Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 2,036)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dorsik mel 96 cm a ostatni rybky jsme dokumentovali az po prijezdu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

A bylo se cim chlubit

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dalsi lod dovezla od majaku tyhle pekne kelery

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Jako posledni se vratili mnickari od Ilsoyi.Ty metrove lengy uz se nedaly fotit ;blee,blee; protoze uz byly flekate,ale ten posledni stal za to.Mel 126 cm a 10,5 kg

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Zitra nam hlasi vitr 13m/s takze rybky asi nebudou,ale pujdeme asi posklizet urodu slavek

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To dedo 145:Jedeme na Titran 16.5,což je za 12.Jestli mohu poprosit o informaci co sebou vzít za nástrahy.Hlavně by mě zajímala velikost a barva gum,protože se věnuji spíš vláčení.Nechce se mi sebou tahat zbytečně moc věcí.Je mi jasné,že není jednoznačná volba,že se stav mění každý den.Děkuji za odpověď.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To bocman Vlackari tu maji v soucastne dobe raj.Vetsina ryb se chyta na gumy s jigem 40 – 60 g. Velikost gum se pohybuje od 10 – 15 cm barvy na dorse prevladaji cervene,na polaky zatim svetlejsi odstiny jako silver blue,Ale je treba skouset.Na male pilkry 40 – 50 g chytis vsechno

ale neubranis se prevladani malych keleru.Je si treba vzit i vetsi pilkry 150=200g,protoze v pripade silnejsiho driftu neudrzis nastrahu v patricne hloubce.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To dedo 145 moc děkuji za informace.Hodně mi to pomůže při balení.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Květen-lásky čas a na Hitře dnes 5.května napadl sníh….moc pěkný:-(

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

honza dufek napsal: ..Květen-lásky čas a na Hitře dnes 5.května napadl sníh….moc pěkný

TO JE PĚKNÉ NADĚLENÍ KOLIK TAM TOHO NAPADLO?????????????

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…pár cm, ale na horách prý dost, co říkali kluci co dneska dorazili..dost se ochladilo, ale vylezlo polední sluníčko a je to všechno dole…:-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

No to je pěkný,že napadl sníh.Dnes vyrážíme na Hitru,tak doufám,že až tam v pondělí dorazíme,tak bude slunečno.Jedu v šortkách.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mara45 napsal: No to je pěkný,že napadl sníh.Dnes vyrážíme na Hitru,tak doufám,že až tam v pondělí dorazíme,tak bude slunečno.Jedu v šortkách.

Jó šortky jsou moc.Loni jsem v nich jel také a když jsem dorazil na místo tak mi málem upadli kolena.:-D:-D:-D

Dušan
    Účastník
    (74 odpovědí)

zdravím

nevím jak co, sem s toho dost vedle jedu s bráchou na Hitru Dolmoy příští týden, 12.5. máme nástup a podle toho co vidím ty zimáky určitě měnit nebudu. nemohu se dočkat chytání jen to teplo z domova mi bude jistě chybět ::))

a dost mně taky stresuje počasí

Martin Jedlička
    Účastník
    (23 odpovědí)

Zdravím všechny, na Smole je zima jako prase, dnes je velký vítr tak sedíme na chalupě. Včera se docela zadařilo oproti předešlým dnům tak uvidíme jak to půjde dál.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...