Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Dorsik mel 96 cm a ostatni rybky jsme dokumentovali az po prijezdu.
Odpovědět
Jako posledni se vratili mnickari od Ilsoyi.Ty metrove lengy uz se nedaly fotit ;blee,blee; protoze uz byly flekate,ale ten posledni stal za to.Mel 126 cm a 10,5 kg
Odpovědět
Zitra nam hlasi vitr 13m/s takze rybky asi nebudou,ale pujdeme asi posklizet urodu slavek
Odpovědět
To dedo 145:Jedeme na Titran 16.5,což je za 12.Jestli mohu poprosit o informaci co sebou vzít za nástrahy.Hlavně by mě zajímala velikost a barva gum,protože se věnuji spíš vláčení.Nechce se mi sebou tahat zbytečně moc věcí.Je mi jasné,že není jednoznačná volba,že se stav mění každý den.Děkuji za odpověď.
Odpovědět
To bocman Vlackari tu maji v soucastne dobe raj.Vetsina ryb se chyta na gumy s jigem 40 - 60 g. Velikost gum se pohybuje od 10 - 15 cm barvy na dorse prevladaji cervene,na polaky zatim svetlejsi odstiny jako silver blue,Ale je treba skouset.Na male pilkry 40 - 50 g chytis vsechno
ale neubranis se prevladani malych keleru.Je si treba vzit i vetsi pilkry 150=200g,protoze v pripade silnejsiho driftu neudrzis nastrahu v patricne hloubce.
Odpovědět
To dedo 145 moc děkuji za informace.Hodně mi to pomůže při balení.
Odpovědět
..Květen-lásky čas a na Hitře dnes 5.května napadl sníh....moc pěkný:-(
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ..Květen-lásky čas a na Hitře dnes 5.května napadl sníh....moc pěkný[/citace]TO JE PĚKNÉ NADĚLENÍ KOLIK TAM TOHO NAPADLO?????????????
Odpovědět
...pár cm, ale na horách prý dost, co říkali kluci co dneska dorazili..dost se ochladilo, ale vylezlo polední sluníčko a je to všechno dole...:-)
Odpovědět
No to je pěkný,že napadl sníh.Dnes vyrážíme na Hitru,tak doufám,že až tam v pondělí dorazíme,tak bude slunečno.Jedu v šortkách.
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: No to je pěkný,že napadl sníh.Dnes vyrážíme na Hitru,tak doufám,že až tam v pondělí dorazíme,tak bude slunečno.Jedu v šortkách.[/citace]Jó šortky jsou moc.Loni jsem v nich jel také a když jsem dorazil na místo tak mi málem upadli kolena.:-D:-D:-D
Odpovědět
zdravím
nevím jak co, sem s toho dost vedle jedu s bráchou na Hitru Dolmoy příští týden, 12.5. máme nástup a podle toho co vidím ty zimáky určitě měnit nebudu. nemohu se dočkat chytání jen to teplo z domova mi bude jistě chybět ::))
a dost mně taky stresuje počasí
Odpovědět
Zdravím všechny, na Smole je zima jako prase, dnes je velký vítr tak sedíme na chalupě. Včera se docela zadařilo oproti předešlým dnům tak uvidíme jak to půjde dál.
Odpovědět