postestilo i me a na jednu montaz jsem vytahl dva dorse 95 101 cm.Bohuzel jsem poprve nevzal fotak,Takze mi zustala jen vzpominka a zklamani z vysledku,protoze jsem si myslel ze to konecne tento rok bude prvni dvacitka.Podle makacky z 80 m to tak vypadalo.Ale kolega na vedlejsi lodi fotak nezapomnel,takze jeho ulovek je zdokumentovan.Dorsik mel 108 cm a 10kg
Odpovědět
Dnes dopoledne jsme dorazili na Hitru.Po ceste docela zima az minus 4 a padal snih.Docela fouka,ale chceme to jet zkusit.K veceru se to ma trochu uklidnit.Zitra ma foukat malo,tak vyrzime na cely den.Pokud neco nachytame,tak podam info.
Odpovědět
...dnešní menší nehoda jednoho z hostů....au au au...:(
Odpovědět
Info z Hitry:Odpoledne jsme vyjeli na vodu,sice foukalo,ale chytat se dalo.Brali nám polaci a doršové 70-80.Nejv polak byl 88 cm a dorš 80.Dvakrát nám nástrahu u lodi nedobral halík až Vláďa pak jednoho 80 chytil a jeden mu ještě spadnul.Večer se voda krásně uklidnila a brali polaci u mělčinovek.Foto hodím až zítra,jdeme spát ať mužem ráno vyrazit.
Odpovědět
...včera večer se to krásně uklidnilo a na záběrech to bylo znát...doršík 102/10kg...a chyceny včera 2 MAKRELY..!!!!!!!!
Odpovědět
První den chytání jako testovací byl super. Na vláčení okolo 10-25m s hlavičkama okolo 25- 50g podle tahu vody. Nejlepší barvy gum modrá od ZOOM a klasický riper hnědý a šedý okolo 15 cm. Jako vždy se potvrdilo že je lepší chytat na vlasec než na šňuru. Testovali jsme NEW naviják od SPRO a předčil naše očekávání jedná se o ZALT-ARC xs. Super chod a brzda je bomba. Cena je taky velice příznivá na to že je dělaný na moře vyjde podle velikosti okolo 2.6OO.-
Ulovky viz. foto Mára 45
Ahoj a další info. večer . ZERP
Odpovědět
[citace]zerp napsal: První den chytání jako testovací byl super. Na vláčení okolo 10-25m s hlavičkama okolo 25- 50g podle tahu vody. Nejlepší barvy gum modrá od ZOOM a klasický riper hnědý a šedý okolo 15 cm. Jako vždy se potvrdilo že je lepší chytat na vlasec než na šňuru. Testovali jsme NEW naviják od SPRO a předčil naše očekávání jedná se o ZALT-ARC xs. Super chod a brzda je bomba. Cena je taky velice příznivá na to že je dělaný na moře vyjde podle velikosti okolo 2.6OO.-
Ulovky viz. foto Mára 45
Ahoj a další info. večer . ZERP[/citace]Ahoj a lokalita?A počasí?
Odpovědět
Vidím, že zde přibývá chycených prstů na háky, můžete mi někdo říct,jak hák vyndáte bez lékařské pomoci,vždyť se musí tkáň potrhat,když ho chcete vytáhnout, nebo ho uštípnete a propíchnete skrz? Ještě se mi to naštěstí nestalo, tak se ptám, abych věděl co dělat kdyby náhodou.Díky.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...